• NKDZ86
    8.5k
    Javite ako dođu u prodaju šampionske majice
  • Mali Zeus
    21.4k
    Hahahaha eto vam sad paljenje stolica i vaše pjesmice zadrani.
  • Crni86
    22.1k
    mislim da imas neki osvrt kolega par stranica prije kakvi su vec planovi za kadar za iducu sezonu i koja imena se vrte

Najave su da ce cibona bit dominantna od dalje naprijed. Da ce zadrani se morat naucit zivjet s jucerasnjim slikama iducih nekoliko godina :smile:
  • Droljo
    28.6k
    Sad se i ovod više jebe zadrane i likuje nego slavi veličanstvena pobjeda Cibone. Obit će se i nama to u glavu..
  • db-izbjeglica
    20.6k
    Do prije minutu sam bio uvjeren da je cibona propala.

Vidim neke članke, kao prvaci... prva pomisao neka druga liga ili tako nešto, kad oni zapravo prvaci i to u "gradu košarke", "Bog je stvorio čovika, a zadar košarku" kakva dominacija nad dalmatinskom nejači. Pretpostavljam da će kroz par sati glavni krivci biti suci i HKS :blush:

Top :lol:
  • Mr Anderson
    19.6k
    Pitanje za ove koji više prate. Kakav je sad plan Cibone? Pretpostavljam da se u ABA ligu ne vraćaju. Hoće igrati koje europsko natjecanje?
  • MateG
    311
    imamo pravo proslavit valjda :D a i dalje, sve ovo ovdje nije ni blizu njihove razine likovanja
  • Mali Zeus
    21.4k
    Sad se i ovod više jebe zadrane i likuje nego slavi veličanstvena pobjeda Cibone. Obit će se i nama to u glavu..Droljo

Ma dobro je sve.
  • emilperska
    16.6k
    Pitanje za ove koji više prate. Kakav je sad plan Cibone? Pretpostavljam da se u ABA ligu ne vraćaju. Hoće igrati koje europsko natjecanje?Mr Anderson

Mozda se i vrate jer su suvlasnici ABAe i navodno je isplata dividende koja HR uvjetima nije zanemariva je uvjetovana i igranjem. Ali to je sve na dugom štapu i imat ce veze s tim koje ce se euronatjecanje igrat jer ako se igra FIBA CL tu imas garantirano samo 6 utakmica, a to je novoj vlasnickoj strukturi malo pa su zato i u pregovorima s Ulebom oko ECa koji bi nas mogao unutra ubaciti nevezano uz neigranje ABAe radi trzista, povijesti.

S druge strane, od 2027. u Srbiji krece njihova liga s 36 kola u kojoj od starta igrati svi ABAligaši pa je i buducnost ABAe upitna jer ovi igraju EL i tu srpsku ligu.

@Zagreb1992 ti si valjda najupuceniji. Daj nam zadnje info.
  • serbus
    6k
    Ja sam ih nakon izdaje u toj ligi sa preprodajom mjesta zvezdi prekrižio iako tu ljubav uvijek nosiš pa oprostiš.
    Ako se sad zbog tih Judinih škuda opet vrate tamo za mene je to ne znam otvaranje starih rana i teško da mogu nevjeru drugi put oprostiti pa koliko me god lijepo lagala.
  • emilperska
    16.6k
    Screenshot-20260611-084239-Instagram.jpg

Kakav kralj!

Taj njegov ulazak u taj faul je i slomio Zadrane. I psihicki i fizicki.
  • Mali Zeus
    21.4k
    Za mene opis finala Palokaj koji na onu loptu ide životom i pri tome se ozlijedi, a Kapusta gleda hoće li ili neće. Ta bacanja na kraju su presudila.Niko1986

Treba nam snimka ovog.
  • Bruh
    1.3k
    Mozda se i vrateemilperska

U dokumentu preoblikovanja je eksplicitno navedeno da neće igrati ABA i mislim da se trebaju toga držati ak žele lovu od grada. A vlasničkog udjela više nema odrekli su se izlaskom iz lige.
  • Blueshadow86
    5.1k
    Cibona je romantika, emocija i institucija.
    Bravo i čestitke od srca na zasluženom naslovu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.