• Paggini
    87.1k
    Nadam se samo da ste svi ustali dok ste pisali o našim herojima
  • emilperska
    16.8k
    Pisao sam već više puta da imaš igrače kao Boban, Brozović, Mandžukić, Ćorluka, Srna koji znaju kad je kraj. Imaš i trenere koji procjene da je došao kraj 1 dobu i da je vrijeme za novi početak koji on nije u stanju napravit ili mu se neda.

Modrić i Dalić su sve suprotno od tog. Nemaju tu neku samosvijest da je gotovo i da ovako više ne ide. I zato Modrića ne želim u Dinamu. Jer s obzirom na visinu ugovora koju traži i minute koje traži, mislim da s 41 godinom više nije vrijeme za to.
  • DrRatoljub
    951

Pogođeno u srž, jedan od najboljih komentara koje sam pročitao. Mi nećemo nista mijenjati značajno za Panamu jer nemamo igrace za promjene. Igrat ćemo s 4, Gvardiol mora svaku igrati jer nemamo drugog beka, a na neku foru nitko drugi nije zvao 9 centralnih veznih. Dalić je prvo izabrao igrace, a onda pokušava nesto sklapati s tim igračima..
  • Peškaman
    9.3k
    Englezi su pokazali prvih 20ak minuta drugog poluvremena gdje smo i kako stojimo. Mogli smo lagano primit' tri gola u 20 minuta, probijali su Gvardiola/Vuškovića, Modrića ograničiti na poluvrijeme jer za više nema snage. Obavezno vratiti na 4 u obrani jer s trojicom ne funkcionira.
    Gledajući kako branimo prekide, svaki korner je nekakva opasnost, nemogućnost i nemoć zaustavljanja kontra-napada mislim da ćemo imati jako,ali baš jako puno problema s Panamom i Ganom.
  • NVKOD
    12.9k
    Dečki, a kaj se sekirate? Tko smo svi mi da propitkujemo Dalića i njegove odluke? Je li i sam rekao: "Vi znate moj način i sistem devet godina, u tih godina je Hrvatska osvojila tri medalje. Nema mjesta za propitivanje mog rada i moje logike. Ovo nije klub nego reprezentacija. Držim se svojih principa i onoga što je dovelo do rezultata mene i Hrvatsku."

Sve je to bio taktički masterclass kojeg ne razumijemo... to je igra na duge staze. Zvanje 20 stopera i 30 ofenzivnih veznih bez zamjenskih bekova, bez krila, bez najboljeg strijelca lige, s istrošenim igračima i igračima koji nisu u formi... sve je to bilo dio taktike, mazanje očiju drugim ekipama da nas podcijene!

Ne dobiva on bez razloga milju eura godišnje, zna kaj radi. Nema veze kaj smo nakon 150 utakmica u formaciji s 4 otraga prešli na 3 što smo uigravali ravno dvije utakmice. Vrlo je jednostavno, ako mi ne znamo kaj radimo i gdje trebamo stajati, onda neće ni suparnik! To je faktor iznenađenja... tako da, no šikiriki.
  • mlinchica
    6.5k
    Dalić je prvo izabrao igrace, a onda pokušava nesto sklapati s tim igračima..DrRatoljub

Kaj nam nije takvo stanje posvuda? Di god pogledaš, a da je, prvenstveno, vezano za državne institucije i politiku, pa posljedično i sportske saveze gdje se takvi ubacuju.
    Izaberu se imena, kompetencije su nevažne, strategije nema… samo “udaraj” dok ima para i pi ara.
    Zlatko čak i javno to priznaje, kada kaže da su svi oni njega zadužili. I on je svoje obavio jer ti dečki ionako sami znaju kako.
    Kad ode s mjesta izbornika, dobit će mjesto u NO HŽa.

Svi smo sve već predvidjeli, nema nervoze.
    Ide nova runda za par dana. :grin:
  • prefontaine
    9.5k
    Zonu na korneru necu ni komentirat.austrijanac

Ma kakva zona na korneru?! Samo i jedino Zona Dinamo!
  • Droljo
    28.7k
    Da je neki zonaš bio na korneru sigurno bi čuvao onog njihovog sa brojem 9 na leđima.... Unatoč naputku trenera..
  • ElDorado
    11.6k
    Najodvratnije mi je ovo licemjerstvo svih analitičara, trenera i bivših trenera koji jedno pričaju kad su off a bajke, floskule i pizdarije kad su on line. Sopić: "uopće nije bitno koji je sustav i tko je od igrača na terenu". Iskočili su mi osigurači.
  • NitkoBitan
    37.2k
    Sopić: "uopće nije bitno koji je sustav i tko je od igrača na terenu". Iskočili su mi osigurači.ElDorado

Imao je on jos bisera. Od toga da timski sastanak ne moze trajat duze od 10-15 minuta jer igraci ne mogu dulje drzat koncentraciju do toga da nije vjerojatno kako ce se svakom igracu dat pogledat individualnu video analizu pripremljenu za njega.

