• Jurki
    26.5k
    Btw, nadam se Ivanušecu ako je mogućeShimano9

Ja se ne nadam Ivanuscu. Ivanusec je u takvom stanju da nemre igrati ni u Varazdinu, a kamoli Dinamu,
    Neka ga tam de je.
    Za milju eura place se moze naci puuuno kvalitetniji i bolji igrac.
    Na krilima smo popunjeni.. tako da široko mu polje cim dalje od Maksimirske 128.
  • Zagi
    18.1k
    Ivanušeca, malog šupka koji je na silu isforsirao odlazak iz kluba kad nam je najviše trebaoJos-Optimus

Daj mi objasni zašto ovo zamjeramo samo njemu , a ne ostalim nositeljima koji su otišli taj prijelazni rok?
    Šutalo i Livi su otišli isto to ljeto.

Zakaj je Ivanušec jedini Pedro?
    Ok , Ivanušec je ostao zadnji i time je njegov odlazak bio najtezi udarac za ambicije kluba.
    Ali onda je kaj , njegova najveća krivica kaj nije jače forsao i brze otišao? Onda bi Pedro bio Šutalo?

Na kraju krajeva ostao je cijele euro kvalifikacije. Kaj nebi to trebao dobiti neke bonus bodove na temelju toga?
  • Jos-Optimus
    11.6k
    Livi je bio nositelj i dao je puno, puno više, a i kasnije je svojim postupcima pokazao kako živi Dinamo. Uostalom, njega je vrli izbornik prisilio na odlazak i to je bilo dogovoreno prije samih kvala...ovaj mali isprdak je naprasno podivljao cim je cuo za ponudu. To je moje misljenje, isforsirao je odlatak za nikakvu ponudu. Šutalo je donio ozbiljne novce klubu. To je moje mišljenje.
  • Šteco
    1.8k
    Koliko sam čuo, Jeroen van Rekkel iz Nizozemske i Tai de Postoi iz Španjolske. Source: Pablo Confirmado, potvrdio neke stvari ranije.
  • Zagi
    18.1k
    Ne znam. Ostao je tu do 23. godine i išao se iskušati u europu.
    Zamjerao sam mu tada ali s vremenom me pustilo.

Orša je otišao, Šutalo , Livi, Ivanušec, Baturina, Sučić... To je tak. Majera netko plaća 4-5 m godišnje.
    Nemremo mi to pratiti.
    Ostanu oni koji nemaju izrazito primamljive ponude pa ih sa vremenom moramo tjerati(znaš na koga mislim).
  • Crusades
    24.6k
    Pa vjerovatno zato jer se za Ivanušeca se sa više strana pisalo da su on (ili njegov mngr) bili na sastanku sa Perasicom i uvjetovali nešto oko transfera. U stilu da se isforsira odlazak to ljeto pod mus. Neke prijetnje neigranjem ili nešto slično ako ne bude prihvaćena ponuda.

Ne sjećam se da je isto bio slučaj sa Livijem i Šutalom.
  • Zagi
    18.1k
    Da ali zapitao bih se ja jel to baš uistinu tak ili se neke informacije puste u javnost dok druge ne.
  • Jos-Optimus
    11.6k
    najiskrenije, sve drugo na stranu, nisam siguran da bi on sad imao mjesta kod nas. Njegova fizička konstitucija nije najsretnija, a kada nije u punom pogonu omda nazaduje, ne znam ni umjesto koga bi sada igrao? Stvarno naglas razmisljam, mislim da bi trazio lovu koje nije vrijedan. Pa on sustavno ne igra vec 2-3 godine
  • Zagi
    18.1k
    A to je skroz drugo pitanje.
    Moj stav o njemu je da je isključivo lijevo krilo i to jako dobro krilo.

Taj njegove (i Naletelića) brije o nekakvoj lijevoj desetci mački pod rep. To je samo opravdanje za loše sezone koje je imao u klubu.

Kaj se neigranja tiče , to je problem no nebi rekao da je neriješiv.
  • Jos-Optimus
    11.6k
    gle, on je pametan dečko, ako je kroz ova sranja shvatio i odrastao...vjerovatno bi to bilo super, ali nisam dobio taj dojam. Više mi vuče na Brekala
  • Efes Pilsen
    16.2k
    Soldo odbija ici? :lol: Mislim lijepo je da smo sredina iz koje igraci ne zele ici, ali ne oni koji su max. rotacija.
    Soldo je pokazao nesto u Gorici i Osijeku i dobio priliku, ali to nije ta razina. Razlaz je jedino realno za obje strane.
    Sto se prometa tice, pa ne treba ti insajder da znas da se ceka rasplet kvalifikacija i stanje blagajne :joke:
  • Zagi
    18.1k
    Ma kuzim te. Ni meni baš ne sjeda njegov karakter ovak iz vana.
    Iako imam visoko mišljenje o njegovim igračkim sposobnostima.

Npr ovo sada kaj se Perišić konačno maknuo na beka, to je trebalo odavno napraviti i staviti Ivanušeca gore.

Makar je sve ovo na kraju neka ki-bi-da-bi priča. Mislim da bi bilo puno više dima da tu ima ozbiljne vatre.
  • Zagi
    18.1k
    Ako turci ne mogu tjerati Livija na transfer koji njima paše, ne možemo niti mi Soldu.
    Pa nije to roblje, kaj vam je?
  • Jurki
    26.5k
    Ivanusca se cekalo 3 i pol godine da neki kurac odigra u kontinuitetu dobro.
    Nakon jedne, SAMO JEDNE dobre polusezone u kojoj je stvarno preuzeo odgovornost isforsira transfer.
    Stavljati u istu recenicu njega i dvojac Livi koji je fakat dao puno i Šutala koji je donio vrlo ozbiljne novce u klub je degradirajuce prema njima dvojici.
    To ljeto je njegov stari govorio da Luka ide milom ili silom.

Umjesto koga bi on sad igral? Za takvu placu koju bi on htio mora biti pojacanje za ligu prvaka.. a upitno je dal bi bil dobar za hnl.
    Sad si nek revitalizira karijeru negdje drugdje.
  • Paggini
    89.6k
    Moderatorski disclaimer: ne vjerujte svakome da je insider jer sa potpunom sigurnošću iznosi informacije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.