• jakov1
    1.6k
    Najbolji štoper u reprezentaciji.FazeN
    Ikad.
  • db-izbjeglica
    20.8k
    Neki dan si me prozivao za sram, al evo i ti si došao na to :smile:

Slažeš li se sad da bi bila sramota ne proć u ovom formatu u ovoj grupi?
    Noel

susramlje je osjećaj kad ti je neugodno zbog nečega što netko radi u javnosti, iako s tim nemaš nikakve veze. primjerice, ljudi u večeri za 5, krv nije voda, razne talent emisije na TV-u i slično.

majice s brojem 200 i bacanje igrača u zrak zbog toga, nakon izuzetno loše nogometne predstave je kod mene izazvalo takav osjećaj.

opet ponavljam, neprolazak skupine bi bio ogroman neuspjeh i razlog za drastične rezove u i oko reprezentacije. loš rezultat, sportski neuspjeh, mijenjaj izbornika, stručni stožer, ljude u savezu, prekriži neke igrače i nova natjecanja kreću za par mjeseci.

kako se manifestira sramota zbog nogometnog neuspjeha? kod igrača, ljudi u savezu, cjelokupne nacije? jel ti sad imaš osjećaj da se netko u turskoj treba sramiti zbog toga što je njihova reprezentacija napravila na ovom turniru?
  • Chempers
    1.3k
    Taj stroj je stvorio Bilic, usavrsio Čačke, a vrhnje pobrala ova teska prevaraJurki

Koliko ti gluposti možeš nasrati dnevno, onako u prosjeku? Bilic veze nema s tom generacijom ama baš nikakve, a vidjeli smo kako je to izgledalo na kraju Cacicevog mandata, isto kao u Dinamu, krene dobro a na kraju ostavi spaljenu zemlju i ekipu koja nikog ne može dobiti. Jbt jedno je kritizirati sadašnje stanje al čemu ovakve nebulozne akrobacije i potreba za prekrojavanjem povijesti?

Bokte pa sportnet je kvalitetnije štivo od ove teme.
  • ElDorado
    11.8k
    Analitičar Ješe u poluvremenu: "Nismo bili pravi"
    Komentator Petrinec na početku 2. poluvremena: "Slažem se s kolegom analitičarem da nismo bili pravi"
    Dario Šimić u Mundocastu: "Nismo bili pravi"
    Matteoni u Mundcastu: "Bili smo u grču, izbornik najbolje zna, energetski smo bili loši"
    itd itd itd itd

Pa jebote ima li netko u javnom prostoru tko može suvislo analizirati taktiku i igru našeg izbornika bez jebačine oko toga da li smo bili pravi ili u grču ili u krasnom kurcu. I uvijek samo prazna priča oko pojedinaca. Zar nitko ne vidi da je naša organizacija igre potpuno promašena, da je obrana neuigrana, da igrači igraju na pogrešnim mjestima itd itd

Edit: Dario Šimić nakon dvije tekme: "za nas je SP tek počeo". Koji je kurac tim ljudima?
  • MolonLabe
    809
    Raspizdilo me puno toga ali nista kao onaj trenutak u drugom poluvremenu, mozda nakon onog slobodnjaka nisam siguran. Lopta ide u korner i netko nas se okrece prema klupi i pita tko ce izvesti korner.

Pripremili ste Lukine majice ali ne i tko izvodi korner?
  • Medvedgrad
    895
    Slažem se da smo odigrali loše ali ovi komentari da će nas Gana sigurno dobiti mi ne idu u glavu. Ljudi pa oni su na teški krump izvukli x protiv Paname u 90 i nekoj minuti. Trebali su izgubiti u toj utakmici. Dakle nit su oni nešto dobri nit smo mi tako loši. Garantiram da ćemo to dobitiCerealKiller

Gana je dobila Panamu 1:0
  • Jurki
    26.1k
    Rista, tu generaciju Čarli, Modric, Dudua itd tko je prvi pozval u repku? Ja mozda?
    Ostalo je bila nadogradnja i promjena figura. Vezni red nam je preko 10 godina isti.
    Bilicev Euro i ona nesretna Turska je bila najava da ta momcad moze puno.

Bilic veze nema s tom generacijom ama baš nikakveChempers

Bio izbornik 6 godina i nema veze s ovom momcadi. Ok dobro
    Prek 80 posto igraca koji su bili drugi u Rusiji je pocelo igrati za repku pod Bilicem.
  • NVKOD
    12.9k
    Gvardiol: Ne znam što bih rekao o svom nastupu. Dobar potez izbornika da me izvede

Očekuje sličan izazov i u idućoj utakmici. "Vjerojatno nas isto čeka i protiv Gane. Pripremit ćemo se, moramo pronaći novi put i plan. Vjerujem da ćemo biti spremni", zaključio je Gvardiol, otkrivši da se u svlačionici nije previše analizirala utakmica, već je fokus bio na proslavi 200. nastupa kapetana Luke Modrića.

To nam sve govori. Ipak je to bio fokus na bitno. Blago svima nama...
  • crophantom
    5k
    sjajno... ko da je SP Modrićev osobni domjenak.
    Mozda ce Dalic motivirati igrače da dođu što dalje ne medaljom, jebes to, vec da Modric jos malo podeblja statistiku odigranih utakmica.
  • puxigadjurdja
    3k

Ima kod izbornika jeftiniji deal sigurno, plus su blagoslovljene kod pape.
  • Dzoni
    6.3k

Po mom nekom iskustvu tih ispitivanja po ulici, vrlo vjerovatno je bilo nezadovoljnih komentara, ali se to sve isjeklo da se pokaže euforija, pozitiva, obitelj itd itd
  • Ludovic IX
    11.9k
    sto imaš ovom odgovarat. Trol
  • Sibirski plavac
    9.3k

Ne samo to, na sažetcima hrt-a na youtubeu uopće nema par iznimnih šansi za Panamce lol Recimo nisu stavili onaj pokusaj iz prvog poluvremena di su ovi prečku pogodili.
  • rioda
    17k

Lopta je izašla van prije centaršuta pa su to iskoristili da izbace iz sažetka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.