• Hnlovac
    7k
    Zaslužio je Lakaka gol
  • Peškaman
    9.4k
    Spori, previše igrača koji igraju iste pozicije,izmišljanje pozicija igračima.
  • Danko
    3.4k
    nego jedan Moro,koji nit je ikad ista odigrao nit će bit neka bitna rola u ovoj reprezentaciji.krvaveoči

E pa to, i ne samo moro , isti kurac i vlašić i pašalić i još neki
    Pa daj zovi nekog novog, pa postoji šansa da će eksplodirat , donijet nešto, za ove znaš da neće donijet ništa
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    Jos jedan turnir u kojem cemo ic na 0 0 i na penale. Samo sto nam nosioci vise ne mogu iznijeti 120 minuta
  • Noel
    22.5k
    Kramaric, Modric, BaturinaZG plavi 01

Hoffenhaim i Como igraju sa 4 iza. 4 3 2 1 - 4 3 3 varijacije.. Hoffenhaim zna nekad divlju formaciju bacit pa i sa 3 iza ali osim Sučića Vuškovića i Modrića ovu Dalićevu ideju nitko ne igra.
  • Mulec86
    499
    Grozno,umorno i beskrvno. Sjeo bi nam veznjak ko Stojkovic ko budali samar to valjda svi vide osim jednog covjeka no dobro.
  • Nemrem igra Dinamo
    6k
    Biti će lepo u Amerika...

majke-mi-znaskako.gif
  • ElDorado
    12.6k
    Kae najgore lik ce se poslije vaditi da su nam igraci stari, ozljedjeni i ne igraju u svojim klubovima
  • GOAT
    8.8k
    Najgori video na internetu, bez konkurencije :cry: :cry:
  • Archangel
    141
    prvih 60 min je bilo više manje ok s prvom momčadi. Barem su Belgijanci bili uglavnom bespomoćni. Primljeni gol je prvenstveno Šutalova greška. Ovo poslije toga je komedija i doslovno ništa ne znači jer je Dalić samo išao dati svima minute jer zna da za vrijeme svjetskog će mu igrati cijelo vrijeme istih 16 igrača
  • Mathiasovi Chageri
    8.7k
    Kakav 2002. turnir u najavi. Samo jako Daliban
  • ZG plavi 01
    495
    mozda su nekaj promjenili, ali Hoffenheim je godinama igrao sa 3 od iza, Kramaric je uvijek tu igrao neku desetku, poludevetku, Como je znao igrati sa 3 ove sezone protiv jacih
  • Thor
    3.2k
    Decki moji,ak tu ne mogu nac svoje mjesto Stojke,Miske i Beljo onda sam ja trajvan!!!! :roll: boze dragi
  • mlinchica
    6.8k
    Vušković je rutiner, veli komentator… :roll:

Zlatko odustaje od tri iza do Engleske.
    Bati i Pero će mu vući vezu kroz te tri tekme u Amerikama, Livi skidat nemoguće, Krama i Perišić igrati punu min i zabiti koji gol.

Beljo će se sunčat na Brdu kod Kranja. :cool:
  • Hnlovac
    7k
    Ako ljudima rezultat nije pokvario dan, ove stranačke ćaci HNS AI reklame "Pokaži Srceee" sigurno hoće
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.