• ZrnTSCHeZ
    2.1k

Fiktivna "podstanarska" adresa na drugom kraju RH.

U pravilu potraživanja na prisilnu naplatu idu u 6 mjesečnom paketu bilo prema ugovorenim odvjetnicima ili factoring firmama, tarife su najviše, flagship mobiteli...

I prvo saznanje ti bude dopis/poziv EOS Matrixa ili od javnog bilježnika...pa ti onda dokazuj svoje dok oni imaju sve "vjerodostojne isprave"
  • The Undertaker
    9.9k
    Javna je tajna da je u zadnjih par godina napadnuta svaka ozbiljnija tvrtka u HR a neke su imale i ozbiljne štete. Tako da nije slučajno i nije (uvijek) bezazleno.
  • Dinamosaur
    3.3k
    Vjerujem da su problematicne situacije moguce za firme ili vece korporacije.
    ALI ljudi, obicni clanovi kojih je vjerujem vecina - ne stvarajte sebi paranoju bezveze.

Moji podaci su zbog posla godinama poznati drzavnim sluzbama, internetu i teleoperaterima.
    -reklame i slicno od nepoznatih posiljatelja u mailu ne otvaram-brisem odmah
    -na nepoznate brojeve se javim samo ako su iz mojeg okruzenja(grad, zupanija,Hr mobilni)- ostalo prvo provjerim
    -na vanjske(slo,srb,bih ili ostali) se uopce ne javljam. Ako ti se netko poznati želi javiti, poslat ce ti poruku, uostalom opet mozes provjeriti broj
  • Marc
    1.1k
    Dajte ljudi pozitiva malo jebote.. ugl gledam slike i pjesme sa proslave koji je to bio savršen dan jebote… jedva čekam proslavu pravaka 2026./2027. Volim Dinamo!
  • Jaro
    12.1k
    opce nebitno. Onaj koji skuplja podatke ima obavezu cuvati ih. Klub ne slucajno u svakoj objavi vristi "nije od nas ukradeno" - ali mi smo podatke dali klubu, klub je birao dekod ili koga vec. Osobni podaci su danas jako vrijedna imovina te je klub u ovome naoravio veliki propust (nebitno jesu cetnici pokrali njih, dekod ili nekog treceg).
  • emilperska
    16.3k
    Mene su s javno dostupnim OIBom i adresom učlanili u tifusarsku zadrugu. Jos 2023.

S odvjetnikom u cc-u sam trazio hitno poništenje.

Što se tice ovog što je iscurilo. OIB i adresa su dostupni od ranije jer sam "direktor" i sve je vidljivo u sudskom registru. Novitet je da sad neki haker ima dostupan mail i mobitel.
    Ne očekujem da mi se ugovori fiktivna A1 pretplata, nego povecanu kolicinu phishing poziva.
  • fakin
    4.7k
    Mene su s javno dostupnim OIBom i adresom učlanili u tifusarsku zadrugu. Jos 2023.emilperska

vjerojatno ti je to neki frend napravio
  • rokikaciga
    14.5k
    vjerojatno ti je to neki frend napraviofakin

Sta ce mu neprijatelji od ovakvih prijatelja
  • emilperska
    16.3k
    vjerojatno ti je to neki frend napraviofakin

Kolega s posla.
    Livanjski prevarant u kombinaciji s jednim prigorcem aktivnim ovdje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.