• Denle
    354
    Kao sto sam vec spomenuo jedno 5 puta do sada - govorim iskljucivo o mogucnosti postojanja glavnog sponzora na dresu, umjesto Favbeta.

Da, lako mogu postati sponzori, jer ono sto Favbet daje Dinamu kao glavni sponzor na dresu je ocajno i cisto sumnjam da minimalno 5 od svih spomenutih firmi do sada nije u stanju matchati ponudu Favbeta.

Takodjer, s novom Kranjcom i akbogda uskoro novim Maksimirom cemo dobiti visibility brutalnih razmjera i vjeruj mi da ce vrlo brzo doci trenutak kad cemo imati stranog sponzora na dresu, jer ce nase domace firme propustiti priliku skinuti ovu jebeno nisku letvicu postavljenu od strane Favbeta.
  • NitkoBitan
    37.3k
    Treba cimnut Rimca da si malo popravi imidz u Hrvatskoj :smile:

Bugatti ili whatever da nam stoji na prednjoj strani dresa mislim da bi izgledalo brutalno.
  • JMastermind
    1.6k
    ne moramo i mi imat praonicu novca za sponzora...

Raspravljamo o etičnosti i moralu, i onda da zaljepimo logo koji će nas povezati s kriminalom. Mislim, i ja sam fan proizvoda od dotičnog i autića generalno, ali svi znamo kako je sve počelo...
  • Papastrumf
    23.3k
    Da, lako mogu postati sponzori, jer ono sto Favbet daje Dinamu kao glavni sponzor na dresu je ocajno i cisto sumnjam da minimalno 5 od svih spomenutih firmi do sada nije u stanju matchati ponudu Favbeta.Denle

Vidjet cemo kada krenu pregovori za novi ugovor s glavnim sponzorom.
    Mozemo se okladiti ti i ja :grin: da nitko nece matchati ponudu kladionica? Cak sam uvjeren da nema trenutno nikog tko ce dati i pola onoga sto ce dati neka od kladionica.
    Na nekom novom Maksimiru, tko zna.
  • fakin
    4.9k
    ok, do kad nam traje ugovor s favbetom za natpis na dresu?
  • Dinaminjo
    2.2k
    Jel se moze ova rasprava makmu u posebni topic, pise o svemu pomalo, ovi je sve samo ne malo
  • Zoran
    647
    Ja bi isto da otvore posebnu temu/topic za ovu raspravu pa nek pišu u krug jedni te isti koliko ih volja.
  • Denle
    354
    Ovisno o tome do kad nam traje ugovor s Favbetom, ja sam cak i uvjeren da ce netko poslije isteka matchati njihovu ponudu u najgorem slucaju.

Pod uvjetom, za kojeg takodjer vjerujem da ce se ostvariti, da ce nam Kranjceviceva donijeti bolji publicitet u Europskim okvirima.
  • Denle
    354
    Nije nikad sluzbeno objavljeno. Jedino ista sluzbeno u vezi Favbeta i Dinama imamo u objavi partnerstva sa ZNK Dinamo, kad je bilo bjavljeno da ce to "partnerstvo" trajati 2 godine.

Za glavnu momcad zasad nista
  • Cif
    483
    3 dana jahanja po kladionici.Isuse bože!!!!
  • deda
    46.5k
    Gospodo, otvorili smo temu s anketom pa molim da se rasprava prebaci tamo.
  • ZGV
    4k
    Brinje-Dinamo
    02.07.2026
    Prijateljska
  • DerHerrKool
    1.2k
    Ovo je vjerojatno najkvalitetnija rasprava na bilo koju temu u našem medijskom prostoru i trebalo mi je da pročitam sve.
    Dosta se polemiziralo oko ovosnosti i ima svakakvih komentara i mišljenja, ali na ovo moram odgovorit jer je jako površan pogled na jako kompliciranu temu sa fizičke, psihičke, pshiloške, društvene i koje god hoćeš strane:
    Kao prvo, alkohol i kocka ne djeluju isto - kod alkohola se postaje ovisan o kemijskom utjecaju na receptore, a kod kocke se navuce na rizik. Znaci nece se savrseno zdrava i zadovoljna osoba poceti opijati jer voli taj osjecaj, ali kocka za to ne pita, moze povuc svakoga.jakov1

Sve ovisnosti, pa tako i alkohol i kocka, biokemijski djeluju potpuno isto. U mozgu postoji samo jedan sustav koji je "odgovoran" za sve ovisnosti - mezolimbički dopaminski sustav (ili sustav nagrađivanja). Ovaj sustav upravlja osjećajima zadovoljstva, motivacije i nagrađivanja kroz regulaciju dopamina i kaj se mozga tiče, biokemijski nema razlike između kopanja nosa i šmrkanja koke. Jedina razlika je to koliki disbalans ta aktivnost uzrokuje. Pojednostavljeno i laički, aktivnost proizvede određenu količinu dopamina koja se manifestira kao uživanje i mozak to zadovoljstvo onda kompenzira proizvodeći bol da bi se vratio u ravnotežu, uz jedan "ali". Uvijek se prvo spusti ispod granice ravnoteže prije nego se izbalansira i to je trenutak kad se pojavi želja za ponavljanjem aktivnosti. Što veće zadovoljstvo to je "spust" dalji od granice, bol je jača i jača je želja za ponavljanjem. I tako u krug.
    Jako puno vanjskih faktora utječe na sve to, mora se puno okolnosti poklopit i reakcija na razne aktivnosti je jako individualna. Isto tako veliki utjecaj ima dostupnost i legalnost, odgoj, društvo, okolina... Svatko ima nešto što mu paše i nije mu jasno kako nekom drugom paše nešto drugo, a "savrseno zdrava i zadovoljna osoba" ne postoji i zato ti usporedba ne stoji. Jedna zdrava i sretna osoba može u određenim okolnostima postat alkohličar ako je to ono kaj joj paše, a druga osoba u istim okolnostima može postat kockar ili potpuno zaobić bilo kakvu ovisnost.
    Relativiziranje bilo koje ovisnosti je opasno, ali mislim da ti to nije bila namjera i htio sam neke stvari objasniti da bi se možda u daljnjoj raspravi takve stvari izbjeglo.
  • Droljo
    28.9k
    Gledam sad radeljića protiv katara i mogu reći da je katić za njega doktor stoper. Toliko.
  • criticus
    8.3k
    A po čemu se oni razlikuju u ovoj utakmici osim što Radeljić ponekad doda i veznom a ne samo beku?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.