• vjeko1701
    25.4k
    DĆC i Šutalo su bili odličan stoperski par, ne vidim s čim bi on zaslužio igrati ispred jednog od njih dvoje. Do prošle sezone je igrao za Radomiak i Westerlo, klubove iz donje polovice poljske i belgijske lige. Mogao je jedino koju utakmicu više u zadnjim kvalifikacijama, al to jednostavno nije dovoljno za prvih 11 protiv Engleske.
  • Jos-Optimus
    11k
    Točno sam znao da će šuge iz SN Šutalu dati najnižu ocjenu, a Vuškoviću za pola višu. Pa Vušković, Gvardiol i Modrić su bili katastrofa, smeća jedna dnovinarska.
  • Nolifer
    15.2k
    Pribojavam se Gane... Bojim se da bu nam zapaprili i da je to to.

Jučer nam je falila mladost i svježina.

Ali, kae s glavom frende? Ovaj vadi Modrića za Kovačića...

Uglavnom bili su jednostavno bolji i to se vidjelo na terenu...

A mi moramo izać iz ove taktike s 3 iza, jer je obrana doslovce propuh bila. Vratit s 4 iza i to je to...

Tak da za sada, nisam, absolutne šokeran....
  • Efes Pilsen
    16k
    Cemu pribojavanje, shvacam nacionalni zanos, ali sta se to promijenilo od Eura da se ocekuje daleko bolja izvedba?
    Opravdanje da ne zoves covjeka koji je konstantno najbolji veznjak najboljeg HR kluba je suludo.
    Pozvat igraca na osnovu gdje se prvenstvo igra je suludo.
    Pozvat Moru, a znas da nemas situacije gdje ces ga ubacivat jer on vec godinama ima ulogu nosaca rucnika je suludo.
    U apsolutnom nedostatku bekova ne pozvat jednog koji je standardan u iznenadenju Serie A je suludo.
    Po cemu je ovaj powepuffs friendship power miks bolji od astralnog Raymonda Domenecha?
    Kupus s kojim Zlatko Dalic zatvara bas svaku utakmicu je valjda taktika ako smo mi zbunjeni kakvi ce tek bit oni?
    Tuchel nije vodio najbolje, ali je ekipa izbalansirana. Njima nijedna pozicija ne fali, nama fali sve.
    Imamo 3 ista napadaca, a istice se Matanovic po debilnim prekrsajima i sajbanju iz apsolutno svake pozicije. Toliko su isti da ih rotiras samo da ispune trku, a u svemu ostalom su neupotrebljivi.
    Znam da ima mnogo skeptika oko Olica, bio sam i ja, ali U21 vodi sasvim korektno.
  • emilperska
    16.8k
    Panamu ako dobe u hendikepu će se nekako dotegliti do drugog kruga uz uvjet da nas Gana ne naguzi.

Sve poslije toga je previše za ovu kopiju selekcije iz 2002.
  • Jurki
    25.9k
    Znam da ima mnogo skeptika oko Olica, bio sam i ja, ali U21 vodi sasvim korektnoEfes Pilsen

Problem je u tome da izmjenom Dalic-Olic nebu promjena osim igraca koji ce se oprostiti.
    U ovoj skupini igraca ima onih koji ce jos igrati, al nisu dovoljno kvalitetni za A sastav.
    Nama treba izbornik koji ce ovu kuginu kucu razjebati do kraja i napraviti momcad iz nule.
  • emilperska
    16.8k
    Ma nisam opce toliki skeptik oko U21 izbornika Olića.
    Radio je solidne selekcije. Isprobavao sve zivo u nedostatku talenta. Nije se libio zvat totalni no name. A igra nam je cak i smislena.

S obzirom da nemam iluzija da ce izbornici bit Bjelica, Ivan Leko, Jakir ili netko iz tog ešalona. Mogli smo i dosta gore proci..

Uostalom, sta ne kruze neke bapske priče po novinarskim krugovima da se Kustić s Bilićem dogovorio?
  • db-izbjeglica
    20.8k
    Ne znam čemu obrušavanje na maria pašalića.
    Čovjek je odigrao korektnu utakmicu, odigrao specijalni zadatak i dao jako dobru loptu na perišića za drugi gol.

