• Ludovic IX
    12k
    iskreno, nebi mi bilo mrsko da svake godine dovedemo dva klinca iz barcine škole za 1,2 milje pa da ih prodamo svakog za 12 milja već godinu poslije a usput imamo svog domaćeg koji bi mogao ga zamijeniti
  • Ludovic IX
    12k
    sam neznam koji bi se više uvrijedio što vas se uspoređuje.. negativnost i kod jednog i kod drugog je jedino što izlazi iz vas
  • fakin
    5.2k
    gdje si ti vidio negativnosti danas kod mene? pišem samo realno.

ako je rečeno da nema prodaje prije KRAJA kvalifikacija, a piše se da će se prodati jedan od najboljih igrača PRIJE kvalifikacija, onda to nije ok. i ne znam zašto je pojedincima problem to.
    pogotovo jer se svugdje, najviše na zoni, spominjalo da španjolac ne ide nikako ispod 15 mil.

ali sve je to u ranoj fazi, iako neki pišu da se igrač sve dogovorio s talijanima (ne znam kako se može prije nego Dinamo uopće pristane na ponudu, ali dobro), ja i dalje vjerujem da mi njega nećemo prodati prije Thuna, nego eventualno tamo krajem osmog, početkom devetog mjeseca kad završimo s kvalifikacijama.
  • NitkoBitan
    37.7k
    Fakin je... u pravu :cry:
  • Fatos Beqiraj
    2.5k
    Brozovic bez ugovora.
  • podravskimodrikibicPMK
    277
    Jel još nekom čudno kaj se za Hoxhu (27, uskoro 28 godina) i Bakrara (25.5 godina) spominju iste cifre transfera, čak za Hoxhu malo veće? U zadnjih nekoliko mjeseci ili ajmo reći cijele sezone (uz iznimku Hoxhinog booma na jesen) ne samo da je Bakrar imao ozbiljnu ulogu nego Hoxha nije imao nikakvu. Sve ovo pišem zbog vijesti da se za Bakrara spominje transfer od 3-4 milijuna. Meni to zvuči dost malo, ako bi ga prodavali očekivao bi 5-6 barem. Naravno vjerojatno je riječ (i nadam se da je riječ) o početku pregovora i prvoj/prvim ponudama jer ak nije mislim da gubimo dosta bitnog igrača za više-manje cifru za koju je recimo prodan Kulenović kojeg vidim dosta ispod Bakrara, zbog Bakrarove polivalentnosti na dalje.
  • puxigadjurdja
    3k
    Ko god misli da je ovo (pre)velika lova za dat za golmana kao Livaković neka malo potraži teme nekih (pogotovo europskih) utakmica od prošle i pretprošle sezone. Može slobodno, kad već traži, pogledat i teme nekih drugih golmana iz rostera.
  • Denle
    404
    Broz ima preko 120 milija eura. Moze Dinamu platit trazenih 15 milijuna eura za Domingueza i svi zadovoljni.

Dinamo dobije solidnih 15 milijuna eura za Domingieza, Broz dobije svojeg osobnog buttlera.
  • Fatos Beqiraj
    2.5k
    na to sam i mislio

mislim da je do toga jer igra europu 3 sezone vec. Igra ligi prvaka, i uz to standardni reprezentativac. Bakrar je pozivan al se nije naigrao za repku
  • Jurki
    26.6k
    3 milje za Livija su ravnih 3 clean sheeta u Ligi prvaka bez da pređemo centar. Za koje bu tak i tak on u vecini zasluzan.
    Treba to zavrsit cim prije.
  • dzis
    1.5k
    Volim ga ali Sergio nije bio dobar u vecini eu tekmi. Vjerujem da se u klubu boje ako se pokazu njegove mane u LP ove sezone da slijedece ljeto nebudu dobili istu cifru.
    A nije da nismo popunjeni na stoperima. Galesic I Mcenna su moj izbor I sa njima se moze poceti. Imas Radeljica,Zebica i Torrenta i ne vidim mjesto panici.

Uzmi te pare,rjesi Livakovica na 5 godina,dovedi zamjenu i misica i krila. Po meni top prijelazni rok bi to bio.
  • podravskimodrikibicPMK
    277
    sve jasno, znam i ja to al opet da se tak malo gleda nekak to ,,trenutno" ili recentno ajmo reći, ne znam malo mi je to. Čak mi je nekakvih 4, pogotovo 5 za Hoxhu mini jackpot, onak taman iznad očekivanja ali 3-4 za Bakija mi je fakat fakat malo.
  • puxigadjurdja
    3k

apsolutno.
    U ovoj financijskoj situaciji, vremenu kojem se nalazimo, inflaciji i svemu ostalom ni 5m čisto ne bi bilo puno za nekog poput Livakovića.
    Čovjek je doslovno naš (Dinamo, reprezentacija) najbolji golman u zadnjih ohoho godina (čak i desetljeća bi se usudio reći), ima samo 30ak godina odnosno 5-6 vrhunskih ispred sebe i ne najmanje bitno želi biti dio kluba.
  • Masto
    1.7k
    Cudno da romano nista ne pise o sergiju
  • DiddyGuela
    6.2k
    Nisam najsretniji sa ovom prebrzom prodajom Domingueza. Mislim da nije pokazao niti 50% onoga sto moze i sto ce pokazati u buducnoti. Osim toga ima "set" kvaliteta o kakvim stoperi sa ovih prostora mogu sanjati. Jednostavno se vidi ta spanjolska skola nogometa u njemu. Sjajna tehnika, izvrsna dubinska lopta i ona pomalo rizicna igra 1na1 protiv napadaca pa ako treba i na suprotnoj polovici terena.

Da, bilo je tu i dosta gresaka. Pogotovo kada se radi o mladom stopera koji igra prema postulatima modernog nogometa. Mogao je davati alibi paseve u sirinu, mogao se umjesto agresivnog branjenja odluciti zavuci golmanu u krilo... ali nije jer tako nije naucen.

Zao mi je sto nas napusta tako brzo. Mislim da se u buducnosti radi o igracu top kvalitete na europskom nivou. A ove rezone - placen milju a za godinu dana prodan za 10... eh, "import export" i "teta u knjigovodstvu zadovoljno trlja ruke" all over again.

Sretno Sergi i sjeti nas se cesto kao sto nas se sjeti i Dani Olmo. :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.