• din
    1.4k
    Dani Rodriguez, welcome ako je istina!!
  • Jurki
    26.4k
    Jucer je bilo komentara kak je ova tema zamrla.
    Danas - Rodriguez blizu Dinama.

Zvone odlucio napaceni Dinamov puk gladan transfera obradovati jednim ulaznim transferom.
  • Masto
    1.6k
    Ne vjerujem da ce se ista oko livija rijesit dok je na svjetskom
  • Denle
    363
    Upisem 'Dani Rodriguez" u Google i prva slika, gotovo naslovna, njega s ozlijedjenom zamotanom rukom i ramenom lol

Aj vidjet cemo kako ce to proci
  • modri-kibic
    1.6k

Svašta je moguće, kako je Pandur prodan u Rangers a na svjetskom je.
  • Šteco
    1.8k
    Iz druge teme...

Je li riječ o posudbi s otkupom ili će ga Dinamo odmah kupiti, to je sad još dio razgovora, ali Rodriguez nikad nije bio ovako blizu Maksimira. (T.N.)

Ili je produžio ugovor pa ovo ima smisla, ili TN ne zna di gonja, jer od koga ćemo ga otkupiti iduće godine kad mu ističe ugovor? Mislim da je ovo trajna selidba.

Kako bilo, ako je istina da dolazi, pozdravljam dolazak i Welcome to Blue Hell!
  • mali M
    10.1k
    A ak povede bricu u Maleziju?Droljo

nemoj to govoriti Droljo razbit ću te ko zvečku! Imamo istog bricu, onda moram tražiti ispočetka!!!
  • penetrisac
    316
    Dani Rodriguez sutra na Liječničkom
  • Masto
    1.6k
    bas me zanima ocel proć
  • crophantom
    5.3k
    autor S.M. i ljecnicki, name a better love story.

Ja i dalje više iščekujem vezne, a i zanima me kaj je s Lijom i dalje, sad je mala gužvica desno.
  • Keyser Soze
    19.7k
    Ima 26 utakmica na lijevom i 26 utakmica na desnom krilu. Mislim da su s ovim krila riješena.

Ja i dalje više iščekujem veznecrophantom

Isto, ako ode Soldo sigurno trebamo osmicu, a i ovako smo malo tanki.
  • SAS1987
    20.2k
    Upisem 'Dani Rodriguez" u Google i prva slika, gotovo naslovna, njega s ozlijedjenom zamotanom rukom i ramenom lolDenle

Izgleda ko da je prošao prvi svjetski rat :lol:
  • OsamŠest
    7.7k
    bas me zanima ocel proćMasto

Neće, ko ni Oršić..
  • Orc123
    16.1k
    Ufff ajde Dani....ovom Dinamu je potreban novi Dani!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.