Možemo analizirati utakmicu koliko hoćemo, 3 iza, 4 iza, spori smo, što god, ali hrvatsku su jučer pokopale neshvatljive greške i totalna dekoncetracija. Bez toga, mi bi sad ovdje vrlo vjerojatno razglabali o dobrom bodu ili čak pobjedi.

Englezi su jako dobra momčad i jako teško ih je apsolutno neutralizirati. Da bi ih momčad poput hrvatske dobila, mora biti efikasna u napadu, zaustaviti obrambeno što više toga, a za ostalo imati raspoloženog golmana, koji će morati nešto obraniti.

Zabiti dva gola englezima je odlična stvar :up:
    Livaković je bio na razini i samo ga je sudačko izdrkavanje zaustavilo od obrane penala :up:

Obrana nije bila na razini, daleko od toga.
    Međutim, igralo se protiv momčadi koja gore ima ogromnu koncrtraciju kvalitete i ja mogu živjeti, ja mogu prihvatiti druga dva gola. Može bolje, nije se reagiralo najbolje, al jebiga... to su (nazovimo ih) nogometni golovi.

Golovi u prvom poluvremenu su problem!

Ne smiješ, jednostavno ne smiješ napraviti onako glup penal, pogotovo protiv momčadi tog ranga kvalitete, pogotovo najiskusniji igrač. Jedna stvar je napraviti penal u nekoj gol situaciji, prilikom blokiranja šuta, u situaciji drži-nedaj, a sasvim deseta stvar napraviti onakav kiks.

Drugi gol je posebna priča. Najprije vušković napravi totalno nepotreban korner (deja-vu vide u finalu SP 2018) i onda najopasnijeg napadača na svijetu ostaviti apsolutno samog. Neshvatljivo! Pa kog čuvati ako ne njega? Kako se njega može zaboraviti? Prilikom kornera možeš zaboraviti sve ostale igrače na terenu, ali ne i harya kanea i opet nisi siguran da neće zabiti, ali ako i zabije, naš igrač mu mura biti uz uho.

Naravno da nije bilo sve savršeno, naravno da može bolje, ali hrvatska reprezentacija bi jučer vrlo vjerojatno uzela dobar rezultat bez amaterskih i nedopustivih grešaka, koje su plod totalne dekoncetracije i nonšalancije.
  • Droljo
    28.7k
    Malo muda daliću, mladosti dati šansu.
    Sad bacio oko na segešića. Ubio zadnjih par utakmica. Uglavnom na desnom krilu dok je kod olića igrao lijevo. Ali đaba je nama laprdat ovod kad ponizni više i nije tak ponizan...
    Cxfx7WX.md.jpg
  • db-izbjeglica
    20.8k
    Ma ljudi božji, beljo, segečić, stojković, sve to stoji, ali nije poanta da mi englezima i reprezentacijama tog ranga trebamo uvaljati 4-5 komada za jebeni bod.

Dečki su gore zabili 2 gola, dva lijepa gola i to mora biti dovoljno za taj usrani bod.
  • emilperska
    16.8k
    Ma englezi su igrali koliko je trebalo, laganini.

Da smo dali treci, dali bi oni odmah 4.
  • Mr Anderson
    19.7k
    Ništa dirati, dobro je ovako.
  • Ludovic IX
    11.8k
    U nogometu postoje treneri koji su dobili otkaz ili će ga t3k dobiti. Osim ako se zoveš Zlatko "repstacija" Dalić. U tom slučaju živiš na staroj slavi koliko god treba iako tu slavu nisi ti ni zasluzio. Prima milju i pol od saveza i ponaša se ko da je reprezentacija njegova prćija (kustic i co se svi ponašaju ko da je reprezentacija njihova prćija i nitko blizu ne smije).

Reprezentacija mora biti najbolje od najboljih sto imamo..ovo nije to
  • Mr Anderson
    19.7k
    Pozdrav dragi moji Dinamovci i prijatelji, s obzirom da sam popusio ban i zatrazio na svoju ruku deaktivaciju na onoj sugi od hajduckog foruma (sportnetu) htio bi se prebacit na zonu pa eto mozda svojim nekim kvalitetnim komentarom doprinjeti tu i tamo kojoj raspravi.sammir

Znači, da te nisu potjerali od tamo, nikad ne bi došao na Zonu?:joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.