• Jurki
    25.9k
    nakon Rusije.. je nastavio po starom.. dosla liga nacija.. bio prozvakan i ispljunut i to njemu nist nije bil problem.
    Euro '21 ok ispao od Španjolaca.. al se i tu moglo nesto nauciti da treba nekih korekcija.
    Sp Katar.. tu se ukazao Livakovic koji je sva ta sranja pomeo pod tepih.
    Euro '24 e tu nam ni Livakovic nije pomogao jer je ovaj zajebo i prekoprevise.. nakon tog Eura umjesto da kaze.. sad cemo napraviti rez.. sloziti ekipu za narednih 10 godina..on nastavi derat po istom.
    Sad se svi čude.. a napravio je gotovo pa isti popis ko prije 2 godine.. jedino je Majer ispal.
    O kakvom tu procesu pricamo?
    Zaduzio nas.. da je.. al to ne znaci da ima tu dozvolu da opet kaskamo za promjenama u kadru.

Kad ce se u reprezentaciju ulaziti i ispadati na temelju forme, a ne statusa..tad ce i taj nogomet izgledati na nekaj smislenije.
    Za ovo nam izbornik ni ne treba.. igraci igraju na energiju, zalaganje a ne pomoc trenera.
  • Doktor Kunić
    6.6k
    I niko ništa. Portali objavljuju "najbolju fotku sa turnira". I dok god je tako zašto da se živciramo? Stručnjaci u studiju sviraju kurcu, niko ništa svi šute livi je heroj i to je to. Zašto 4 godine ne možemo obraniti korner? Jebiga. Stalno slušamo isto, prvi dio smo bili dobri drugi nismo idemo se rekupirati i idemo dalje. Izbornike prije ovog mlatimudana su razapinjali nakon drugog kiksa. Ma marš, živim za dan kad će se skinuti taj okot sa repke.
  • miro
    9k
    Nije svaka ekipa Panama. To mozes njima 90 minuta.Logistika

ja se bojim da cemo u utorak skuzit da ovo nije uopce tocno - ne znaci da ih necemo dobit, ali da cemo im se presetavat, nema sanse
  • Crni86
    22.2k
    kad ces ti u repki imat uhodan sustav, nece bit problema zamjenit igraca gore dole…

Mi kao zemlja uvijek proizvodimo jedno te iste tipove igraca (dobri stoperi i veznjaci) i imamo uvijek iste probleme (krila, bekovi i napadaci).

Ismo je 8 godina da stvori sustav za to. Imao je 8 godina da izmisli zamjene za modrica, rakitica, mandzu, broza i ostale. Najbolja je prica kak je molio broza da ipak igra u katru… a zasto? Zato jer je bio nesposoban 4 godine razmisljat o tome da uvijek ima spremnu neku zamjenu za broza… jer nemora broz odbit igrat, moze se ozlijedit npr. A imali smo mi igraca koji su od 2018. itekako prikazivali dobre partije na sestici od more, jakica pa do misica… a koliko su prilika dobili?

Ali tko je vidio planirat i razmisljat…. Bolje je bacit novcic, rec pismo ili glava pa sta bude
  • Logistika
    1.6k
    Respekt svakom. Ali ako im ne mozemo zabiti 3 i vratiti gol razliku na +1 ne moramo na Afrikance ni ici. Izgubili su jucer najbitniju tekmu svoju. Morati ce se i oni nesto otvarati. Malo drugacije su i okolnosti i sve iz tekme u tekmu. Naravno s nikim nije lako. Ali daj stavi loptu na 5metara i ispucaj jerbo Sutalo i Vuskovic ju nece iznjet NIKAD sa Englezima ako sa Panamom neće lako
  • KtcGoat
    6k
    Pero:Ne bih rekao da su oni bili bolji
    A brate moj...
  • Jurki
    25.9k
    igras protiv trkacki mocnih Engleza.. gaze te ko babe zelje v bednju. I uvedes Kovacica.. a Jakic koji moze trcati 3 dana.. lagano kožicu nateze na klupi.
    Dobro je vako, nist ne mijenjati.
    Umjesto da tom Jakicu da cim vise minuta... on igra protiv tak kvalitetne ekipe bez zadnjeg veznog.
    Koliko moras biti glup?
  • Crni86
    22.2k
    ali dolazimo opet do kljucnog problema. Nije problem to sta je jakic jucer odsjedio na klupi.

