• Frizura Robija M
    497
    jel nije to offside na kraju bio? Ali da, mogli su makar zbog Livijeve top reakcije.

Edit: sad kolega gore podsjetio da je ipak lopta izašla van terena

otkrivši da se u svlačionici nije previše analizirala utakmica, već je fokus bio na proslavi 200. nastupa kapetana Luke ModrićaNVKOD

Drago mi je da se super zabavljaju na maturalcu.
  • ZG plavi 01
    393
    pa teze ce nam bit protiv Kolumbije. Portugal ima svog Dalica na klupi i oni su vise puta pokazali na velikim natjecanjima da su sposobni sjebati. A Kolumbija ce samo biti repriza Meksika iz 2014.
  • hardek
    10.4k
    zaključio je Gvardiol, otkrivši da se u svlačionici nije previše analizirala utakmica, već je fokus bio na proslavi 200. nastupa kapetana Luke Modrića.NVKOD

Utakmica protiv Gane je za 2 dana. Ne želim biti bezobrazan i prost, ali koga boli kurac za 200-ti nastup? Da je to u Ligi nacija ili kvalifikacijama ili prijateljskoj ja bi razumio. Napravite majice, proslavite, zajebavajte se. Ali usred si jebenog svjetskog prvenstva, ne ličimo na ništa i slavimo nečiji 200. nastup? Pa daj me nemojte jebat

Svaka čast Modriću na svemu, ali ova "proslava" se trebala bolje odraditi. Skupite se poslije prvenstva, odite kod Dalketa u Family i stucite 100 000 eura na račun HNSa. Bolje to nego da u sred prvenstva izrađujemo majice u stilu nekih boy bandova. Pičku, ja ostanem budan do 3 i po da ih gledam kako ne mogu probit prvu liniju Paname, a oni ne analiziraju suparnike jer slave trobod na guz protiv Paname u novim LM10 majicama
  • Chempers
    1.3k

Što si nervozan? Znam da te razocaralo što smo ipak pobijedili al pokušaj opet u subotu.

Bio izbornik 6 godina i nema veze s ovom momcadi. Ok dobroJurki

Otisao je s izbornickog mjesta 6 godina prije Dalica i SP 2018. Jel shvacas koliko to nema veze s tim? Pozvati Modrića i Čarlija u repku bi svatko napravio. Koliko igrača i trenera se promijenilo otkad je otišao, koliko natjecanja je prošlo, pa koliko su i nositelji tih medalja napredovali i napravili veće karijere u odnosu na ono gdje su bili 2008 i 2012? I za to je on zaslužan što ih je pozvao u repku prije 10 godina? Ma briljantno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.