jakov1
Ali da onda dođe dio članova i kaže "molim vas nemojte točiti alkohol, problemi s alkoholizmom, ovim, onim" Dinamo kaže - nećemo više točiti alkoholna pića na stadionu radi društvene odgovornosti, šta bi ti rekao? — Paggini
Nego, na par mjesta sam pročitao kako je to mala lova što daje klađa. Dali bi bilo drugačije da daju 20 mil. godišnje? Jel bi tada bilo prihvatljivo? — Droljo
Bosskovitz
Onda su Real, Barca, Liverpool, PSG, Bayern, Arsenal itd... moralne vertikale? — Noel
mali M
ali ako je nama rezon da to radimo jer smo drustveno odgovorni, to onda otvara i prostor da se i drugi članovi s pravom pozivaju na društvenu odgovornost kluba prema nekim pitanjima koje smatraju društveno problematičnim. — Paggini
Znaci iz te logike onda je bolje da se postave aparati za listice na stadion nego da nam je favbet sponzor? — Crni86
Oglasavanje zestokih alkoholnih pica je zakonom zabranjeno u Republici Hrvatskoj, oglasavanje kladionica je regulirano i svedeno u stroze okvire novim zakonom, ali je dozvoljeno. Usporedba je samim time deplasirana. — scooniepenn
Iskreno mi je teško povjerovati da ljudi i nakon toliko priče i primjera i dalje ne mogu vidjet koja je razlika između točenja pive i reklamiranja kladionice na dresu. Sve računam da će kroz par primjera se to razjasniti, al nikako. — Tradicija bunta
Crni86
Na stadionu ne točiš svima pivu ko vodu i svi je moraju piti. Kupi si onaj koji hoće.
Ja nemam problem sjediti s čovjekom koji popije JackieColu, al da Dinamo ima preko prsiju glavnog sponzora JackDaniels bi imao problem sa time. Isto kako nemam problem sa time da ti recimo odeš u kladaru ako želiš, al imam da Dinamo nasred prsa promovira tu istu. — mali M
mali M
Nogo
mlinchica
možda nepopularno, ali ovaj projekt sa školama je jedan od najboljih ako ne i najbolji novitet od dolaska nove uprave. — don
Mikina lijeva kopačka
Blueshadow86
jedan u nizu
Na stadionu ne točiš svima pivu ko vodu i svi je moraju piti. Kupi si onaj koji hoće. — mali M
mali M
Zasto bi poceli biti drustveno odgovorni oko jedne stvari, a oko druge ne — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.