• Jurki
    25.9k
    Konacno smo poceli raditi ono kaj vec godinama rade klubovi na Zapadu.
    Dopeljas kamion igraca pa koji ispliva.
    No risk - high reward.
  • DrRatoljub
    946
    Dinamo mora pokušati uloviti igrača prije nego eksplodira. Pa I u HNLu je tesko kad se netko pokaže dobar konkurirati inozemnim klubovima. Kao s Jagušićem. Ovo moze biti samo dobro, ako smo dogovorili pravo prvokupa.
  • Jurki
    25.9k
    Sadio Mane je imal 19 godina kad je dosel u Metz.
    On je samo bil jedan od hrpetine igraca koje su dopeljali iz senegalske vukojebine.. dal su oni znali da bu od njega postala takva klasa nogometasa? Naravno da nisu.
    Takvih je primjera milijardu.
    Ajax, Benfica, Porto, Salzburg itd.. svi rade na isti princip. Nema tu puno filozofije.
  • ElDorado
    11.5k
    Dovedimo malo stvari u kontekst. Kaj nama kronično fali od klubova pa sve do repke? Šestice i krila tj bočni igrači. I meni je baš super ovo razmišljanje da te deficitarne pozicije punimo skautiranim talentima. Tko zna kad cemo mi proizvesti šesticu potrebne razine.
  • Jurki
    25.9k
    Jebemo sve po spisku dan danas zbog Titraouija, i sad kad smo poceli konacno raditi ono kaj je vani pod dobar dan.. opet ne valja.
    I tim nasim domacim deckima treba pokazati da to kaj budu igrali za B ekipu, to ne znaci nist.
    Da postoji konkurencija pa nek se bore za sebe i svoje karijere.
    Na kraju dana, ako je konkurencija jaca, tim bu prva momcad imala vece benefite.
  • Fan
    2.4k
    Jebemo sve po spisku dan danas zbog Titraouija, i sad kad smo poceli konacno raditi ono kaj je vani pod dobar dan.. opet ne valja.Jurki

Wtf, pa to radimo već 20 godina, kaj ste se tek sad probudili?
    Doslovno pokupovali sve kaj je pokazalo bar malo potencijala u HNLu + kako si sam napisao "kamion brazilaca" i slično.
    Napisao sam da nisam fan toga zbog jednog razloga, ali naveo i puno pluseva i razvite priču kako se samo sere, a Bog te neće.
  • Jurki
    25.9k
    nije isto kad platis Andersone, Guelle i takve za prvu momcad ili dopeljas igraca koji bu igral u B ekipi.
    S time da je hrpa tih stranaca imala place u rangu najboljih prvotimaca.
    Dovodili smo igrace koji su bili "pojacanja" a ne APP.
    Isto tak znamo da su takvi transferi bili zbog rikverca, a ne da klub profitira igracki i kasnije kod prodaje.
    Rade to i tovari, pa kam su dosli?
  • Dinaminjo
    2.2k
    Pa nismo doveli one season wondera za 3m i 5 god ugovor od pola milje place godisnje

Neki fakat trolaju iz dosade ili zle namjere
  • Fan
    2.4k
    Nabrojao sam 5,6 igrača prije nekoliko minuta, samo Šivalec i ovaj nisu kupljeni za prvu ekipu, a ima ih još koji su bili. A da ne pričam kolko igrača je prije bilo kupljeno za b ekipu i 95% njih nestalo.
    Mislim, mora se priznat da je sad jebeno pogođeno i da ova struka zna puno više nego ovi retaji prije, u to nema sumnje. Također je točno i ovo za plaće i za rikverc, uopće to ne negiram samo mi je poanta bila da su se iste stvari radile, samo užasno loše i zlonamjerno pa mi je skeptičnost zbog toga ostala.
  • Jurki
    25.9k

Bas zato kaj se vise ne radi iz osobne koristi, vec za korist kluba, nisam skeptican prema takvim poslovima.
    Dal se bu fulalo? Bude naravno. Svi fulavaju.
    Kuzim kaj hoces reci. Svako ljeto me frkalo u zelucu samo na spomen prijelaznog roka. Sad tog osjecaja vise nema.

Jebiga, to je takav posao da moras dopeljati kamion šodra i da probas zvleci malo zlata.
    Dal bumo dopeljavali 10+ igraca jedne godine.. nebumo sigurno jer nemamo mogucnosti. Da svake godine dopeljamo tak 2 igraca i u 5 godina 1 ispliva.. napravio si jeben posao.. a prva momcad nije to ni osjetila kad ih je trebalo istrpjeti.

Edit: ako za tog Fuzzyja pokazuju interes Crystal Palace, Goztepe.. onda nekog vraga i valja taj igrac.
    Bu to sve dobro.
  • Dadox
    1.5k
    Samo se nadam da smo ga skautirali i da je netko bio u Gani na dve tekme,a ne na temelju ovog you tube filmića…
  • ElDorado
    11.5k
    Štefu je ionak bilo potrebno dve minute
  • CastAway1986
    5.7k
    Ne vidim kako ovo moze biti loš potez ,momak ce imati šansu u B ekipi da se pokaze i dokaze usput igra deficitarnu poziciju kod nas..Palac gore za ovu posudbu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.