Kao da bas ne zeli nac novi angazman.
  • Jurki
    25.9k
    zato je debilcina skoro ispal iz lige samo je imal srece kaj su ga smjenili.
    Tko se kod nas sve bavi trenerskim poslom... jebemte zivote.
    Nije bitan sustav i igraci? Pa kog kurca rade onda svi ti treneri po Europi?
  • NKDZ86
    8.5k
    ili da je bio radeljić tamo...
  • Crusades
    24.4k
    Jebiga, izgleda da je politika oko repstacije "ne talasaj" pa se nitko od javnih lica ne želi zamjerit neupitnom magu Dalčiću. Nikakva kritika, propitkivanje, analize... Valjda se ne želi izgubit ove novonastale klobučare po tribinama.

U prošlosti bi i za puno manje poraze izbornik bio na tapeti, a sad ništa, kao da smo uzeli bod Englezima.

Nikakvog reda oko popisa pa se to onda prelije na nikakav red kod čuvanja igrača na korneru gdje najbolji svjetski napadač ostane - sam.

Zahvalit Liviju kaj nismo prošli ko mi u Munchenu i molit Boga da ne naletimo na nekog u formi. Bilo je i dobrih momenata, ali rekao bi da je to više plod individualne klase nego nekog osmišljenog i uigranog plana i vizije igre.

Gvardiol totalno van forme (valjda zato nije zvao ni jednog drugog lijevog beka), cijelo vrijeme se gura Budimir i onda u prvih 11 osvane - Musa. Perišić solidan, Bati odličan i oko njega treba gradit igru, Sučić korektan. Šutalo jako dobar.
  • Kujtim Shalla
    9.7k
    Dobar dan zona moja draga :heart: teško je prihvatiti poraz nakon prespavane noći ,ali sam nekako miran. Vratili se dva puta ,bili i onakvi egal sa Englezima (zahvaljujući Liviju) zadnji gol smo se i otvorili . Možda mi je jedino to krivo jer nije trebalo radi gol razlike kasnije . Nije bilo dobro, ali nije ni katastrofa. Uvijek smo se znali skupiti i odigrati najbolje kad je trebalo. Ja imam povjerenje u momčad i njihov karakter. Svakako su nam od početka Panama i Gana bile sve ili ništa . Znači smo to. Tek sad nam slijede one prave tekđe gdje ćemo vidjeti ili j smo ili nismo. Panama mora pasti
  • emilperska
    16.8k
    Jebiga, izgleda da je politika oko repstacije "ne talasaj" pa se nitko od javnih lica ne želi zamjerit neupitnom magu Dalčiću. Nikakva kritika, propitkivanje, analize... Valjda se ne želi izgubit ove novonastale klobučare po tribinama.

U prošlosti bi i za puno manje poraze izbornik bio na tapeti, a sad ništa, kao da smo uzeli bod Englezima.
    Crusades

Ovo mi je zapravo najdegutantnije od svega. Taj javni prostor. Da ne smije izaći nijedna jebena smislena kritika od ovih tzv.pundita i kao poznatih novinara. Popis nitko nije propitkivao, igru nitko ne propitkuje, zamjene nitko ne propitkuje. Nitko ništa ne propitkuje. Kao da je neki generalni plan da mu se svi ulizuju do odlaska i to je to. Ima čovjek 2 medalje i to sve stoji.

Ali imao je i pokojni Ćiro Blažević 1 medalju i dosta bolji nogomet i to u ratnim vremenima dok veći dio svijeta nije ni znao da RH postoji pa su ga bacali s bandere svako malo, secirali mu svaku dlaku na popisima. Krivili njega za ispadanje od Njemačke 1996. gdje su nas teško pokrali suci, a igrali smo brutalan nogomet, bolji od 1998. Do te mjere je išlo da je novinarima rekao da on ima pravo na 1 svog da ga ne jebu u mozak. Mislim boli me kurac iz kojeg je razlog vodio Zorana Mamića koji je tad igrao u Bundesligi, a da li mu je za Peru Krpana, Vasilja i Šerića naredio Tuđman ili nije, ali tad se seciralo sve i nikog se nije štedilo pa ni pokojnog Ćiru kojeg je direktno štitio Tuđman i nije mu pomagalo.
    O Cici Kranjčaru, Ottu Bariću i tome što se njima radilo s netalentiranim generacijiama ne treba trošiti riječi. Svi imaju putra na glavi, ali tada se bar moglo u javnom prostoru propitkivati i prozivati.

Ovo danas prema Daliću i to nekritičko razmišljanje je za povraćanje. Sve je krenulo još od tog kad nitko nije bacio nijednu smislenu kritiku iz javnog prostora osim Ničote i Karina zašto Stojketa, Smolčića i Belje nema na popisu. Sve ostalo je bilo kao Sjevernoj Koreji..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.