• Mr Anderson
    20.7k
    Ima ih ko i igrača. A koliko će ih još ići na teret saveza koji nisu na spisku.
  • GOAT
    8.8k
    Poveli toliko "economista :lol: " kao da se spremamo za godišnji sastank u Davosu
  • DrRatoljub
    1.2k

To i ja baš gledam. Ide li naša nogometna reprezentacija na SP ili EFZG?
  • rokikaciga
    15.9k
    Ekonom ilitiga potrcko :lol:

Zanima me hoce li se Ante Ustasa pojavit na Svjetskom sa repkom
  • NitkoBitan
    37.8k
    I onda nek se netko pita zasto se toliko kaznjavalo za bakljade u prvenstvu... pa mora netko platit put, smjestaj, ice i pice.
  • BBBaranja
    4.9k
    Jedan od ovdje navedenih ekonoma lijepo pustoši opremu već godinama..
  • Goncalo Santos
    4.1k
    na nasoj sluzbenoj stranici stoji u rubrici strucni stozer lijecnik Sasa Jankovic, je li to ista osoba? Ako je, koliko fifa placa dnevne naknade za clanove stozera po danu? :rofl:

5pY0CBF.png
  • Jurki
    26.8k
    u normalnim savezima.. novac od kazni se vraca u nogomet nizeligaskim klubovima za razvoj infrastrukture.
  • Mr Anderson
    20.7k
    Jedan od ovdje navedenih ekonoma lijepo pustoši opremu već godinama..BBBaranja

Hahaha...kaj opet toga ima? Mi smo prije nekih 15-ak godina znali jednog koji nas je u ekipi opskrbljivao opremom reprezentacije po bagatelnim cijenama. Dok ga nisu skužili pa je dobio cipelu.
  • BBBaranja
    4.9k

Mislim da ovi blizu njemu čak ni ne plaćaju ništa već se dobije mukte..
  • KtcGoat
    6.8k
    na nasoj sluzbenoj stranici stoji u rubrici strucni stozer lijecnik Sasa Jankovic, je li to ista osoba?Goncalo Santos

Osim ako nema jos jedan Sasa Jankovic koji je doktor i koji radi u nogometu
  • rokikaciga
    15.9k
    je, isti je. Vrhunski strucnjak, mozda i najbolji u Hrvatskoj. Nasi doktori i fizioterapeuti idu i sa mladim repkama na natjecanja, nis cudno.
  • fakin
    5.6k
    kažu na rtlu da dalić već neko vrijeme je siguran u 26 koje vodi i da nije bilo nikakvih premišljanja oko toga tko ide na svjetsko.

sad je vjerojatno jasnije zašto beljo, stojković i smolčić nisu pozvani. očito nije bitno tko je u kakvoj formi i tko igra dobro ili loše. šteta, ovako veliki format, puno slabih reprezentacija, mogli smo daleko dogurati
  • ZG plavi 01
    495
    nisam sto posto siguran, ali mislim da doktori kao doktori nisu zaposleni u Dinamu vec samo rade dodatno za klub. Tako da isto tako moze biti i doktor za repku. Neka me netko ispravi ako sam u krivu.
  • fakin
    5.6k
    tako je, evo našeg doktora o kojem se govorilo: https://arithera.hr/lijecnici_arithera/sasa-jankovic/

Ovaj magistar i doktor znanosti poznat je posebice u sportskim krugovima kao voditelj medicinskog tima GNK Dinama, član Zdravstvene komisije Hrvatskoga olimpijskog odbora, a od 1998. član je stožera Hrvatske nogometne reprezentacije i sudjeluje kao dio liječničkog tima na svjetskim nogometnim prvenstvima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.