• mlinchica
    6.3k
    Vušković je rutiner, veli komentator… :roll:

Zlatko odustaje od tri iza do Engleske.
    Bati i Pero će mu vući vezu kroz te tri tekme u Amerikama, Livi skidat nemoguće, Krama i Perišić igrati punu min i zabiti koji gol.

Beljo će se sunčat na Brdu kod Kranja. :cool:
  • Hnlovac
    5.9k
    Ako ljudima rezultat nije pokvario dan, ove stranačke ćaci HNS AI reklame "Pokaži Srceee" sigurno hoće
  • Bernard
    1.3k
    Bolje mi je da ne kažem sve što mislim sada,jbt koji krš od sastava zadnjih 15 min,kakva šopska salata,dalinjo stevo karapandža,lik nezna šta je skuhao ali će nam solit pamet.
  • Dzoni
    5.9k
    Bez brige, lobotomirani branitelji Dalića i repstacije su tu da obrane ovaj anti performans cijele reprezentacije uz možda izuzetak Baturine i Perišića
  • GOAT
    7.9k
    Vušković je rutinermlinchica

Mozda u greskama
  • Jurki
    25.5k
    al to ne znaci da ides sklepat popis zbrda zdola.
    I Dinamo je koristio priblizno isti broj igraca mozda nekaj vise.. al smo imali duplirane pozicije.
    Ovo je ko da je voda donesla.
  • Kruno
    1.4k
    Sreca pa sam preskocio.
  • Zagi
    17.7k
    napadači : nula
    broj Vlašićevih dobrih odluka po 30 minuta : nula
    preljubnikova igra kada izađu Modrić i Kovačić: nula
  • NitkoBitan
    36.9k
    ćaciHnlovac

Aj ne siluj sa srbizmima barem ne na zoni, kao da dovoljno ne gledam maloumne papagaje po internetu kako ponavljaju taj izraz.
  • BBBaranja
    4.8k
    Ne znaš jel gori rezultat i pristup na terenu ili atmosfera na tribinama..
  • ElDorado
    11.3k
    Ovi lupaju kao da belgijanci nisu napravili 10 izmjena. Hrpetina floskula
  • Hnlovac
    5.9k
    hakirao mi account na zoni netko iz Valjeva :razz:
  • Thor
    2.7k
    Baturina,Sucic,Gvardiol,Modric,Perisic,Livi,Kova,Stanisic,Budimir,Sutalo ...ostalo niskoristi.
  • Ludovic IX
    11.7k
    Jakic zabije dva sa beka, i zbog toga on dobiva prednost ispred nekog pravog beka. Zove moru jer je on kao dm a dm-a u misicu ima samo takvog ali je prestar za govneta.

Makni bar jednog stopera pa ubaci stojketa koji ako nista, nest će pokrenut ako nejde. Moro će u kontri vratit livakovicu
  • ShanKu
    2.2k
    Nadam se da smo izvukli kakve pouke danas :sweat:
    Naš trener je u jednoj sezoni dosta pouka izvukao, nadam se da je i Dalić u tih 8 godina nešto naučio :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.