• CastAway1986
    5.7k
    Ako odrade kvalifikacije i uđemo u Ligu prvaka to je druga prica ,ma sto se Sergija tice tu vjerujem u dobru odstetu ,vise mi odsteta za Valinčica je upitna pogotovo cifra od 15M koju spominje njegov menadzer
  • vjeko1701
    24.9k
    What? Are we selling Samy Mmaee? Oh God, he's a baller!Filip Međimurje

Goodbye Champions League I guess.
  • rokikaciga
    14.4k
    Morisa ne bih prodavao ovo ljeto jer mislim da mozemo izvuc na zimu barem 5 milja vise i jer ce Noa bit spreman za prvu ekipu do zime. Nadam se da ce sredit glavu i vratit se u jesensku formu
  • don
    20k
    a koliko ti mislis da mozemo uzeti za Sergija i Morisa s obzirom da 20% ide Barci a 15% Istri.CastAway1986

i odakle ti sa sigurnošću znaš te podatke? I naravno da ne mislin na te cifre ovo lito, već iduće sa igranjem Lige prvaka. Zato i pišen već par miseci da će bit ogromna greška prodat Domingueza ovaj prijelazni rok.
  • CastAway1986
    5.7k
    ne mogu reci da je to tocno tako ali mediji upravo te postotke su vise puta objavili pa pobogu valjda ima neke istine! S druge strane ja sam komentirao ako prodaje budu sad jer najvise se klubova zanima za njih dvojicu ako.je vjerovati medijima..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.