• IstinaZaDinamo
    2.7k

je li tebi jasna razlika kad neki novinar napise informaciju iz "provjerenih" izvora i kada kaze netko iz kluba javno? jedina informacija recena iz kluba je da se nece prodavati osim u slucaju dobre ponude, ako se odlucilo da je ovo dobra ponuda onda je to to.
  • Fatos Beqiraj
    2.5k
    Mene cudi samo da fabrizio nije objavio ako je vec sve gotovo, jer ipak objavljuje sve transfere iz lige petice
  • Omake
    18.7k
    osim Newcastlea koji ga je sjebao onda.
  • Jos-Optimus
    11.8k
    stari, ovo zaista ne mislim kao uvredu, ti nisi realan, imaš jako negativan pogled na stvari.

Ti da platiš sistematski pregled bi bio ljut što si zdrav jer si bezveze platio.
  • Fatos Beqiraj
    2.5k
    Evo ga here we go je ovaj iz lazia u milan
  • NitkoBitan
    37.7k
    Dominguezu zar ne zelis dozivjet pakao na Kranjci, gdje ce ti dusa?!
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Nisam vidio ovakvu dozu negativnosti ne pamtim, po meni sve dosad napravljeno u ovom roku je jako dobro, ne znam na temelju čega neki misle da Dominguez vrijedi puno vise od ovog sto je ispregovarano kako vidimo iz medija…. Eventualno bi mu se digla cijena kroz LP, ali to je kibidabi, a ova ponuda je živa i nismo skočili koliko sam shvatio na prvu nego smo dobro pregovarali. Dolazak Livija također pun pogodak, ja ne znam kaj su ljudi mislili da ćemo ga dobiti za dzabe…. Ne vidim razlog negativi meni je ovo sve jako dobro….
  • Heisenberg1986
    511
    1. nikakav transfer još nije potvrđen tako da ne znam čemu ovolika halabuka
    2. valjda ste do sad vidjeli kako Zvone radi i ja sam osobno siguran da će donijeti najbolju odluku za Dinamo
  • Noel
    22.1k
    stari, ovo zaista ne mislim kao uvredu, ti nisi realan, imaš jako negativan pogled na stvari.

Ti da platiš sistematski pregled bi bio ljut što si zdrav jer si bezveze platio.
    Jos-Optimus

Vi koji odgovarate ovom dosadnom trolu ste luđi od njega jer mu odgovarate ozbiljno i ne kužite da je iza profila neko dijete koji se smije sam sebi svojim forama i uživa u tome.

Fakat me ljudi zabrinjavaju u zadnje vrijeme.
  • CastAway1986
    5.8k
    Koliko upisa covjek bi pomislio da smo prodali Mišića !
    Nicolo Schira je napisao da je Sergi dogovorio uvjete a o konacnoj cifri između klubova jos se nista nezna..Ako je to to Sergiju hvala na sezoni ,pokazao se kao jako dobar transfer a i izgleda da smo njegovom prodajom jos bliži Livakovicu koji nam je prioritet..Galešić ga moze zamjeniti a i Zebic ce uz igranje za Dinamo 2 također sigurno vise participirati u prvoj momcadi..
    Nejasni su mi oni koji zazivaju ponovnu kupovinu stopera za prvih 11 ,pa sta vi mislite da Galesic ne moze puno bolje od ovog i da bi trebao opet biti rezervna opcija a i kako dati šansu Zebicu gomilanjem stopera?
  • Ljubo
    1.1k
    ne treba stoper za prvih 11, ali za rotaciju bi nam trebao jedan dešnjak. Imamo 3 lijevonoga stopera i 1 dešnjaka.
  • rokikaciga
    15.5k
    3 ljevonoga i 2 desnjaka. McKenna, Radelja, Torrente i Galesic, Zebic.

Volio bih jos jednu iskusnjaru na stoperu. Ne bih se bunio Jedvaju koji moze pokriti i desni bek dosta dobro
  • Ljubo
    1.1k
    Zebu nisam brojao jer će prvu polusezonu sigurno vise biti u b ekipi, zato sam mislio Jedvaja recimo koji je iskusan, domaći dečko a i plaća bi mu bila korektna, nebi bio preskup. Još ulazi u zadnju godinu ugovora a novi trener vise preferira stopere koji su maheri sa loptom u nogama.
  • Jaro
    12.2k
    Volio bih jos jednu iskusnjaru na stoperu.rokikaciga

Ponovo vratit KTCa :rofl:
  • Zoran
    675
    Samo ne Lovrena niti Vidu ( njegov status s ugovorom neznam )
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.