• Ivdzo11
    10.3k
    Nadam se da nije tocno ovo 10+2.. to je premalo za mladog reprezentativca Španjolske, koji je prema svim parametrima jedan od boljih stopera svoje generacije, La Masijin izdanak, nismo optereceni time da mu istice ugovor da ga moramo prodavati, ali nemojte me jebat tko god kaze da je ovo razumna cifra za njega u danasnjem svijetu.... Naravno ako je istina da je 10+2
  • Droljo
    29.2k

Zamisli samo da postoji i promil šanse da je dečko čuo za ponudu lazia i ne želi više igrati hnl?
  • Kujtim Shalla
    9.9k
    5 milja za Bakrara bi prihvatio objeručke. Kao prvo treba se iskoristiti taj hype ako ga uopće ima oko njega. Zamjenski napadač je solidan , a on je kao krilo zabio večinu golova prošle sezone a svi vide da nije krilo . Za igru koju želimo treba nam pravo krilo koji će hraniti Belju ubačajima . Ako dođe dobra ponuda i njemu i nama ja bi ga prodao pogotovo ako na zimu dođe Brumado koji je ipak jebeniji napadač i sličniji Beljo pa kad on bude odmarao nećemo morati mijenjati ni sistem ni igru . I opet bi napravili top posao i zaradili višestruko. Mmae, Mudri ,Neva ,Soldo nadam se uskoro i mislim da je to to . Hoxha i widzew Lodz koji se spominjao i cifra od 5 milja izgleda da je zahladilo. I tu bi bio top posao kad bi se zaključio prodajom. Na svim nabrojanim pozicijama Boban ima upgrade siguran sam u to . A Livi je san i samo zaključivanje tog posla bi bio naklon do poda i ja sretan i zadovoljan taman da niko ne dođe više
  • scooniepenn
    7k
    @Droljo Tom analogijom se klub ne pita ništa. Mogli su onda ponuditi i 8 ako se njemu ide. Nismo u američkom sportu gdje te se tradea bez tvog pristanka. Imaš ugovor, donesi ponudu koja zadovoljava klub, jer nemaš fiksnu odštetnu klauzulu i to je to.
  • pešća
    1.6k
    Vidjet ćemo hoće li ili neće Dominguez bit u konkurenciji za sutrašnju prijateljsku utakmicu, to će puno toga reći koliko je posao blizu gotovom.
  • dumitrumitu
    1.9k
    Ne znam koliko treba vjerovati ovim informacijama o transferu Domingueza. Tportal je pisao i da je Jagušić potpisao za nas pa na kraju ništa od toga.
  • Kujtim Shalla
    9.9k
    a jbg stari , da smo u ovom procesu već dvije sezone uvjeren sam da ga nikad nebo prodali ovako . Ali situacija je takva da se mora i prodati i pametno postupati sa klubom da se što jače postavimo u budućnosti i da nebu morali prodavati ovako. Mislim da je ovo ulog za budućnost .
  • DiddyGuela
    6.2k

Razumijem taj poslovni dio ali nadao sam se kako nitko od prvotimaca nece otici prije zavrsetka kvalifikacija za LP a do onda da cemo se pokrpat sa nekim transferom Hoxhe,Solde,Bakrara... ali jebiga. Ocito da postoji konkretan interes za Sergia a za navedene moguce i ne bas tako konkretno... stajaznam. Nadao sam se da cemo zadrzati Dominguza barem jos ovu sezonu jer on nam je najveci igracki ali i prodajni potencijal u buducnosti.
  • fakin
    5.3k
    zar nije još lani rečeno da je za domingueza odbijena dvocifrena ponuda?
  • modri-kibic
    1.7k

Lani je tek došao, kak da tada odbijemo dvocifrenu ponudu?
  • fakin
    5.3k
    mislio sam u zimskom prijelaznom roku. kao da je to negdje bilo rečeno zvoni mi u glavi
  • Roky
    99
    Malo mi je sumjiv ovaj clanak
  • Droljo
    29.2k

Znaš šta govorim. Krene vršit pritisak itd. drugih ponuda nema i aj bok. Ne treba ti nezadovoljan igrač bla bla.
    Ja sam za da takvi idu na tribinu do kraja ugovora za primjer ali realnost je drugačija.
    Ne znamo ništa. To je jedina istina.
  • fakin
    5.3k
    evo, 3.6.

https://www.vecernji.hr/sport/dinamo-odbio-ponudu-od-12-milijuna-eura-smatraju-da-je-ovaj-igrac-najbolji-stoper-svijeta-u-svom-godistu-1965597

Još od zime europskim klubovima najzanimljiviji je Sergi Dominguez, već je tada bilo ponuda za njega, no sve su glatko odbijene jer su u Dinamu prepoznali njegovu veliku vrijednost te pogotovo potencijal koji čuči u njemu. I već je tada Dinamo dobro postupio, Zvonimir Boban nije želio ni razgovarati o prodaji da bi nakon furioznog proljeća Dinama tom tek 21-godišnjem Španjolcu vrijednost po Transfermarktu porasla s dva i pol na devet milijuna eura.

Ni tih devet milijuna nikako ne zadovoljava plave, imali su dvije ponude PSV-a prije ponude od devet milijuna i odbijene su, a onda je stigla i najveća, 12 milijuna eura. No, plavi su i tada spustili rampu, odbili su taj doista velik novac jer drže da je Dominguez u svom godištu najbolji svjetski stoper koji će još samo napredovati i ispod 15 milijuna eura nikako ga neće pustiti, a zapravo je upitno bi li pristali i na takvu ponudu. U ovom trenutku zacijelo ne bi, ali možda i bi ako se nitko u međuvremenu ne proda, ako se odigraju europske kvalifikacije.
  • Orc123
    16.1k
    Na kraju ce osvanut Sergi sutra na prijateljskoj i sve ove konsteukcije i dekonstrukcije ce se pokazati laznima..... mozda sve ovo netko izmislio i od obicnog upita napravio pricu na koju su se svi nakacili, pa i mi sami. :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.