• miro
    9k
    Stojke bi bio baš odličan izbor s klupe za ovakvu utakmicu. Nadam se da ce protiv Paname i Gane biti i Kramaric i Baturina unutra, a P.Sučić i Kova u vezi iza
  • Orc123
    15.9k
    Kronicno nam fali brzih igraca. Bez toga danas nemres igrat nogomet. Od bekova imamo samo Stanisica koji je odlican igrac ako ga uklopis u neki sustav ali nije igrac koji ce raditi razliku. Gvardiol je polu zdrav, pa covjek nije igrao cijelu polusezonu i sta sad, ocekivati da ce ti igrati u kontinuitetu cijelo prvenstvo? Samo jos jedna glupost koja bi ga mogla kostati nove ozljede. Za njega nemamo zamjenu. Znaci imamo 1i pol beka.

Isto tako imamo 1 i pol krilo u vidu Pasalica i Perisica koji igra sve i svasta ali i realno nije vise igrac koji ce probijati 1 na 1....Pasalic nije los, napredovao je ali to je igrac srednje klase koji nije top razina.

Moramo se nadati da cemo iskopati neka krila koja ne proizvodimo jednostavno. Mozda ce sljedece sezone jos malo eksplodirati Segecic koji ima kvalitete ali tjt...mi potencijala na krilu nemamo a bome i na bekovskim pozicijama smo isto tanki. Moramo pocet stvarati brze igrace jer mi od Perisica nemamo krila top Europske klase, a to je zabrinjavajuce.
  • Dr Hofmann
    5.8k
    Veliki problem je što se Dalić i na najmanju kritiku odmah prebaci u tešku defanzivu i licemjerje. Nikad mu nitko neće oduzeti rezultate, ostati će zlatnim slovima upisan u povijest hrvatskog nogometa, volio ga netko od nas ili ne. Čemu tolika nesigurnost? Ne znam jel pokušava staru Mourinhovu taktiku cijeli svijet je protiv nas, ali njegova tvrdoglavost nas i košta dosta.

Lijepo je bit populist i prodavat šprehe o obitelji, i o tome da je teško upasti ali i ispasti iz reprezentacije (to mi je suluda teza, ali ajde). Dinamovac sam i neću nikad bit objektivan, ali Beljo i Stojković su morali bit na popisu.
  • Jaro
    12.1k
    4-2 od engleza nije sramota, nit sam vidio da je netko rekao (barem ovdje) da jest. Tekma je pokazala da Vuskovic unatoc dosta dobrih stvari - i dalje ima velik problem za stopera u 2026oj godini - spor je uzasno - i zato ga je Hajduk skrivao nakon Cacicevog derbija do prodaje. Nazalost, Gvardiol je van forme (sasvim normalno nakon ozljede), Modric u Milanu nema nit suigrace nit ocekivanja kao ovdje - Dalicev veliki minus - treba mu naci ulogu i okruzenje da iskoristi njegove kvalitete a da momcad ne ovisi iskljucivo onjemu (jer ne treba, imas Sucica, Baturinu i Pasalica).
    Dodatno, Dalic je ovdje zrtvovao (barem) 2 igraca specijalnim ulogama - flasteri Pasalica na Bellinhgamu i Vuskovica na Kaneu. Vuskovic jos ajde, ali Pasalic je ponovo morao igrati kontra sebe i tu specijalnu rolu bez smisla. Stvarno rijetko vrijedan igrac u stalnim krivim ulogama u repki.
    Od pozitive - standard Livakovic i nasa sporost (igre) protiv velikih - prvo poluvrijeme Englezi nisu licili na sebe jer smo (ponovo) sveli igru na najsporije moguce (al smo to vratili bas amaterskim greskama). E sad, ta sporost nece bit tolka prednost protiv slabijih i tu cemo morati imati vise poteza kao Pasaliceva lopta za drugi gol i 1na1 prolaza... Nazalost, naprijed nemamo nekog Petkovica koji ce iz niceg napravit nesto (na kraju, u tome je Beljo daleko bolji od svih trenutnih opcija). "Divlji" Stojke u ovoj momcadi ima sta reci takodjer. Drugi Pasalic je jedina takva nepredvidiva opcija koju ja trenutno vidim (osim ako Krama nesto ne izvede).
    Ocekujem dvije teske muke do kraja skupine...