Problem je sto on ili netko drugi nije sudjelovao u ozbiljnoj utakmici u veznom redu zadnje 4 godine. Koliko dugo vec znamo da je Broz umirovljen? Koliko dugo vec znamo da bu Modric na sp imao 41 godinu? Ili da kova svake tolko ima problema s nekim ozlijedama?

Okej ustalio se pero sucic u ekipi, ali da li si je stvorio neku sirinu u vezi? Nije. Nama jucer Mario Pasalic igra defenzivnog veznog. Pored zivih More, Jakica i Misica koji je prestar. Ti znas zadnjih nekoliko godina da se upravo ovo moglo dogodit i kaj si napravio u pripremi u ciklusu? Nista.

Ovo jucer je samo kulminacija jos jednog kriminalnog ciklusa.

Ljudi moji pa mi nemamo lijevog beka u repki…… o cem pricamo. Jos bolje imamo jednog desnog beka koji je i prva zamjena za lijevog beka kojeg nam igra stoper……. Imamo stopera na bacanje… ja se dam kladit da 2/3 stopera koja jucer nisu igrali nece dobiti niti minute na spu. A bekovi se valjda vise trose?
  • Klenx
    11.4k
    Dalić je počeo plaćati cijenu svojih kompromisa i udovoljavanja svima.
    Prvo, što se tiče popisa igrača.
    Povlačenjem onih koji su mu tu već godinama, a od kojih objektivno nema nikakve koristi (Moro, Jakić, Luka Sučić, Fruk, Vlašić), doveo se u situaciju da sada ima hrpetinu istih veznjaka od kojih fizički ne mogu svi igrati, a na drugim pozicijama (desni bek, lijevi bek, lijevo i desno krilo) ima točno jednog igrača.

Drugi kompromis koji će ga doći rezultata, ako nastavi, su senatori.
    Perišiću svaka čast, odradio je na razini, ali ispuhat će se kroz turnir jer ore na toj lijevoj strani, a itekakve godine su tu.
    Modrić više ne može 90 minuta u ovakvom ritmu, pogotovo svaka tri dana, a Kovačić je totalno van forme jer, gle čuda, nije zaigrao godinu dana.
    Treći kompromis koji radi je konstantno dodvoravanje tovarima s brojem igrača.
    Što, da ga ne optuže da je previše Dinamovaca u momčadi?
    Pa izmišlja formaciju da ugura Vuškovića, koji je po meni strašno precijenjen igrač, uvijek je i bio, ali eto, dajem za pravo struci koja ga cijeni, ja ipak samo pijem pivu na tribini.
    Ali objektivno nije trenutno za prvih 11.
    Pa gura Marija Pašalića na poziciju zadnjeg veznog. Igrača koji je kralj za kaotične tekme, da uđe zadnjih pola sata iz drugog plana i zakuha u šesnaestercu, na tome je na kraju krajeva i napravio karijeru.
    Da nije radio kompromise s popisom igrača za svoju "Family" i da se nije dodvoravao svojim raznim strujama, imao bi na klupi Stojkovića, Oršića, Smolčića, pa čak i Mišića, i skupa s Marijem Pašalićem i Kramarićem imao bi razne opcije za različite tipove utakmica. Ovako na klupi nema ništa, dva profila veznjaka na njih valjda devet.

