• Crni86
    22.7k
    ja se referiram i na sami pocetak. I tih 3 iza.

Istu pricu smo gledali pred euro 2021. Lik je los trener i to je to. Moze bit odlican psiholog i stranacki podoban, ali nogometno znanje i prenosenje istog mu je nula.
  • Noel
    22.4k
    Da se u mainstreamu nije povela rasprava o trojci iza i kako je to nama najbolji fit, Daliću ne bi palo napametMlađi referent

On tvrdi da to većina to igra u svojim klubovima. Pitao bi ga da mogu i da sam novinar tko to osim Vuškovića i Sučića igra u svojim klubovima. I to njegovo nije 3 5 2 sa dva napadača nego neki 3 6 1 ili 3 4 2 1. Totalno luda formacija i ideja.
  • Jos-Optimus
    12k
    Nervira me kad igrači preglumljavaju minimalne kontakte, to Budimir stalno radi
  • Thor
    3.1k
    Kaj smo mi konkretno igrali? Jel mi moze netko objasniti? Kakva je ovo postava igre i igraca? :chin:
  • KtcGoat
    6.8k
    Ahahhahahaha sta radi brat Lukaku

Edit:A jebiga, nemre sve fulat
  • krvaveoči
    74
    Kako je tužno gledat ovo..ne razumijem kako naš Stojke nije bolja perspektiva nego jedan Moro,koji nit je ikad ista odigrao nit će bit neka bitna rola u ovoj reprezentaciji.
    Čovjek doslovno ima jedan tempo i 90% lopti je alibi lopti i da čovjek ima 28 godina
  • vjeko1701
    26.7k
    Ma to mi više izgleda kao da radi jer svi pričaju da bi to bilo najbolje za nas. Pa onda preko k*rca složi tih 3 od iza.

Problem je da se i cijeli popis donekle slagao za to i mi sad praktički nemamo poštene opcije igrati išta drugo.

A samo da je pozvao Smolčića umjesto More, već bi imao neku veću fleksibilnost. Čak bi mu i Ivanović umjesto Vlašića dao više nekih opcija.
  • Crni86
    22.7k
    Pa ce neki opet pisat kakav je master mind zlatko dalic….

razumijem, ali ako ti javnost slaze taktiku i popis mislis da ima adekvatnog znanja? Lik je sam teski populist i to je to
  • Jos-Optimus
    12k
    On ne planira imati igru, shvatite to..njemu je cilj umrtviti igru, moliti se da Livaković radi čuda i da Krama spremi jedinu priliku po utakmici
  • podravskimodrikibicPMK
    306
    Vuskovic je velika ekstra klasa :heart:

Edit: BOLESNO je kolko se lik smatra sigurnim starterom
  • ZG plavi 01
    477
    Bolje da je sad zabio nego 2022.
  • badjibadara
    10.2k
    No Dinamo no win
  • ZG plavi 01
    477
    Kramaric, Modric, Baturina te kaj si reko Sucic i Vuskovic te dodaj da to Gvardiolu najbolje pase tako da to je 6 prvotimaca. Jedino kaj je Linolada cuo jucer u novinama za formaciju od 3, da imamo nekog boljeg trenera recimo Kovaca, letjeli bismo u 3421 formaciji
  • Pacho
    19.6k

Dalibanovo kuhanje:

wfxSiB.gif
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.