• Dani Olmić
    2.2k
    Ako ne uspijemo dovest Livija treba ic po Vozinhu od zelenortski otoka :razz: slobodan covjek od ljeta
  • Masto
    1.7k
    Iznenadilo bi me da se baturina proda, al ne bih imo nista protiv mogu i sučića prodat
  • vjeko1701
    26k
    Oko 9 mil, jer se uvijek gleda razlika između transfera, ne ide 15% na čitavih 80milmokoxax468

Nije uvijek, može se dogovoriti i čisti postotak i postotak od profita. Samo ni za jedan transfer nikad nije točno komunicirano koje je točno u pitanju.
  • fakin
    5.2k
    znači prodamo hohxu, soldu i nevistića, od baturine dobijemo 10 mil i ne moramo prodavati domingueza čak i ako ne uđemo u ligu prvaka. top
  • OsamŠest
    7.7k
    Ako ne uspijemo dovest Livija treba ic po Vozinhu od zelenortski otoka :razz: slobodan covjek od ljetaDani Olmić

Pa ko će te slušat onda 2 tjedna..
  • scooniepenn
    6.9k

Nije uvijek, vec kako je dogovoreno.
  • Fan
    2.4k
    15% odštete od sljedećeg transfera Baturine

Real zainteresiran za Batija, Como rekao da je cijena 80 mil eura.

Znači li to da bi mi dobili preko 10 mil eura od tog transfera?
    fakin

Ako se ne varam, na transfer od 80m eura, Dinamo bi dobio 15% razlike + 4,25% od naknade za razvoj. Ako pretpostavimo da je prodan za 18 i da je ispunjeno bar pola bonusa (nastupi, ulazak u LP...) pa uzmemo da smo zaradili 20m do sada, onda bi na 80m dobili 9m + 3.4m = 12.4m eura, i ono bitno, taj dio ide samo Dinamu, ne agentima, obitelji i sl. kod transfera.
    Split bi također trebao dobiti 400k, a Hajduk 200k za solidarity.
  • Krulek
    1.2k
    Livija zadržati po svaku cijenu.
  • rakurs
    3k
    Piše Tironi da nam je Šunjić velika želja i da bi u Pafos mogao Mmaee.
  • Mikina lijeva kopačka
    829

Idealna komba po meni, sunjic zahvalan igrac, treba nam takav, a mmaee dovidenja.

I bez mmaea u pafosu sam za dovodenje Sunjica
  • Crni86
    22.4k
    Kombinacija veznog reda za europu sunjic, misic, stojkovic je po meni dobitna
  • M94
    2.7k
    Šunjić?
    Meh, nisam zadovoljan. Guraj svoj mlade, po meni Šunjić nema tu klasu. MOže bit rezerva, al ona skupa, pa mi onda nema smisla.

Prespor, kasni u reakcijama, par puta zakuhao pred svoji golom sa zakašnjelim reakcijama pa mu presjeku loptu. Ono što sam ga gledao na SPu ne ističe se u jednoj očajnoj reprezentaciji kao što je BIH, nema mi segmenta u igri u kojem je na makar vrlo dobroj razini, kamoli top.

Današnji Dinamo mora tražiti bolja rješenja u vezi.
  • Jurki
    26.5k
    Zamjena Mmaee - Šunjić top posao.
    Rijesili bi se Mmaeeove place, a dobili igraca koji bi bio iskoristiv.
  • Ljubo
    1.1k
    Neznam sto bi rekao na ovo, karijera mu je u silaznoj putanji od kada je otišao ali za HNL može biti pun pogodak. S druge strane isto mi se čini jako spor sa reakcijama da bi radio neku razliku u Europi. Jedini plus mi je sto bi Mišić mogao onda igrati 8 zajedno sa Stojketom u Europi i to bi grmilo sa kreacijom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.