• GOAT
    7.9k
    Zlatko je mislio da cooka s izborom igračahardek

Brat kuha ali nitko nije gladan
  • Mlađi referent
    15.6k
    Meni se čini da mi ne znamo ni kaj bi, ni kako bi igrali.

Da se u mainstreamu nije povela rasprava o trojci iza i kako je to nama najbolji fit, Daliću ne bi palo napamet. Sad je čuo za to, pa pošto po to moramo to igrat pa makar Sučić bio LWB.

Vjerujem da ovi dečki imaju u sebi dobar turnir, ali sve skupa je prilično depresivno. Dalić bi odlaskom mogao ostavit potpuno neuigranu momčad, gdje ni nositelji ni ideja neće bit baš jasni.
  • Crni86
    22k
    ja se referiram i na sami pocetak. I tih 3 iza.

Istu pricu smo gledali pred euro 2021. Lik je los trener i to je to. Moze bit odlican psiholog i stranacki podoban, ali nogometno znanje i prenosenje istog mu je nula.
  • Noel
    21.5k
    Da se u mainstreamu nije povela rasprava o trojci iza i kako je to nama najbolji fit, Daliću ne bi palo napametMlađi referent

On tvrdi da to većina to igra u svojim klubovima. Pitao bi ga da mogu i da sam novinar tko to osim Vuškovića i Sučića igra u svojim klubovima. I to njegovo nije 3 5 2 sa dva napadača nego neki 3 6 1 ili 3 4 2 1. Totalno luda formacija i ideja.
  • Jos-Optimus
    10.8k
    Nervira me kad igrači preglumljavaju minimalne kontakte, to Budimir stalno radi
  • Thor
    2.7k
    Kaj smo mi konkretno igrali? Jel mi moze netko objasniti? Kakva je ovo postava igre i igraca? :chin:
  • KtcGoat
    5.4k
    Ahahhahahaha sta radi brat Lukaku

Edit:A jebiga, nemre sve fulat
  • krvaveoči
    73
    Kako je tužno gledat ovo..ne razumijem kako naš Stojke nije bolja perspektiva nego jedan Moro,koji nit je ikad ista odigrao nit će bit neka bitna rola u ovoj reprezentaciji.
    Čovjek doslovno ima jedan tempo i 90% lopti je alibi lopti i da čovjek ima 28 godina
  • vjeko1701
    25k
    Ma to mi više izgleda kao da radi jer svi pričaju da bi to bilo najbolje za nas. Pa onda preko k*rca složi tih 3 od iza.

Problem je da se i cijeli popis donekle slagao za to i mi sad praktički nemamo poštene opcije igrati išta drugo.

A samo da je pozvao Smolčića umjesto More, već bi imao neku veću fleksibilnost. Čak bi mu i Ivanović umjesto Vlašića dao više nekih opcija.
  • Crni86
    22k
    Pa ce neki opet pisat kakav je master mind zlatko dalic….

razumijem, ali ako ti javnost slaze taktiku i popis mislis da ima adekvatnog znanja? Lik je sam teski populist i to je to
  • Jos-Optimus
    10.8k
    On ne planira imati igru, shvatite to..njemu je cilj umrtviti igru, moliti se da Livaković radi čuda i da Krama spremi jedinu priliku po utakmici
  • podravskimodrikibicPMK
    170
    Vuskovic je velika ekstra klasa :heart:

Edit: BOLESNO je kolko se lik smatra sigurnim starterom
  • ZG plavi 01
    305
    Bolje da je sad zabio nego 2022.
  • badjibadara
    9.7k
    No Dinamo no win
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.