• Roky
    72
    Mali Šivalec je vec pokazal u Slavenu da moze igrat dost dobro sam jos je fizicki preslab za Seniore
  • zmujcinslbrod
    172
    Kumara zakapariti za slj sezonu da se razvija u Istri bi bilo top.
  • Jurki
    25.7k
    IMG-1553.png

Gabrijel Šivalec novi igrač Dinama.
  • Nogo
    11.2k
    Gabrijel Šivalec novo je ime u Dinamu ✍️

Nadareni osamnaestogodišnjak, krilni napadač i hrvatski U19 reprezentativac, Gabi je danas potpisao višegodišnji ugovor s našim klubom.

Na Maksimir dolazi iz Slaven Belupa pa znamo da mu plavi dres dobro stoji, a mi mu želimo dobrodošlicu i puno sreće!

Edit : tko će brže :rofl:
  • Masto
    1.5k
    Dobar potez, nadam se da će ostat dobar u glavi, narast koji cent i nabit kilu, talent i tehnika neupitni, sretno mu
  • Facke
    8.3k
    Kakvu mi te ekipu v klubu imame. Tak se te se lepe i mirne zavrsava.
  • marcio amoroso
    51.2k
    Pozdrav insiderima

IMG-2070.jpg
  • Jurki
    25.7k
    Ovo je definitivno smjer u kojem moramo ici.
    Nakon prosle sezone gdje se nije imalo vremena baviti potencijalima za buducnost, ove godine je to prioritet i to se radi.
    Šivalec nije igrac za udarnih 11, ali mislim da moze Orsica zamijeniti kad je gusti raspored.
    Lijevo krilo rijeseno, jos šestica i Livi.. te mozemo ključati ovaj prijelazni rok.
    Nakon zadnjih par godina kad su ljudi u klubu svirali kurcu svaki prijelazni rok, ovo je pravo osvjezenje kak se poslovi naprave u ranoj fazi prijelaznog roka.
    Ak je moguce za Hoxhu iskamciti 5 milja, ja bi ga prodao.
  • Ludovic IX
    11.8k
    Ne želimo da nam se desi jagusic opet. Sam sto je onaj bio nas nekad davno.
  • Jurki
    25.7k
    vise bi ga forsiral prema sredini ko pravu desetku. On mi je vise ko zamjena Stojkovicu ili osmica.
    Al nebitno to sad..
  • Orc123
    15.9k
    Sivalec ide u B ekipu.ima godinu dana da se ozboei za 1. Ekipu.....eventualno ce biti prikljucen za kup ili ako bas eksplodira....
  • puxigadjurdja
    3k
    Uz par pucačkih treninga s Hoxhom i Oršom i godinu dana teretane sa Zagijem mali postaje novi Shaqiri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.