Ah da, defenzivni prekidi nam se svode na - skinut ce to Livakovic...
  • sammir
    17
    Pozdrav dragi moji Dinamovci i prijatelji, s obzirom da sam popusio ban i zatrazio na svoju ruku deaktivaciju na onoj sugi od hajduckog foruma (sportnetu) htio bi se prebacit na zonu pa eto mozda svojim nekim kvalitetnim komentarom doprinjeti tu i tamo kojoj raspravi.

Vezano za danasnju utakmicu, jako mi je zao sto smo ih stvarno imali u saci tim golom pred kraj poluvremena i eto jednom je Jude pobjegao i tu je bio kraj. Od tad rokanje po Livakovicu kojem treba spomenik dic. Subasica usporeduju s njim a ne zato sto je nas ali Livi nas drzi u repki vec godinama.

A onom Mariu Pasalicu kojeg trpimo vec godinama u reprezentaciji jer je Dalicev miljenik i guzolizac zelim da vise nikad ne kroci na teren s dresom reprezentacije. Ja bezveznijeg i nebitnijeg igraca u nasem dresu nikad nisam vidio. Od 100 utakmica sto je odigrao ja se sjecam jedino gola protiv Spanjolaca di smo si produzili na kraju muku na 120 minuta i ispali, van toga meni muka dode kad god ga vidim u pocetnoj postavi ili kad ulazi s klupe jer ne vidim kako on doprinosi nasoj igri.

Idemo dalje, Panama i Gana su tu i onda nakon toga sta bude bit ce. Pozdrav od Sammira iz Brazila!!
  • Frizura Robija M
    459
    Ma sve je bilo jasno s objavom popisa. Na to dodat smišljanje genijalne taktike na razini sastanka u svlačionici "dečki šta ćemo, šta se vama igra?" i rezultat malo koga može iznenaditi. Domet nam je prolazak skupine ili 1/8 finala, al neću isključiti i totalnu blamažu ispadanja u skupini.

Porazno je kad si svjestan da imamo potencijal za više uz nekog tko zna pametnije/smislenije postaviti stvari, ali eto moramo prokockati jedan cijeli turnir (dva uključujući EP) samo da bi se nečija ega nahranila.
  • Jurki
    25.9k
    Porazno je kad si svjestan da imamo potencijal za više uz nekog tko zna pametnije/smislenije postaviti stvari, ali eto moramo prokockati jedan cijeli turnir (dva uključujući EP) samo da bi se nečija ega nahranila.Frizura Robija M

Ma nece.. Olic, Šafaric - nastavi niz.

Izgleda repka mora dozivjeti tesku blamazu da pizdunima na vrhu se sklimaju stolci.

Kak po pitanju karata, kazni, licenci, sudaca.. kuraca palaca o kojim odlucuje taj kurcevi savez.. tu sudbinu ceka i repka.

Kuca nam je u kurcu, a stanari se zabarikadirali.. i prodavat ce nam kurcologiju.

Lako za ovo sp.. bumo preziveli.. al je problem kaj dalje.. Olic blagoteleci pogled.. uzurpatori mjesta drugim i mlađim igracima.
    Sve pod maskom "dvije medalje" i kaj vi kurac imate pitati nekog kak radi. Šuti, kupuj skupe karte, dresove i dozvoli da te namagarcimo i pravimo majmunom.
  • hardek
    10.3k
    Pogledao pred spavanje Gana Panama 30 minuta. Kae ovo frende...

