• Jurki
    25.3k
    Theophile u Želji?Sibirski plavac

Imamo mlađeg stopera za Željezničar, njihov novi sportski direktor je zasigurno upoznat s njegovim kvalitetama. Sammy Mmaee.
  • rioda
    16.5k

Ovo je legendarno kako su stavili Filipovića na sliku uz Nevistića, iako se uopće ne spominje u tekstu. :lol:
  • El Madrigal
    872
    oprosti, kasno sam se nadovezao, tema je malo otišla dalje.
  • Laugreano
    5.6k
    Imam osjecaj da je njemu zadnje na pameti ostati u dinamu.
  • mlinchica
    6.3k
    Sto se tice Kacavende njemu bi dao danasnju Soldinu ulogu, a za Soldu pokupio novac. Pa ako ni Kacavenda ne daje nista onda razlaz.Efes Pilsen

i već do zime će se vidjet jel ima tu kaj više ili ne.
    Meni bi isto bilo žao da ne dobije još jednu šansu.
    Bude li bilo kaj igrao, valjda će ga onda i lakše prodat, ak nama ne bude odgovarao..
  • El Madrigal
    872

Trčao bih i ja sa 120 kg ii 40 km dnevno za te pare. Mislim da bi to liku bio najmanji problem.
  • Frizura Robija M
    346
    Dignute su optužnice, ali je kasnije DORH odustao od svega, i za Modrića, i za Lovrena.rioda

Jel nije Jeličić bio u istom košu, pa su ipak prekopali po smeću i preko noći izvukli optužnicu na sunce? :chin:
  • Dadox
    1.5k
    a to je zato kaj se zamjerio sekti s juga…
  • Dzoni
    5.8k
    Dragi QPR fanovi,
    Nevistić je najbolji golman hrvatske lige, uveo nas u LP i donio nam 2 naslova prvaka.
    Nevjerovatnih je refleksa i još je bolji u igri s nogom.
    Usrećit ćete se i ući ćete u PL i proć bolje u PL s njim nego tamo nekim Julio Cesarom tako da samo ga uzmite po bilo kojoj cijeni, još vam damo i Mmaeea na poklon, stoperčina svoje vrste. Bolji nego Rio Ferdinand
  • Frizura Robija M
    346
    Što znači da imaju moć progurati i drugima optužnice ako im se tako digne.
  • vjeko1701
    24.8k
    a to je zato kaj se zamjerio sekti s juga…Dadox

Možda bi se i Modrić zamjerio da se vrati ovdje u krivom dresu.
  • Orc123
    15.9k
    I da, Bakrar je morao skociti barem na 4-5mil eura....
  • Noel
    21.4k
    Dragi QPR fanovi,
    Nevistić je najbolji golman hrvatske lige, uveo nas u LP i donio nam 2 naslova prvaka.
    Nevjerovatnih je refleksa i još je bolji u igri s nogom.
    Usrećit ćete se i ući ćete u PL i proć bolje u PL s njim nego tamo nekim Julio Cesarom tako da samo ga uzmite po bilo kojoj cijeni, još vam damo i Mmaeea na poklon, stoperčina svoje vrste. Bolji nego Rio Ferdinand
    Dzoni

Razlog prodaje je bipolarnost našeg predsjednika Zvonimira Bobana koji je otjerao naše najbolje pojednice iz prve momčadi, Nevistića i Mmaea, a šlag na tortu je bilo tjeranje ljubimca maksmirskih tribina Mudražije.
  • Jurki
    25.3k
    "Dinamo, prema svemu, nema namjeru sitničariti, ideja je Nevistiću omogućiti transfer, a cijeli posao trebao bi se kretati na razini između pola milijuna i milijun eura."

Ovo su sjajne vijesti. Ajde konacno. Jos bumo neku sicu zaradili. Super
  • NitkoBitan
    36.8k
    Nevistic kakav god da je ipak ima dvije ruke i dvije noge za "uskocit". Na Zagorca se (nadam se) ozbiljno ne racuna i ostajemo na prakticki jednom golmanu - Filipovicu. Mislim da ne zelimo u europske kvalifikacije i pocetak sezone uc sa samo jednom opcijom na golu i krunicama u rukama da se slucajno ne ozljedi.

Nadam se da ce se pitanje Livakovica rijesit sto prije jer jednostavno nemamo vremena. Pada mi na pamet povratak Cavline sa posudbe pa da on pokrije poziciju rezervnog golmana dok je Filipovic na golu, a Livi u pregovrackom procesu, pa kad i ako se to rijesi moze dalje na novu posudbu ili transfer.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.