• NitkoBitan
    36.9k
    Neće taj nikad biti prvi desni bek dinama.Droljo

Treba ekipu pripremit na bolnu istinu...
  • rokikaciga
    14.4k
    Neće taj nikad biti prvi desni bek dinama. To da je trebalo bit već bi bilo...Droljo

Ne samo da ce bit prvi bek Dinama vec ce vjeroiatnije imat i bolju karijeru od Morisa :grin:

Meni on nije uopce lose odigrao kao sto se prikazuje, jebao je mamu protivnicima kad su ga spustili u juniore, sikaniran je zbog glupog i retardiranog menadzera kojeg je otkantao, suti i radi i napreduje.
    Vidjet cete svi kad krene 2.HNL :smile:

Slicno sam hajpao Pavica kojeg su svi ovdje smatrali losim igracem pa ga se nakon 5 utakmica u kontinuitetu Rijeke zazuvalo sa se vrati u Dinamo
  • scooniepenn
    6.9k

To dovoljno govori o onima koji tako razmisljaju. Niti je Pavic bio promaseni slucaj prije Rijeke niti je nakon 5 dobrih utakmica u Rijeci pojacanje za Dinamo. Nebulozne krajnosti.
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    meni je Pavić i dalje loš. A za Mikića ne znam . Ono što sam gledao niti neki hype.niti je bio loš pa da mu se ne da prilika. Čak bi rekao da mi nije gori od Morisa što znači da se negdje zamjerio Zvonetu ili Kovi. Drugog objašnjenja nema. U svakom slučaju se nadam ili da ćemo ga koristiti ili pustiti da ide
  • Krizy
    72.2k
    Oršić na liječničkom
  • Jurki
    25.5k
    Za Kačavendu 500 keka i 20 posto od iduceg transfera i vozi.
    Ima Misko para.. nek plati.
    Al znam. cigan bi dzabe..
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    nek mola dok ne krepa, nema više džabe . Ili nek čeka ko mi za Radeljića ,šta mu god volja. Imamo jako dugo vremena za naći kupca , a ne dijeliti igrače Dinama besplatno i time obarati sami sebi cijenu za ostale .
  • Crni86
    22k
    Za rijeku moze poseban “popust”, za rijeku nek bude cijena 5 milijunceka, a za sve ostale 1 milijun.
  • VolimDinamoOo
    375
    Toni Fruk za Kacavendu i nek ga nose
  • Nolifer
    15k

Mogu uzet i Mmaea kao bonus i svi sretni zadovoljni
  • dinamozivivjecno
    3.1k
    jel se zna kad ce bit sluzbena objava?
  • MateG
    275
    Gdje rade preglede, da mu idemo doček napravit :lol:
  • Kia pride
    142
    Mislav dobrodošao.

Inače Rijeka ( pretpostavljam Kek?) jako zagrizla za Kačavendu, igrač isto želi u Rijeku. Baš me zanima kakve ćemo zahtjeve imati i kako će se taj transfer odviti.
  • Crni86
    22k
    nadam se samo da opet kao i pavica uglavit i odkupnu i postotak unutra

Pa ako proigra da smo opet u dobroj poziciji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.