• Keyser Soze
    19.9k
    Ne smije se dopustiti da ovo s Turcima potraje. Treba reagirati na tržištu jer će nam inače Filipović biti prvi golman.
  • fakin
    5.4k
    naravno sad će turci dizati maksimalno jer znaju da ga jako želimo. što mislite do koje cifre Dinamo može pratiti?
  • CastAway1986
    5.8k
    dobar je Ojeda ali ja sam vise za afrikanca nekog tipa egipatski reprezentativci Haissem Hassan iz Ovieda ili Ibrahim Adel ili marokanac Othmane Mammaa iz Watforda
  • Zagreb1992
    3.6k

Čekaj da gugaju index ..možda naiđu na neki članak oko Livakovića da kasni na trening pa spuste cijenu
  • Omake
    18.8k
    Ovaj Amir Hesham kojeg prati oko 420 tisuća ljudi kaže da su šanse da Bakrar potpiše za Al Ahly 90%.
  • Fatos Beqiraj
    2.6k
    podcijenjuje se nas malo previse
  • austrijanac
    12k

Slazem se ali onda imas drugog Turka koji pise da klubovi sam kaj se nisu dogovorili.

A vrlo vjerojatno nikaj nije tocno.
  • Ivdzo11
    10.4k
    vjerojatno necemo znati nista do 17.07... kako je Bara rekao i onaj glavni turski novinar..

A vjerojatno ce to biti pozitivno za nas
  • ZgDLions
    1.7k

I Roko Šimić je valjda još na posudbi, nakon toliko pisanja prije koje godine dolazi na posudbu u Dinamo i oživljava karijeru kao zamjenski Kulenović.
  • Kumerle
    3.1k
    Dabac govori egipatskim medijima svaki dan o transferu Bakrara... moš mislit
  • Roky
    105
    Tesko ce turci popustit trazit ce oni 5+
  • Kujtim Shalla
    10k
    ja budem rjesio ako me pitaju :cool:
  • Šteco
    1.9k
    Mmaee 800 tisuća eura godišnje?Blueshadow86

Najmanje što želim pravdati dovođenje tog panja, koji nam osim financijski je bio i psihički teret i smetnja u svlačionici. No, da pojasnim samo jednu stvar, koju mislim da mnogi općenito ne razumiju.

Igrači kad dolaze kao free agenti (besplatno), uvijek dobiju neki veći singing fee, jer se za njih ne mora plaćati odšteta, onda imaju tu prednost u pregovorima. Ako mu klub to ne može ili ne želi platit, onda mu daju veću plaću (obročna otplata, takoreć). Mmae je imao 780k bruto, 670k neto u prošloj godini. I u tom rangu dvije godine zaredom, što znači da nije bilo singing fee, nego otplata na rate.

Imamo s druge strane primjer Marka Pjace, koji je dolazio iz Rijeke. Transfer je bio ja mislim 1,5 M €, di je Pjaca trebao dobiti pola od Rijeke. On se dogovorio da Dinamo ne mora platiti Rijeci njegovih 750k (koje bi mu oni morali proslijedit), ali će mu Dinamo to kroz plaću isplatiti.

Marko Pjaca je u 2025. godini imao bruto prihod 2,17 M €, odnosno oko 1,68 M € neto dobiti. Nisam našao informaciju za 2024., ali ni tu ne bi mogli znati točno jer je na pola godine došao u Dinamo, a u Rijeci je max imao 200k. Je, tu je i neka odšteta za raskid ugovora, pa se opet ne može znat točno, ali shvatili ste poantu.
  • Kujtim Shalla
    10k
    ali 100 posto su šanse da neće ako ne plate koliko tražimo :rofl:
  • rakurs
    3.1k
    Eto, piše onaj Moretto da je Lazio krenuo po Danilha Doekhia koji je free agent. Čini mi se da su napokon odustali od Domingueza.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.