• ZG plavi 01
    303
    nisam sto posto siguran, ali mislim da doktori kao doktori nisu zaposleni u Dinamu vec samo rade dodatno za klub. Tako da isto tako moze biti i doktor za repku. Neka me netko ispravi ako sam u krivu.
  • fakin
    4.5k
    tako je, evo našeg doktora o kojem se govorilo: https://arithera.hr/lijecnici_arithera/sasa-jankovic/

Ovaj magistar i doktor znanosti poznat je posebice u sportskim krugovima kao voditelj medicinskog tima GNK Dinama, član Zdravstvene komisije Hrvatskoga olimpijskog odbora, a od 1998. član je stožera Hrvatske nogometne reprezentacije i sudjeluje kao dio liječničkog tima na svjetskim nogometnim prvenstvima.
  • Droljo
    28.3k
    Jel se zna koliko ekonoma vodi brazil ili njemačka recimo?
  • M94
    2.6k
    kažu na rtlu da dalić već neko vrijeme je siguran u 26 koje vodi i da nije bilo nikakvih premišljanja oko toga tko ide na svjetsko.fakin

vjerujem da smo svi to znali i bez RTLa :grin:
  • Frizura Robija M
    398
    Da pogodim, samo članove the family kluba?
  • Jurki
    25.5k
    samo potvrda da to nije popis nogometasa za SP.. nego popis podobnih i ispravnih pajdaša koji idu na ekskurziju u SAD.

Jebiga..
  • IstinaZaDinamo
    2.5k

Ali ovaj prijevod "economist" nema veze s vezom :lol:
    Valjda bi pravi prijevod bio kitman ili nesto slicno
  • KtcGoat
    5.3k
    izbrisali su objavu pa stavili novu di pise kitman hahahaha
  • fakin
    4.5k
    Zajebo se capak u prijevodu
  • Krizy
    72.1k
    Evo Gračan objavio popis za žensku reprezentaciju pa se moram pohvaliti da mi je bliža rodica dobila poziv :cool:
  • rioda
    16.6k
    na nasoj sluzbenoj stranici stoji u rubrici strucni stozer lijecnik Sasa Jankovic, je li to ista osoba?Goncalo Santos

Treba istaknuti da je dr. Janković jedan od onih koji je na izbornoj skupštini glasao za Zajeca, iako je izvorno bio na Barišićevoj listi, dakle isto jedan od zaslužnih što se sve rasplelo kako smo htjeli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.