• vjeko1701
    24.8k
    Ok, Mišku ne gori za parama pa onda možda i pristane na neku nadoknadu igračima, ali niti vjerujem da će naši poslati 2 igrača tamo niti da će on prodati nama ispod 5M.

Mislim, ljudi uvijek svašta pričaju pa na 90% toga uvijek reagiram kao neozbiljne birtijske glasine ili nečije nerealne želje.
  • crophantom
    4.6k
    Fruk je danas izjavio da se radi na transferu i da se želi okušati u jačoj ligi, tako da on sigurno ide van.
  • Jurki
    25.4k
    Kaj se Mudrog tice, mislim da smo svi u nekakvom raskoraku.
    1. Mudrazija smatra da je za glavne role u Dinamu jer mu je klupa tesko sjela. Isto tak nije toliko psihicki jak kao Kulenovic, Brodic, Topic koji ce sjediti na klupi, al kad uđu kao da imaju plug ispred i iza sebe i oru teren.
    2. Njegov fan club zbog nekoliko bljeskova i toga jer je domaci tj deklarirani Dinamovac mora igrati vise.
    3. Klub i racionalni dio navijaca koji vide njegove slabosti koje nisu u korelaciji s zeljama trenera i sportskog sektora kluba koji MORA gledati interes kluba a ne necije zelje.
    Tim ljudima je stalo do rezultata kluba i tak se prema tome i ponasaju bez emocija jer je to sve nist drugo nego posao koji se mora napraviti kak spada. Da bi se na kraju sezone svi veselili, al i da bi svi igraci, radna zajednica dobili place i klub mogao zivjeti u buducnosti i napredovati.
  • Ijayi Atiemwen
    6.1k
    Novi insajder zvan čiri bu čiri ba :rofl:
  • Fan
    2.3k
    Nepopularno: Igrač koji bi potencijalno mogao vrlo brzo raditi probleme u svlačionici. Po izjavama "onaj klub koji me dovede će biti prvak" i slično vjerojatno misli da je Bog i batina.
    S jedne strane to može bit super jer puca od samopouzdanja, al ne znam dal shvaća da je došao u Dinamo kao rotacijski igrač i da će se trebat dobro namučit da izbori minutažu.
    Pamet u glavu, ukinut mu društvene mreže i samo red,rad i disciplina.
    Fan
    Ovo sam napisao čim je došao pa su me sprdali. Niti pola godine kasnije je Boban skužio da je opasno držat ga čak i na klupi jer očito ruši moral ekipi (kvalitativno i kvantitativno bi 200% inače bio rotacijski igrač u drugoj polusezoni nakon što smo se riješili brdo igrača).
    Sad je opet pitanje kaj bumo s njim, dal će bit interesanata da ga prodamo, dal bi on bio voljan ići u Dinamo B, dal bi se dale riješit nesuglasice pa da proba biti rotacijski igrač jer je valjda vidio da ni za ciprane nije...
  • ElDorado
    11.2k
    Za sve koji ce i dalje gurati razne igrace u Dinamo B:
    Sam Leko je rekao da ce tu biti stroga pravila i da ce moci igrati samo igraci do 21. Iznimka pojedini igrac koji se vraca iz ozljede ali samo 2-3 tekme.
    Načelno 21 je granica za B momcad.
  • Jurki
    25.4k

Jedina ispravna odluka.
    Zakaj bi neki igrac koji je visak.. uzimao mjesto klincu.
    Mudrazija ili nek prihvati da je rotacijska opcija i svojim radom i odnosom prema poslu natjera Kovu da mu daje vecu minutazu.. ili da potrazi srecu na nekoj drugoj adresi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet