• Nemrem igra Dinamo
    5.8k

Hahaha, to je bilo legendarno! Pronašao zlatnike u avionu i zadržao ih, jbg sinkopa ga spriječila da pokuša pronaći pravog vlasnika...
  • Ludovic IX
    11.7k
    meni šogi radi u domu za starije i nemoćne di su mu roditelji i izgleda da više nije toliko škrt.. ok, ne daje baš novce (da nekad 50 eura osoblju da se počasti) ali redovito nosi dresove i sl..

ja osobno došao preko šogija do njegovog dresa iz 98-e i iz razdoblja kad je bio predsjednik pa okolo dijelio dresove sa svojim prezimenom
  • Paggini
    85.2k
    IMG_2249.jpeg.webp?itok=PlKGd69p

NE smijemo zaboraviti ni ovaj legendarni merch, krunica oko retrovizora, pet fontova na slici i natpis

IZNAD SVIH

''''-,,.--'¨¨
  • ZG plavi 01
    279
    kako zgaditi repku broj 716261. Ja stvarno postujem reprezentaciju i jasno mi je da ima ljudi koji fakat gledaju repku kao svetinju, ali koliko je nas savez u stanju ti zgaditi to, Amerikanci bi se posramili.
  • NVKOD
    12.6k
    Matanović: Beljo? Zaslužio je poziv

Komentirao je i Diona Drenu Belju.

"Znam Diona iz U-21 reprezentacije, vidio sam njegovu kvalitetu. Ovu sezonu je sjajno odigrao, zaslužio je isto ovaj poziv, ali to nije moja odluka" - zaključio je Matanović.

I da... Matanovića nećemo više gledati u hrvatskom dresu nakon ove izjave... a Dalić nakon što vidi kaj je Matanović rekao o Belji:

images-steamusercontent.jpg
  • Plava balada
    170

Mata, Mata...neiskustvo.
    Drago mi je da netko pita takva pitanja, treba tako malo pitati igrače; zabrij da Baturina veli da je trebalo pozvat Mišića...pa slovojedu bi se svaka vlas na glavi digla hahah.
  • miro
    8.9k
    ali lijepo od Igora da pohvali svojeg direktnog konkurenta
  • KtcGoat
    5.2k
    Brat misli da ga necemo hejtat vise nakon ovog
  • Mr Anderson
    19.3k

Zašto bi ga hejtali? Jesam nešto propustio?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.