• Ludovic IX
    11.9k
    Winner Group K vs 3rd Group D/E/I/J/L

Jedino naša grupa ima samo jednu mogućnost za treceplasiranog. Znaci ili Kolumbija ili Portugal. A mi igramo prije njih. Ne mozemo birat protivnika. Oni biraju nas
  • Masto
    1.6k
    jao sine
  • lukaoj
    263
    a tak nam je svejedno Portugal ili Kolumbija. Oboje ce nas sprasit.
  • Jos-Optimus
    11.2k
    Može li mi netko realno objasniti odnos medija prema Josipu Šutalu? Frajer sam drži obranu pored dva propuha s lijeve strane u obadvije utakmice i spominje se iste likove koji su zadovoljili, on kao nije. Šta da čovjek napravi jbt? Tako je na Euru imao vise presjecenih lopti nego iduca trojica skupa i opet je bio kriv za sve.
  • ZG plavi 01
    393
    radije Portugal. Puno radije. Imaju oni svog Dalica da sjebe. Kolumbije se bojim.
  • hardek
    10.3k
    Ono što me mučilo jučer najviše je činjenica da smo mi oduzeli našim stoperima njihov forte i to smo napravili planski. Ne znam zašto onda igramo sa 2 ball playing stopera ako je njihov zadatak u igri dodati do Luke ili Matea.

Ja se ne sjećam ni jedne situacije jučer di je naš stoper navukao njihov presing. Ako već želimo tako igrat onda stavi 2 krkana koji dobivaju 80% duela i neka dodaju prvom do sebe. Barem ces biti čvršći odiza i bolji u prekidu
  • Doktor Kunić
    6.7k
    a šta očekivati od naših medija, stručnost? Pa glavno pitanje za modrića nakon utakmice je bilo "kako je lijepa proslava bila kako se osjećate?" Dok nas Livaković spašava sramote protiv jebene paname. Stvarno ne znam koga se boje ovi svi, kakva to cenzura vlada, neugodno mi je slušati kako se svi prave u javnosti da je sve u redu. Još ovi komentari kako idemo korak po korak :lol: korak po korak do sramote
  • Sibirski plavac
    9.3k
    Kaže 24sata:

ako budemo prvi u grupi termin knockout tekme nam je u 18h.
    ako budemo drugi u grupi termin knockout tekme nam je u 1 ujutro.
    ako budemo treći u skupini termin knockout tekme nam je u 3 30 ujutro
  • ZG plavi 01
    393
    Super je stvar kaj je u nasoj grupi fiksno ako smo treci da sigurno idemo na drugog iz grupe k, neke grupe imaju 2-3 mogucnosti s kim treci moze igrat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.