• Marc
    1.2k
    sve znaš… CJ, Groove Street Families i HESOYAM :grin:
  • emilperska
    16.9k

Hesoyam, Rocketman i CPKTNWT + KJKSZPJ
  • ZG plavi 01
    397
    kaj mislis da on zna da je Stanisic igrao dosta lijevog beka u Bayernu ove sezone i to vrlo dobro?
  • Profesor Baltazar
    76
    Ma ne znam ni sam šta on više zna. Imam osjećaj, a to i nastupi za sada pokazuju da smo se došli bavit priznanjima, obljetnicama kao zadnjem prvenstvu i nastupu nekih senatora i izbornika. Uopće nemam dojam da smo fokusirani i gladni. Kao neko odrađivanje posla.
    Ubacio bi zato i Jakića da se uvede malo svježe krvi, borbe, da potegne i ostale.
  • Thor
    2.8k
    Sad slusam i gledam intervju Dalica...nismo bili dobri,popravit cemo se, nismo bili pravi,ispraviti cemo pogreske, Josko je slomio nogu prije 6mj,nadoci ce,treba ga cekati...itd.
    Dakle, koji k....dolazimo na SP nismo pravi,nisu neki igraci u ritmu, nisu uigrane linije...jebes mi sve ne kuzim!!!?? Da si poveo igrace koji su bili u ritmu koji cu igrali u zivotnoj formi i da si ih znao posloziti mozda bi bilo bolje,ne? Kaj se ocekivlao da kad dodju Modric,Kovacic...da ce ovima past gace do kolena??! I prolazimo do finala na stare zasluge!!?
    Osim Marca,Perisica,Stanisica i posebno Baturine i naseg Sucica nitko nemre pratit ritam ni brze kombinacije i istrcat kontre. Uh bas sam ljut sad nakon tih izjava!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.