• criticus
    7.9k

Čitam i mislim se pa baš sad da je Villar ikona Europe i kad je on igra u Realu? Velikan ovog sporta, wtf.

Dosta mi je trebalo.
  • rioda
    16.5k
    U kojoj fazi je opće to? Da li ga je država ikad gonila za to ili to ipak nije lazno svjedočenje, taj dio nikad nisam ubrao? Lovren je u istom košu bio kaj ne?emilperska

Dignute su optužnice, ali je kasnije DORH odustao od svega, i za Modrića, i za Lovrena.
  • emilperska
    16.2k
    Dignute su optužnice, ali je kasnije DORH odustao od svega, i za Modrića, i za Lovrena.rioda

Nestale optužnice kao srbi u Oluji.. :lol:
  • DerHerrKool
    1.1k
    Sportske još šalju faks...Praskaton

Možda sam u krivu, ali mislim da je fax i dalje službeno sredstvo komunikacije u nogometu.
  • mokoxax468
    1.6k
    Sada pitao kolegu koji radi u prvoj slovenskoj ligi i kaže da nije, da sve rade preko maila. Ovo je samo arhaični način pisanja
  • Filip Međimurje
    1.4k
    Zamisli da osnuješ novi klub i onda po eBayu tražiš stare fakseve da bi imao osnovne uvjete rada, pa još zoveš telekome da ti dovuku posebne bakrene parice za faks do tvoje vukoj… :sweat:

Šalu na stranu, bilo bi tragikomično da je stvarno tako. Ali na čemu temeljiš taj zaključak?

Danas je e-mail, prema svim pravnim osnovama, normalno sredstvo komunikacije i dokazivanja.

Ne kažem da nije moguće da postoji neka specifična procedura, ali me stvarno zanimaju argumenti za takvu tvrdnju. Jesi li to negdje čuo, pročitao ili postoji neki konkretan pravilnik koji to propisuje?
  • ElDorado
    11.2k
    Meni se nekak čini da bi se s Kačavendom još moglo poraditi. Još jedan divlji.
  • Nolifer
    15k
    Kača i Mudri ok, ali vraća se onaj mame? Pa njega bi odmah poklonio nekome, samo neka ode i da nije na našoj grbi
  • Dzoni
    5.8k

Bar nije golub pismonoša
  • Jurki
    25.3k
    Kačavenda ima ugovor jos godinu dana.
    Kakvog smisla ima na njega trositi vrijeme. Imas klinaca koje treba razvijati.
    Kaču prodati i vratiti bar nesto.
  • Papastrumf
    22.9k
    Pa njega bi odmah poklonio nekome, samo neka ode i da nije na našoj grbiNolifer

A tko normalan će mu dati plaću koju ima ovdje?
  • Nolifer
    15k

Ma dal bi ga i tovarima, nek se tamo sunča
  • Paggini
    85.7k
    A šta uopće možemo s njim? Isplatit mu ugovor jedino jer mislim da su šanse da ode negdje drugdje toliko bolesno minimalne, a nitko normalan ne bi odustao od 1.6 milijuna eura. A isto tako, ne bih htio da ulazi u svlačionicu, s obzirom da je i u Qarabagu bio potjeranu u B ekipu jbg.

Njegov transfer bi bio najveće čudo prijelaznog roka brijem
  • ElDorado
    11.2k
    Možda nam da popust na iznos :). Ja ne znam zake se takvog lika ne gurne u Max trčati svaki dan 15 km. Dok ne pristane. Nekad se tak radilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.