• hardek
    10.2k
    Sinko dragi, kakva je ovo frankenstein postava.

Zlatko je mislio da cooka s izborom igrača, al zagorio mu ručak
  • Hnlovac
    5.9k
    Di se gasi komentator točno?
  • Time
    1.7k
    Najviše me brine sto vecina igraca izgleda bezvoljno,okej prijateljska je ali opet...
  • Jurki
    25.5k
    izgleda su sva sranja isplivala prije vremena na povrsinu.

Ovo bu takav karambol od prvenstva da bu strahota.
  • GOAT
    7.9k
    Popis za SP i današnja igra skupa sa formacijom izgleda kao JAKO loša epizoda Impractical jokersa.

Prijateljsku utakmicu gledam ljut :lol:
  • Plava balada
    171
    Kaj je nama Perija s 37 godina najbrži igrač..
  • hardek
    10.2k
    Ovo bu takav karambol od prvenstva da bu strahota.Jurki

My expectations were low, but holy fuck
  • vjeko1701
    24.9k
    Sad potpuno nebitan dio utakmice i tona nekih ekperimenata igrača na pozicijama. Totalna konfuzija na terenu od koje niko od igrača nema ništa. Ovako nećemo odigrati niti minuti na prvenstvu.

Mada generalno sve očekivano. Prvih 60 minuta je plan za Engleze i tu ne očekujem previše. Imamo dvije utakmice za prolaz skupine a iza toga kaj bude bude.
  • badjibadara
    9.7k
    da nema toliki doprinos ofenzivno, smatralo bi ga se rupomCrni86

Samo danas je zakuhao onaj prekršaj na 17m, loš pokušaj bloka kod pogotka, sad je gurnuo čovjeka preko Jakića na 20, i umalo zabio Kotarskom. No obzirom da nitko nema pojma što točno igramo, možda mu se može i tolerirati, smatrati školicom.
  • Kermit
    893
    Moro speedy gonzales.....
  • Pavinho
    488
    Ovo je jako jako tesko za gledati
  • Crni86
    22k
    i ovo je isto kljucno po meni. Vec xy put se eksperimentira.

Ocito da izbornik sa stozerom ne zna prenijet svoju ideju na ekipu. Za izbornika repke itekako je bitno da ti u sto kracem vremenu svoju ideju preneses ekipi (kao tipa bjelica priprema protiv atalante). Nema puno treninga, ekipa nije po cijele dane skupa i svaka sekunda je vazna. Ovo ko da gledam prijateljsku s portugalom prije eura 2021…. Teski uzas

Ovo izgleda kao da je slagalo dijete iz vrtica.
  • Noel
    21.5k
    Ne pamtim da je hrvatska reprezentacija ikad ovako loše izgledala prije početka nekog velikog natjecanja.
  • ShanKu
    2.2k
    Teško mi vidjet da baš nitko osim navijačkih skupina nema volje za navijanjem i podrškom... kad igraju na Maksimiru barem ne vidim te stvari u prijenosu
  • vjeko1701
    24.9k
    Ma ove zamjene mi čak ni ne izgledaju toliko da ima neka ideja nego čisto da su složili popis kojim igračima žele dati minute i onda na silu gurali po pozcijama. A pošto je pozvana tona veznjaka, sad oni igraju sve moguće, samo da igraju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.