• Paggini
    86.4k
    Ako mi ponudite ulogu moderatora na zoni pitat cu Zvonu sto misli o kiksu sa zetonima ove sezonefakin

čekaj, prvo mora @Nolifer za moderatora, pa ćeš ti
  • mlinchica
    6.3k
    Cool, članski dan na stadionu.
    Nakon osvojenih titula, ovaj bu ipak malo veseliji od protekla dva :roll:
    Samo da još zapadni godišnjaci ne inzistiraju na
    “to je moje mjesto!” taj dan i da svi oni koji se brzo pale na naslove s portala ipak uspiju doći i čuti sve uživo.
    U tom slučaju bu bilo perfect.
  • javolimtebejako
    5.2k
    Fakin nek bude pravi fakin i istrese punu vrecu zetona pred Bobanom i pita gdje su pare. Imao bi dozivotni respect od mene.NitkoBitan

fakin na putu za clanski dan

2Yu-SWg.gif
  • Mali Zeus
    21.4k
    Oće bit alkoholne pive, zna li se što
  • Nolifer
    15.1k

Hvala na ponudi, al nemam dovoljno žetona. :sad:
  • DerHerrKool
    1.1k

Znači sad je kritika da se neće imat baš nekaj za kritizirat. Ti si fakat usavršio tehniku. Kritičarski Inception jebote.
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k
    Počeli stizati pojedinačni mailovi o sigurnosnom incidentu...poharačeni su apsolutno svi osobni podaci
  • ŽacZgb
    372

Sve je provaljeno,ali “nije” sa stranica GNK Dinamo.
  • fakin
    4.6k
    Nego je sa dekoda? Manje bitno, bitnije je da je netko neovlašteno uzeo sve nase privatne podatke

Podaci koji su zahvaćeni, a vezani su uz Vas kao ispitanika su: OIB, ime i prezime, datum rođenja, e-mail, adresa i grad.
  • mlinchica
    6.3k
    “Poduzete su sve aktivnosti da se ovaj incident zatvori.”

Kaj ovo znači? Kak se misli kaj zatvorit?
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k
    OIB, ime i prezime, datum rođenja, e-mail, adresa i grad

Uz sve ovo, meni i broj telefona naveden
  • fakin
    4.6k
    Ja ga nemam u aplikaciji srecom.

Ne znam kak vi, ali ja se ne osjećam sigurno sto neki cetnik ima moje ime i prezime povezano s adresom gdje zivim, gradom, datumom rođenja i oibom. Kao i podatke moje obitelji koja je uclanjena skupa sa mnom.
    A plus to što imaju sve podatke od ekipe sa sjevera.
  • crophantom
    4.7k
    i meni. Doduše ne meni, samo necaku koji je spojen na moje članstvo, tako da svi mailovi dolaze samo za njega.

Ja cu se praviti da moji nisu iscurili, a sestri cu ovo prešutiti i također sam zatvorio incident
  • ŽacZgb
    372

Isto tak i meni… “Podaci koji su zahvaćeni, a vezani su uz Vas kao ispitanika su: OIB, ime i prezime, datum rođenja, e-mail, telefon, adresa i grad.“

Super kaj šalju preporuku da se mijenja lozinka itd. Nije provaljeno individualno svakome od nas jer smo imali lozinku Pero123,nego su ukrali podatke svima koji su u tom trenu imali aktivno članstvo.

Meni totalno nebitna stvar jel su provalili u Dinamovu bazu podataka ili na ulaznice.hr preko kojih klub prodaje ulaznice.
  • Droljo
    28.4k

Ništa se ti ne boj. Ja ću ih sve prebit tko krene na tebe i tvoje. :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.