I dalje mislim da je ovo dobra ekipa koja ako prođe grupu može zakuhati svima.
    Dalić jednostavno treba priznati grešku, zatomiti svoj prenapuhani ego, priznati da je ispao smiješan, vratiti formaciju na tvorničke postavke i staviti igrače na prirodne pozicije:

Livaković - Stanišić, Šutalo, Čaleta-Car, Gvardiol (kad već nije zvao nijednog beka) - Sučić, Modrić - Marko Pašalić, Baturina, Perišić - Musa.

Od ovih 11 trenutno mislim da sa postojećeg popisa kojeg je poveo u Ameriku nema boljih.
    I igraj. Kakvih 3-5-2 s Vuškovićima u ekipi, Pašalićima na zadnjem veznom, Sučićem na polušpici itd.
  • ElDorado
    11.6k
    Stručni stožer. Kao i svi ego manijaci Dalić ne želi pametnijeg kraj sebe pa se okružio tim bivšim igračima koji uopće nisu treneri tj nemaju nikakvog iskustva. Čarli je kao zaduzen za defenzivu. Vidlo se kako to finkcionira. A ako nam stvarno nude Olića kao nasljednika onda smo tek najebali.
  • Jurki
    25.9k
    nemamo lijevog beka.. da nemamo.. a Goda
    na pripremama s Dinamom.
    Smolcic..
    Kad pogledam ovaj rusvaj sa repkom.. sebicno cu reci da mi je drago da nikog od nasih nije zvao.
    Zao mi je tih decki koji treniraju, rade, muce se i ne dobiju "priznanje" dobre igre i forme u vidu poziva u nacionalnu selekciju.
    Svakom nogometasu bilo koje drzave je san igrati na SP-u. za svoju zemlju.
    Nije problem u tome kaj se zajebalo, problem je u tome kaj se zajebalo ponovno.
    Drzi se kao znalac.. drugima kipa.. da mu se nitko nema pravo mijesati u rad jer je uzeo 2 medalje a radi konstantno iste greske.
    Kak je vec napisano.. izbornike se razapinjalo zbog manjih gluposti.. a ovom govnaru bi se istoleriralo da repku sroza na razinu Gibraltara.

pogledaj Ćirin strucni stozer.. iz '98.. Tanac, Katalinic, Ivic.. jebiga sve kaj je trenerski tad valjalo je bilo u stozeru repke.. danas.. nakrcaj bivsim igracima i dobro je.
  • Ludovic IX
    11.8k
    olic u u21 radi ono sto se nadam da bi idući izbornik a repke trebao napraviti. Iskoristava kvalitete igrača koj3 ima i igra. U21 nije ovsk smisleno izgledala od Bilića
  • rokikaciga
    14.7k
    Malo mojih misli na jucerasnju tekmu. S obzirom na usran popis jucer smo odigrali korektno. Sustav s 3 odozada moramo zaboraviti, Modrica se mora mijenjati s Kovom oko 55-e minute najkasnije. Meni je Vuskovic odigrao skroz korektno osim gola Bellinghama gdje mu je morao skratiti kut. Realno primili smo 3 gola nasom greskom a zabili dva top top gola. Vratit se na sustav sa 4, mijenjat Modrica na vrijeme i mozemo mi daleko. I molio bih da ne igramo Perisica na jebenom beku vise.
  • GOAT
    8.1k
    O stručnosti i spremnosti naseg nepogresivog vođe i njegovog family stožera ste sve napisali ali evo bas mi je drago što imamo Belju spremnog za kvalifikacije. Hvala sto ga niste zvali na ovo sramocenje

Jucer su se pojavili samo Sucic, Bati i Livi kojeg ce biti pune novine pa necemo imati vremena ni prostora ispitivati necije odluke
  • Gemišt86
    485

Je, mea culpa, nisi to rekao. Gledao sam sada snimke kornera, prvo poluvrijeme je musa bio zaduzen za kanea, totalno ga je ostavio samog, cak i nije bio nesto blokiran kod gola.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.