• Roky
    72
    Mali Šivalec je vec pokazal u Slavenu da moze igrat dost dobro sam jos je fizicki preslab za Seniore
  • zmujcinslbrod
    172
    Kumara zakapariti za slj sezonu da se razvija u Istri bi bilo top.
  • Jurki
    25.7k
    IMG-1553.png

Gabrijel Šivalec novi igrač Dinama.
  • Nogo
    11.2k
    Gabrijel Šivalec novo je ime u Dinamu ✍️

Nadareni osamnaestogodišnjak, krilni napadač i hrvatski U19 reprezentativac, Gabi je danas potpisao višegodišnji ugovor s našim klubom.

Na Maksimir dolazi iz Slaven Belupa pa znamo da mu plavi dres dobro stoji, a mi mu želimo dobrodošlicu i puno sreće!

Edit : tko će brže :rofl:
  • Masto
    1.5k
    Dobar potez, nadam se da će ostat dobar u glavi, narast koji cent i nabit kilu, talent i tehnika neupitni, sretno mu
  • Facke
    8.3k
    Kakvu mi te ekipu v klubu imame. Tak se te se lepe i mirne zavrsava.
  • marcio amoroso
    51.2k
    Pozdrav insiderima

IMG-2070.jpg
  • Jurki
    25.7k
    Ovo je definitivno smjer u kojem moramo ici.
    Nakon prosle sezone gdje se nije imalo vremena baviti potencijalima za buducnost, ove godine je to prioritet i to se radi.
    Šivalec nije igrac za udarnih 11, ali mislim da moze Orsica zamijeniti kad je gusti raspored.
    Lijevo krilo rijeseno, jos šestica i Livi.. te mozemo ključati ovaj prijelazni rok.
    Nakon zadnjih par godina kad su ljudi u klubu svirali kurcu svaki prijelazni rok, ovo je pravo osvjezenje kak se poslovi naprave u ranoj fazi prijelaznog roka.
    Ak je moguce za Hoxhu iskamciti 5 milja, ja bi ga prodao.
  • Ludovic IX
    11.8k
    Ne želimo da nam se desi jagusic opet. Sam sto je onaj bio nas nekad davno.
  • Jurki
    25.7k
    vise bi ga forsiral prema sredini ko pravu desetku. On mi je vise ko zamjena Stojkovicu ili osmica.
    Al nebitno to sad..
  • Orc123
    15.9k
    Sivalec ide u B ekipu.ima godinu dana da se ozboei za 1. Ekipu.....eventualno ce biti prikljucen za kup ili ako bas eksplodira....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.