• Paggini
    85.7k
    Ja ne znam zake se takvog lika ne gurne u Max trčati svaki dan 15 km. Dok ne pristane. Nekad se tak radilo.ElDorado

A šta ćemo ga tjerat da umre samo da ga maknemo s ugovora? Pa nismo jebeni klošari ko ovi dolje. Pojeli smo govno, ili pronaći način da ga jede netko drugi ili ga pojest do kraja

Ove metode da ga tjeramo kao roba nisu dostojne kluba kao što je Dinamo, a mislim isto tako da moderni nogometni ugovori zabranjuju ovakve divlje prakse.
  • miro
    8.9k
    Nisam za neke ekstremne metode, ali buraz ako ćeš zajebavat ti nas i nećeš pristat na normalan prekid, pa stari moj bome ćemo i mi tebi zagorčat ostanak
  • Goncalo Santos
    3.9k
    Ekipe koje bi htjele mmaeea mogu preuzet maksimalno 100k od njegove place ili nista, sto je u odnosu na njegovi cca 840k zanemarivo.

Kostat ce nas sigurno jos tih 1.7 mil eura u ove dvije godine i bojim se da ne mozemo nista po tom pitanju napraviti. Sumnjam da bi se odrekao i nekog sitnisa jer njemu je realno nakon ovog ugovora karijera gotova.

Samo ne zelim da takav lik kroci vise blizu stadiona, niti da klupsku robu vise nosi. Ako vec mora uzeti te novce, barem nek bude sto dalje od kluba.
  • Orc123
    15.9k
    U kolko sati ide update na TM?
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    Kacavenda mi je bolji igrac od Solde
  • emilperska
    16.2k
    Treba ga poslat na besplatnu psihoterapiju kod Repeše i koristit ga kao 5.stopera kad ovaj završi s njim.

Riješit ga se necemo, isplatit ga necemo. Ako ga se dovede u red da ne truje ekipu, ja bi ga pustio da trenira s prvom zlu ne trebalo.
    Nekog laganog izlaza nema.
  • Paggini
    85.7k
    ali buraz ako ćeš zajebavat ti nas i nećeš pristat na normalan prekid,miro

Pa da ti imaš u nekoj firmi 5000 eura plaću još dvije godine, firma te ne želi, ali zakonski ti ne mogu raskinut ugovor, ti bi ga raskidao na svoju štetu iako znaš da nemoš nigdje drugdje dobit više od 1000 eura?

S tim da u toj firmi gdje imaš 5k nećeš morat baš ni puno radit, malo dolazit na posao, gledat youtube snimke Dinama protiv Ajaxa u Amsterdamu recimo...
  • Goncalo Santos
    3.9k
    Ako ga se dovede u red da ne truje ekipu, ja bi ga pustio da trenira s prvom zlu ne trebalo.emilperska

A sta on moze dobroga donijeti prvoj ekipi? Da gledaju nekoga ko je sporiji, losiji, bezobrazniji i prosao je bolje financijski od svih ostalih?

Da si neki galesic radeljic zebic... misle vidi ovoga sto je pljunuo na instituciju Dinama i za to je nagraden da jos moze trenirati s nama i primati placu duplo vecu od ostalih stopera?

Sta da juniori njega takvog gledaju? Los uzor, los karakter i los igrac. Ako ce nas vec financijski ostetiti, ne mora jos trovati i svlacionicu.
  • ZrnTSCHeZ
    2k
    takvog lika ne gurne u Max trčati svaki dan 15 km. Dok ne pristane. Nekad se tak radilo.ElDorado
    Al nekad nije postojal mobbing, odnosno nije se tak tretiralo niti pa se tko od igrača zajebaval s time/pozival na to.

Danas je to školski primjer koji dobivaš čak i da si sam pišeš tužbu.

Dignute su optužnice, ali je kasnije DORH odustao od svega, i za Modrića, i za Lovrenarioda

2018. optužnice nisu potvrđene (faza prije početka "suđenja") od strane suda jer su ocijenjene kao preuranjene (nije još bilo pravomoćno dokazano kazneno djelo u ZM procesu)

2023./2024. optužnice iznova podignute, protiv Lovrena opet nije potvrđena jer je zauzet (sporan) stav da se radi o "presuđenoj stvari" iz 2018., a ne može se dvaput suditi o istome.
    Nakon toga DORH povukel optužnicu protiv Luke da ne dobe još jedan odjeb
    (u sustavu DORHa što se tiče statistike i ocjenjivanja je veći minus ako ti sud servira odjeb, nego ako sam povučeš optužbu)
  • miro
    8.9k
    quid pro quo, jebeš ti nas, jebemo i mi tebe

okrenimo priču, da imam u firmi lika koji zajebava sve oko sebe i ne radi, ali ima ugovor da se mora pojavljivat na poslu i mogu ga rasporedit na radno mjesto po potrebi, pa čistio bi mi kanale
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    Ako je istina a sumnjam da je kao u sve što smo naskrabaju,ja bi radije ostavio Villara u rotaciji nego ga dao za 1 mil
  • zmujcinslbrod
    160
    igrač koji je digao formu, dobio samopouzdanje, i ono glavno, sad zna gdje dolazi. Ako je motiviran, def bi ga ostavio.
  • Orc123
    15.9k
    Ja sam na pocetku bio veliki zagovornik Villara ali ja fakat ne mogu shvatiti njegovu defanzivnu igru koja je jako losa. Na pocetku mi izgledao kao igrac koji bi mogao biti najbolji vezni lige...samo kad bi se jebeno prije rjesavao lopte, kad bi poceo gurati u oba pravca, da pokaze pluca bio bi u najmanju ruku novi Zajc....stvar je da on nije 6ica vec igrac ala Zajc ali da bi to mogao igrati mora pokazati vise volje i zelje. I Zajc je spor, i Zajc ne voli igrati defanzivu ali je inteligentan igrac. Villar je pak španer i previse trazi taj jebeni kontakt umjesto da igra brze i okomitije. Ako bi neke stvari promijenio bio bi sigurno koristan, sad je pitanje jel on to zeli i moze.
  • Crni86
    21.8k
    mislim da je netko jos prije to dobro detektirao, jako je podcijenio ligu. A onda je upao u rupu upravo zbog tog stava.

Nemre on bit los igrac ak je decko igro prvu spanjolsku ligu i to sasvim solidno.
  • Str1nger Bell
    3.5k
    Ja bi Mudražiju iskoristio za transfer Durdova, na taj način bi ovi dole smirili svoje kretene jer nebi bio čisti transfer iz Hajduka u Dinamo.

Mudražija je ionako rekao da nema ništa protiv odlaska u Hajduk ili Rijeku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.