• Droljo
    28.9k
    Marco pasalicLudovic IX

Ono kad nije dodao je za zatvor. I o tome se malo priča.
  • Noel
    21.8k
    Ono kad nije dodao je za zatvor. I o tome se malo pričaDroljo

Da je Panama dala gol i da smo kiksali, Marco Pašalić bi bio Daliću glavni problem i razlog kiksa, to je to u čemu sam ranije gore pričao.
  • ElDorado
    11.9k
    Brk ga dere li dere.Čak je i Olivarija povukao
  • Jos-Optimus
    11.2k
    Iliju je gušt slušati, ozbiljno...shvatiš da.je čovjek stvarno bio dobar trener i kojom jednostavnošću pojašnjava nogometne postulate...baš volim kad je on gost
  • Nogo
    11.5k
    Dalić ima sve manje asova u rukavu. Zašto je zvao Tonija Fruka ako ga ne koristimo kada nam treba netko da probije linije? Mogao je zvati Luku Stojkovića da mu bude taj as u rukavu. Kako Stojković nema tu mjesta barem biti na klupi nakon sezone koju je imao? Brži, mlađi i agresivniji je od, recimo, Kramarića. Sigurno bi nam mogao pomoći - raspravljalo se u studiju.

Brko :clap: :clap:
  • Efes Pilsen
    16.1k
    Kaze Jese znam koliko Perisic trenira, pa najbolje jos da ne trenira?
    Tu heroizaciju smo platili na Euru, a placamo je i sada. Rehabilitacija na Euru i SP-u i niko ne vidi problem jer dobri su decki, cak i treniraju. Koja je definicija profesionalnog igraca?
    Bjelica zaziva Kramarica koji je uspio sporu igru ucinit jos sporijom.
    Zato Brku svaka cast iako bi kao najstariji mogao pricat herojske..
  • ElDorado
    11.9k
    Lik u svojim monolozima ne izgovori niti jednu jedinu floskulu ili tipičnu frazu i uobičajene kretenizme
  • db-izbjeglica
    20.8k
    svašta sam mislio da ću vidjeti, al da se na dinamovom forumu idealizira iliju lončarevića... :brow:

ljudi moji, taj čovjek nije bio sposoban uvesti dinamo u top 6 klubova HNL-a, nakon odrađenih priprema je završio u ligi za ostanak, sa dinamom, u mrtvom HNL-u.

slaven belupo nije bio kadar dobiti u odlučujućoj utakmici, sa 60 godina na leđima.

nažalost sam dovoljno star da pamtim njegove eskapade na dinamovoj klupi pa mi ove opservacije o vođenju momčadi na svjetskom prvenstvu nisu pretjerano zanimljive i smatram ih razinom birtijskih rasprava nakon 5 žuja.
  • Jurki
    26.2k
    slazem se da nije neki strucnjak.. ali kaj se te sezone tice.. cinjenica je da mu je sotona natrpal roster sa nekvalitetnim igracima iz hnla. Ak me dobro pamcenje sluzi 2/3 u21 repke.
  • Paggini
    87.9k
    Jebiga, to što je bio grozan trener Dinama ne znači da ovo što govori nije točno. Pogotovo ga se uzdiže jer je jedini u toj nekoj poluozbiljnoj sferi koji kritizira što se radi s reprezentacijom, dok ostali su svi ostali stavili ruku na srce i zdušno podržavaju naše herojske trupe u dalekoj Americi jer reći nešto protiv bi značilo da si jalan, ljubomoran na Dalićelottijev uspjeh, mrziš reprezentaciju, barem je takav osjećaj ove kolektivne hipnoze i šutnje.

E a kad sjebemo i ispadnemo, onda će krenuti "opravdana i dobronamjerna kritika
    " i "nismo htjeli kvariti atmosferu ali vidjelo se..." i ostale glupe jebene priče. Ako ih komisar Šapit dopusti na javnoj dalekovidnici, naravno.

Sa strane stavljam Tribinu i slične, jel.
  • db-izbjeglica
    20.8k
    SP je u tijeku, rezultat ćemo vidjeti na kraju i podvući crtu.
    ispada da je za proći skupinu dovoljno pokazati nekakav minimum, a onda se karte ionako ponovno miješaju i treba zajahati novi val.

osobno se ne bi iznenadio da hrvatska izgubi od gane i ispadne u skupini, a ne bi se iznenadio ni da hrvatska završi u polufinalu. ova momčad je kadra učiniti i jedno, i drugo.

zašto jednostavno ne bi pričekali? bez pretjeranih hvalospjeva, bez pretjeranih pametovanja i kritika.

koja je korist od pretjeranog naklapanja i pametovanja sa 600 strana? još bi shvatio da je hrvatskoj to prvo ili drugo veliko natjecanje pa nam je to nešto novo. ne bi da nismo ispadali uz super igru, ne bi da se nisu osvajale medalje uz nekakva provlačenja. to je turnir na kojem se igra max 8 utakmica, nije prvenstvo od preko 30 kola.
  • ElDorado
    11.9k
    To kae Ilija bio grozan trener prije 25 godina nema nikakve veze s njegovom sadašnjom ulogom. Bjelica je odličan trener (bio ili je nije bitno) pa je jučer trkeljao gluposti i floskule kod Šapita jer se ne želi nikome zamjeriti (možda ima izborničke ambicije).
    A to da ova repka može u polufinale. NE MOŽE. Gledati na našu momčad sada i na onu iz 2022. ili 2018. na isti način je potpuno suludo. Da sad ne trkeljam na dugo i široko na primjeru lijevog beka je dovoljno da je poziciju igrao lijevi bek kako god prosječan bili i Strinić i Pivarić.
  • jakov1
    1.6k
    ispada da je za proći skupinu dovoljno pokazati nekakav minimumdb-izbjeglica

Kao i na Euru...

na primjeru lijevog beka je dovoljno da je poziciju igrao lijevi bek kako god prosječan bili i Strinić i Pivarić.ElDorado

Ko je igrao beka protiv Maroka za broncu?
  • ElDorado
    11.9k
    Perišič 4 godine mlađi. U pravu si. Ali to želim reći. Perišić prije 4 godine i danas nije isti igrač. I tako niz drugih....znamo kojih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.