• Mikina lijeva kopačka
    766
    oršićevsko poluvrijeme Žužić Škafara.
    9m
    Sajla

Fakat je, ili ko Arber oba gola
  • Dzoni
    5.8k
    Benkotić iz penala, 3:0
  • Mr Anderson
    19.3k
    Trebati će nam pobjeda protiv Španjolaca s dva razlike za prolaz.
  • mlinchica
    6.3k
    Nemamo temu Modni kutak pa ostavim ovdje.

Zanima me mišljenje masculine zone o ovoj modnoj suradnji HNSa za SP.
    Više fotografija na linku (p.s. vidi kapetana)

https://hns.family/vijesti/31186/mackage-predstavio-kapsulnu-kolekciju-u-suradnji-s-hrvatskim-nogometnim-savezom/

IMG-0949.jpg

„Ova suradnja dobro odražava ono što karakterizira našu momčad – disciplinu, zajedništvo i visoke standarde. MACKAGE razumije što znači raditi i igrati pod pritiskom i ta povezanost se vidi u cijeloj kolekciji“, rekao je izbornik Zlatko Dalić.”
  • Dino
    5.4k

Meni zgleda dosta dobro, ali ja nemam bradu do bradavica i nisam celav pa ne znam koliko ti je moj komentar relevantan.
  • DerHerrKool
    1.1k

Kapsulna kolekcija? Jebem te živote :rofl:
    Meni nikad nisu bile jasne te fore sa kratkim hlačama i onda gore jakna i pet slojeva ispod. Daj se odluči jel ti toplo ili hladno
  • Frizura Robija M
    346
    „Ova suradnja dobro odražava ono što karakterizira našu momčad – disciplinu, zajedništvo i visoke standarde. MACKAGE razumije što znači raditi i igrati pod pritiskom i ta povezanost se vidi u cijeloj kolekciji“, rekao je izbornik Zlatko Dalić.”mlinchica

Ne vidim. Modrić kao veliki fan Angus Younga planira uhvatit koncert AC/DC dok je USA.
  • mlinchica
    6.3k
    Kapsulna kolekcija?DerHerrKool

Modni stručnjaci kažu ovako:

“Dobro izbalansirana capsule garderoba sastavljena je od univerzalnih komada poput udobnih pletiva za zimu i laganih, pamučnih komada za ljeto (recimo, obične bijele majice koja se može “provući” i u garderobi za ostala godišnja doba). Takve obične stvari uvijek se mogu malo razigrati pokojim trendovskim komadom kojeg vidimo na modnoj pisti ili u street wearu, što je najbolje napraviti u vidu kakvog detalja ili modnog dodatka. Modni stručnjaci vjeruju da se capsule garderoba može izgraditi već s desetak komada koji se zatim mogu međusobno kombinirati.”

hns:
    IMG-0951.jpg
  • NKDZ86
    8.4k
    ova slika izgleda ko da je iz 1956.
  • Droljo
    28.3k

Fali Stallone u golmanskom dresu kraj njega :lol:
  • Doktor Kunić
    6.5k
    Zanima me mišljenje masculine zone o ovoj modnoj suradnji HNSa za SP.mlinchica

Izgledaju onako kako i igraju, znači nikak. potpis: Zlatko Dalić
  • KtcGoat
    5.3k
    Od danas bi cijela ekipa trebala biti na okupu mislim
  • Noel
    21.5k

Na prvu kad sam vidio sliku uopće nisam skužio da je riječ o našima iz repke, pomislio sam da je riječ o nekakvoj slici logoraša u košuljama iz njemačkog logora 41.
  • mlinchica
    6.3k
    Ova naslovna je fakat malo “ekstremna”. Moglo se to puno bolje odraditi za potrebe fotkanja ili s boljim odabirom fotografija. :grin:
    Pogledaj i ostale s linka gore, kombinacije za streets of Philadelphia… ono, momačka, svadba dress code ideje…

pa ne znam koliko ti je moj komentar relevantan.Dino
    Osvajanjem predictora ove sezone ostaješ zauvijek relevantan na Zoni. :strong:

Edit: očekivala sam i ekstremnije komentare.
    Malo sam čak i iznenađena blagim osvrtima.
    Evoluiranje po pitanju mode.
  • GOAT
    7.7k
    ova slika izgleda ko da je iz 1956.NKDZ86

film montevideo vibes
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.