• DrRatoljub
    1.3k
    Bravo Mudri. Mozda se ipak pokaže, lako moguće da ce nam trebati ovih tjedana.
  • Fan
    2.6k
    Stojković, Zajc, Kača, Šunta i on su nam na pozicijama desetka/osmica, s tim da su Stojković i on jedine "prave" desetke tako da bi zbilja mogao dobit značajan broj minuta, osim ako naravno ne ode iz Dinama ili dovedemo nekog novog (i dalje ne znamo što će Nsoki igrat).
  • austrijanac
    13k
    Mislim da je zamjena cisto da izvucemo ekstra 100k na iducem transferu.

Nije za Dinamo, al nek je dobio koju minutu
  • blueslavonija
    469
    većina debili. ma da.... dosadna vam je više ta spika oko mudrog. images?q=tbn:ANd9GcT1Op4Hfsi01TaDf-ZX4aANrKzMgNDwZl30EGwlDtCCVA&s=10
  • JMastermind
    1.7k
    Danas je bio aktivan, gladan, posvud. Bitna razlika od prešetavanja prošle sezone. Bumo videli.
  • jp23
    4.5k
    Danas puno više želje i trke kada je ušao, nego recimo prošle sezone protiv čini mi se Slavena. Solidan asist i par dobrih prodora
  • Big Daddy
    1.8k
    Odigrao je onako kao se ocekuje, rastrcan, zeljan dokazivanja, s par lijepih akcija. Dobra preporuka za sljedece minute.
  • Jaro
    12.4k
    bas, da je ovako pristupio protiv Predavca - vjerojatno bi dobio i koju sansu vise. Ove sezone u HNLu za njega (i takve) ima mjesta - Rudes, Gorica - to je 8 HNL tekmi, kos 2-3 u kupu - i za klince i za rezerve ce bit minuta pa sto pokazu...
  • Dzoni
    7.4k
    Da je ovako odigrao i onda kada je dobio priliku prošle sezone, igrao bi puno više. Korektan nastup
  • joesimunic
    344
    Ne znam mislim da smo ga mi bezveze uzeli na zub, a dečko to ničime nije zaslužio. Korektno danas odradio.
  • Common Sense
    1.5k
    Bravo Mudri, pohvala za asistenciju i samo tako nastavi!
  • crophantom
    6.6k
    Meni je on lik rođen da bude alfa i omega u nekoj Gorici, da bude glavni baja.
    Danas je mali Šunta igrao zrelije kad je ušao, a nema 5 seniorskih utakmica u zivotu valjda.

Al za razliku od prošle sezone, pohvale bar za energiju.
  • Beowulf112
    459
    Mudri zasluzuje sansu makar da bude u rotaciji!
  • njurci10
    628
    Da, ali nekog drugog kluba.
  • Orc123
    16.6k
    Ja ne znam jel sam ja nerealan ili imam prevelika ocekivanja ili sta, ali on je usao dobro s asistencijom i to je to bilo od njega danas. Mogu pohvaliti isto prvih 10 minuta je trcao puno vise nego inace.....imao je peiliku zabiti, nije zabio, opet puno krivih paseva.....

Mudri je dobar igrac ali u ovakvom Dinamu on ce dobivati minute na kapaljku...ako se sa time zadovoljava, neka ga, ali ja mislim da mu bolje da ode u neki klub ranga Loxe ili Gorice i da tamo bude glavni šerif......
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet