• Dzoni
    6.7k

Veća plaća, najveći klub Afrike, arapska zemlja, bliže je doma. Sve legitimni razlozi za otići s njegove strane
  • SanctaSanctorum
    406
    Bitno da se ispregovarao ostanak za dvomeč s Thunom, dobra odšteta isto, ako je on forsirao odlazak dobar posao. S druge strane, zanima me gdje nas ovaj odlazak ostavlja u vidu napadača, ali i desnog krila jer mislim da ni Lisica ni Dani nisu zdravi još. Zanimljiva situacija, Topić nam je ovim odlaskom bar privremeno postao dosta bitan igrač, naravno u slučaju da nitko drugi ne dođe.
  • Shimano9
    35
    Treba ponoviti da je hrpa ljudi i podcasta bila mlaka ili pljuvačka oko dolaska Bakrara, a sad ispada nezamjenjiv. Bit će još i boljih od njega, on je igrao u kakvoj ligi i za koliko došao? Pa jbg može se i puno boljeg i kompletnijeg naći za tu njegovu lovu koju ćemo dobiti. Makar moram priznati da ima vrhunsku tehniku udarca, ali za krilo možemo i moramo imati nekoga tko će još bolje probijati i driblati. Bude to sve super, kako su i njega našli naći će se jer struka radi vrhunski sad.
  • Pacho
    19.3k

Zagreb mu je zapravo puno blize rodnom gradu, a i glavnom gradu nego Cairo.
  • CastAway1986
    5.8k
    I sad ce se pisati na desetke komentara jer je Faze tako rekao odnosno nagađa..Kad su ti kvazi insajderi prije medija spomenuli Brumada ,Nsokija , Rodrigueza ili neko drugo nepoznato ime
  • Crni86
    22.6k
    Da smo uspijeli navuc jos milju eura reko bi da je transfer brutalno odraden. Ovako mi se cini sasvim dobro odraden transfer za rezervnog napadaca.

Ne znam kad smo nekog iz rotacije prodali za takve novce.

Donesi nam Baki prolaz protiv Thuna a onda sretno dalje.
  • Šteco
    1.9k

Jbt, koliko ljudi ne čitaju s razumijevanjem i na svoj način protumače. Pjaca je spomenut u kontekstu da se objasni zašto je imao tako veliku plaću. Isto kao što ju je dobio i Mmae iz drugog razloga. Još sam i boldao, i napisao šta mislim o njemu, ali džaba.

Najmanje što želim pravdati dovođenje tog panja, koji nam osim financijski je bio i psihički teret i smetnja u svlačionici.Šteco

Odustajem.
  • Peškaman
    9.4k
    Igrača kojeg si kupio za 1mil€, koji je igrao HNL,kup,ELu i postigao 18 golova/5 asistencija prodati za 3mil€ + 500ak tisuća eura mogućeg bonusa, pri tome 25-godišnjak koji je imao poziv alžirske reprezentacije.
    Nek' ispljunu 5mil€ i nek' ga nose, ostalo je premalo.
    To što on ima želju negdje ići nek okače mačku o' rep, ima valjani ugovor do 2028.,dosta je više da se Dinamo gospodski odnosi prema igračima koji žele ići.
  • badjibadara
    10.1k
    Gf6LPK6.gif

Ne znam, ovim me je kupio - za sva vrimena.
  • Dzoni
    6.7k

Onda imaš nezadovoljnog igrača i problem u svlačionici koji nam sigurno ne treba.
    S razlogom se tako pristupa igračima
  • modri-kibic
    1.7k
    To što on ima želju negdje ići nek okače mačku o' rep, ima valjani ugovor do 2028.,Peškaman

A ako Turci tako postupe sa Livijem, onda će biti prokleti Turci + (dodaj neki razlog zašto bi trebali pustiti Livakovića u Dinamo).
  • rokikaciga
    15.6k
    Ne znam kakvo opravdanje mora biti da se rezervi Ferencvarosa daje tolika placa. Covjek je u sezoni prije dolaska odigrao 10 utakmica od toga 9 od prve(a dvije sezone prije 22 i 16 utakmica). Jednostavno nema razloga da se covjeku da najveca placa nakon nasih senatora. Tj ima, jedini razlog je vaflmajstor.
  • Zagi
    18.1k
    ali to čuđenje plaćom koju ovaj ima zapravo i nema smisla. Tu je jedini problem kaj će teško to dobiti negdje drugdjeŠteco

Kako moze u istom trenutku i prva i druga rečenica imati smisla?
  • Šteco
    1.9k
    Ne znam zašto vama nije, ali meni je sve tu jasno. Da je transfer loš, je, jer je loše igrač skautiran (prije svega kakav je karakter i privatno, a onda i nogometno), ali ne zbog plaće.

1. Kolika mu je bila plaća u Ferencvárosu? Prema informacijama koje su kružile mađarskim forumima, Samy Mmaee je u Ferencvárosu imao bazičnu plaću od oko 30.000 do 35.000 eura mjesečno (što je otprilike 360.000 do 420.000 eura godišnje). U mađarskom kontekstu, to ga je svrstavalo u gornji dom platnih razreda, ali nije bio apsolutno najplaćeniji igrač (budući da najveće zvijezde tamo znaju prelaziti i 50.000 eura mjesečno). Međutim, važno je napomenuti da Ferencváros ima izuzetno bogat sustav bonusa za sportske uspjehe (premije za osvajanje naslova i, što je najvažnije, plasman i bodove u grupnim fazama UEFA-inih natjecanja). S tim bonusima, njegova realna zarada u najboljim sezonama bila je znatno viša.

2. Koliko su mu nudili za produženje ugovora? Prije nego što mu je u ljeto 2024. istekao ugovor, Ferencváros mu je ponudio produženje. Prema raspravama s mađarskih foruma, klub mu je ponudio blago povećanje fiksne plaće – spekuliralo se o iznosu od oko 40.000 do maksimalno 45.000 eura mjesečno (oko 500.000 eura godišnje), uz zadržavanje izdašnih bonusa.

Zaključak: Da bi ga doveo, moraš mu dati ili isto što mu nudi Ferencvaroš i bogat fee za potpis, ili veću plaću (što je zapravo manji rizik, jer, evo, ispostavilo se da ćemo manje potrošit). I da se ogradim, ovo je pisao Gemini, ne znam jel' istina niti ću provjeravat, ali mislim da su slično i naši mediji tad pisali.

Da je bio pod ugovorom i plaćen 1,6 milion eura i s 400 tisuća eura plaće onda bi to bio ok ugovor? A la Čabraja?

I stvarno više neću odgovarat, jer ispada da mi je taj transfer dobar, a daleko je od toga. Tko je shvatio što želim reć - shvatio je.
  • BPAM
    318
    Ako su out Soldo i Bakrar, a in Dani koji je nespreman i mozda Nsoki koji nije odmah za prvu momcad, a imajuci u vidu da se htjelo dovesti Peretza, pitanje je sto je s ulaznim transferima?
    Treba li ubrzo ipak ocekivati veznjaka i napadaca?
    I to one koji tebaju odmah konkurirati kao prosle godine Zajc i bas Bakrar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.