30 minuta Semenyo kao najbolji igrač reprezentacije nije dirao loptu.
  • Thor
    2.7k
    Svi ste sve napisali. Veli izbornik,fokus nam je obrana pa popili 4komada. Sta bi bilo da nije! Mali Vuskovic mora jos puno zganaca pojesti da bi bio top stoper. Kvalitetan je za tam gdje igra mozda ali ovo je na razini prosjeka. Brijem da bi nas Niko bio puno bolji izbor. Modric nazalost kriminalno los. Mozda da odigra kad treba zadnjih 10 min ak treba odradit dobru rezu do kraja. Kova je malo popravio. Marco je fakat unio zivost, i radi razliku. prekasno usao pa cak i Krama je digo zivost. Pasalic drugi i Vlasic truba. Sucic i Bati jedini drze vodu i Perisic. Uglavnom sporo i rastrzano. Stojke i Miske, bi bili top. Ako nista drugo Stojke da pol sata maltretira obranu i srednji red. Nisam bas optimist, nisam ni imao neka ocekivanja kad sam vidio tko i zakaj ide,no mozda na guzove prodjemo grupu ali dalje...tesko.
  • Sibirski plavac
    9.2k
    Ali stvarno žalosno da nekakvi Zelenortski otoci recimo igraju obranu života protiv europskih prvaka, a nama se prošeće do gola tko hoće i stigne
  • Thor
    2.7k
    Gledam ovo 1.poluvreme Gane i Paname...srecom su ovo oboje jazavci pa ajde nekak to bi trebali dobit. A ak posle natrcimo na Portugal kaj bi moglo biti sranje iako su i oni bili za k.
  • sammir
    17
    Portugal i ovakav kakav je, imam dojam da bi nas pojeo sa svojim veznim redom. Nikad nam nisu lezali ni oni ni Spanjolci, pogotovo bi se tu navlacilo od strane sudaca za Cristiana i svaki 50-50 duel bi isao na njihovu stranu.
  • vjeko1701
    25.4k
    A dobro, to je sad ekstrem, jednima utakmica života, drugima brainfart u grupi protiv bunkera koji im se zna dogoditi.

Ne treba se sad pozivati na one ili ove. Razgolila se određena neozbiljnost. Realno, bolje bi bilo 2:0 nego ovih 4:2 ali da je Livi imao puno manje posla.

Ima prostora da se postepeno dižemo kroz turnir ali isto tako treba biti realan u očekivanjima. Ekipa kojoj su nositelji na pragu veterana ili se vraćaju od teških ozlijeda, uz to stručni stožer koji je išao eksperimentirati protiv jednog od favorita turnira.
  • ZG plavi 01
    375
    pa po meni je pogrijesio kaj ga odavno nije postepeno uvodio u repku nego ovako na silu
  • mlinchica
    6.5k
    14.11.2025. nakon potvrde plasmana na SP2026:
    “Što god smo napravili, igrali smo s četiri braniča. Ovo s trojicom smo sada pokušali, to treba puno vremena. Neću to više pokušavati, ja znam što me je ranije dovelo do Svjetskog prvenstva.“

Vrlo samouvjereno.
    Nakon toga se predomislio koliko puta? Zadnji put danas tijekom utakmice.
    Imao je samo 4 (četiri) prijateljske utakmice za uigrat s 3 ili ipak ne s 3 jer se predomišljao.
    Ma već ste sve napisali oko 3 iza. Rekao je i on pa se izgubio.
    Marco Pašalić (pravo i jedino krilo!) je danas izgledao kao svjetlo na kraju tunela.
    Zakaj je Krama na klupi do 80. min?

Bati i Pero će mu vući vezu kroz te tri tekme u Amerikama, Livi skidat nemoguće, Krama i Perišić igrati punu min i zabiti koji gol.

Beljo će se sunčat na Brdu kod Kranja. :cool:
    mlinchica

Dala, postavi naše dečke Martina&Peru na njihove prirodne pozicije i daj im pomoć da nas poguraju kroz grupu.
    Imaš zlata vrijednu djecu koja još znaju i šutirat izvana i savršeno se poznaju.
    I stavi Kramu ako može (ako nije do kakve ozljede) jer Belju nisi želio blizu sebe.

A sutra na članskom tko god poželi postavit pitanje, neka krene ovako nekako:
    “Zvone, plati koliko treba za Livija.
    A sad pitanje…”
    Livi nema cijenu…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.