• Sajla
    21.6k
    ne plaćaš odštetu klubu, ali platiš slobodnom igraču bez ugovora "naknadu za potpis" ili "signing fee"
  • KvartZagreba
    10
    Kaj se sining fee ne placa svakom igracu? Na kraju krajeva bez odstete i znaci da dolazi besplatno, bar je prije bilo tako.
  • fakin
    5.2k
    ali ovom brazilcu ugovor ističe 31.12.2026.

onda neće on doći sada, nego tek na zimu.
  • Klenx
    11.4k
    Hvala Bogu pa Dinamo ne sluša ovakve, već ima struku koja je odlučila da je Galešić spreman preuzeti mjesto prvog štopera.FazeN

Prošla sezona me naučila da je s razlogom naš predsjednik kluba bio to što je bio u Milanu, Fifi i Uefi, a da mi s razlogom pijemo pivu na tribini i imamo 1000 različitih mišljenja.
    Zato nikad mirnije preletim štrapanja oko transfera, jer je prošla sezona pokazala da ljudi u klubu itekako znaju i itekako imaju plan.

Prošla su vremena kada se prodavalo neplanski i samo da se lova slije u privatne džepove.
    Ja bi isto da svi ostanu do kraja kvalifikacija i da se pod hitno još dodatno pojačamo, ali nisam siguran koliko je to realno, pogotovo ako treba nekog igrača pogurati i sa odštetom.
    Ako nekoga moramo prodati, Sergi je tu najbezbolniji odabir s obzirom na Galešića.

A ako će lova od Sergija značiti to da ćemo puno brže zatvoriti Livakovića, a i možda još nešto što Boban sprema, u tom slučaju Sergi hvala na svemu i sretno dalje u karijeri!
    I trebat će ti sreća s obzirom tko će ti biti trener.
  • Paggini
    89.9k
    a kraju krajeva bez odstete i znaci da dolazi besplatno, bar je prije bilo tako.KvartZagreba

hehe amigo, čekaj kad čuješ kako je prije bilo s "besplatnim" transferima "bez odštete" :lol:
  • Laugreano
    5.7k
    Jebenog Nevistića smo platili 3m, a nekima Livaković preskup. Ovaj tema je sve.
  • Droljo
    29.2k

Lagano. Bez odštete ali platiš posredovanje vuksanu, mariju, stojku, zdravku, zoranu, dvije tri firme sa egzotičnih otočja i odvjetničkoj braći iz bih. Bolje odštetu platit...
  • Fatos Beqiraj
    2.5k
    Ovo mi sve vuce na to da ce sletit opasan kapitalac uz livija do kraja roka
  • prefontaine
    9.8k
    Napokon tema dobiva svoj smisao. Mislim ok, svjetsko je u tijeku, ali da će do 7.7.2026.gorit teme Svjetsko prvenstvo 2026. - SAD, Kanada, Meksiko i 1.HNL 2026./2027., a da će Transferi - rasprave biti totalno na margini, nema nikakve logike.

Zonaši se bude!!!
  • ElDorado
    12.2k
    Jel Ničota @fakin ?
  • hardek
    10.7k
    Vidim da dosta ljudi krivo tumači šta nama Dominguez donosi. Sergijeve vrline ne dolaze do izražaja u Europi, nego u HNLu. HNL je taj gdje mi napadamo i stoperi nam stoje na centru. Tu je on ključan u korekciji i sprječavanju tranzicija.

Europu mogu igrat i sporiji stoperi jer stojimo u srednjem i niskom bloku, zato je recimo Torrente izgledao odlično u LP a prosječno u HNLu.
  • Keyser Soze
    19.8k
    Žele Modri 12+ milijuna, Lazio je zasad stao na 8+, ali mogli bi se naći negdje na 10. Plus ili minus! Ako se to dogodi, mogli bismo i to proglasiti dobrim poslom. Istina, 20 (ili 30) posto ide Barceloni, nešto će zaraditi i posrednici, Dinamu bi ostalo pet ili šest, no za igrača koji je koštao 1,2 milijuna prije godinu dana nije loše. Možda bi na kraju iduće sezone bio skuplji i unosniji, možda ne bi, tko zna.
  • Draž
    1.9k
    Turci dobivanju tri milijuna eura i milijun eura bonusa (od iduće prodaje Livakovića).

Livaković: "Želim se umiroviti u Dinamu" :cool:
  • Goncalo Santos
    4k
    Nicota sta ces ti kad Dominguez ode, ko ce ti onda biti pedro dezurni?

Žele Modri 12+ milijuna, Lazio je zasad stao na 8+, ali mogli bi se naći negdje na 10. Plus ili minus! Ako se to dogodi, mogli bismo i to proglasiti dobrim poslom. Istina, 20 (ili 30) posto ide Barceloni, nešto će zaraditi i posrednici, Dinamu bi ostalo pet ili šest, no za igrača koji je koštao 1,2 milijuna prije godinu dana nije loše.Keyser Soze

A ovo tu nema sanse da je istina jer doslovno svi drugi izvori govore da ispod 12 mil Dinamo nece pristati, ali eto Nicota probaj ti obezvrijediti Sergija do kraja, jos ce na kraju u minusu s njim izac kad ovaj oduzme sve faktore. Lazio ne da preko 8, placen 1.2, minus placa, minus provizije, minus voda koju je potrosio na stadionu za tusiranje, minus avionske karte, minus papir za potpis ugovora.

Ispada vise ce se zaradit od prodaje Hoxhe.

Bravo Nicota evo ti nasladuj se, uzivaj dok je jos tu da imas koga pljucat svojim umotvorinama.
  • fakin
    5.2k
    nemoj me, molim te, s takvima više nikad uspoređivati. hvala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.