• don
    19.9k
    Almena je po meni jako predvidljiv igrač. Pisao sam negdje na temi HNLa o njemu prije da je nevjerojatno kako prodaje cijelu sezonu isti potez, kreće cimanje na krilu, onda izbačaj na lijevu nogu i ubačaj na 5 metara. Doslovno čovjek igra samo taj potez. Prolazio mu je čak taj potez iz vikenda u vikend ,vidi se da ima nešto međutim za Dinamo je to po meni nedovoljno. Barem ovo kaj je pokazao u ovoj sezoni HNLa.Noel

pa po tome je Oršić gori 150 puta od Almene. Bit je da ti prođe to, a takvima prolazi sa razlogom.
  • tp1997
    2.7k
    Sad potpuno nevezano uz Almenu, ovo mi je baš nekako svođenje Oršića na jednodimenzionalnog igrača, kao nekog Hoxhe za bogate, i stalno nailazim na taj narativ a Orša je sve samo ne to.

Svi naravno pamtimo taj izbačaj na šut i golove u rašlje jer su to eurogolovi koji ti se urežu u pamćenje, ali po meni Oršićeva najveća kvaliteta nije ni to ni brzina nego nevjerojatan osjećaj za prostor i završnicu.

Ako pogledaš, evo ovako "off the top of my head", gol Sevilli vani za 1-1, Rapidu vani za 1-1, sva tri Atalanti, drugi Tottenhamu, golovi Chelseaju, Milanu, Villarrealu, pa onda Plzen za 1-0 doma...čovjek naprosto ima urođen instinkt za biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. I ok, neki od tih golova su plod toga što su se on i Petković odlično razumjeli, ali dobar dio i nije.

Oršić nije nikako usporediv s Almenom ili Hoxhom ili bilo kojim takvim tipom igrača po klasi, ali nikako.
  • don
    19.9k
    ko priča o tome koja je njegova najveća kvaliteta? Pročitaj sa razumijevanjem. Ja kažem da je predvidljiv i da ne radi 5 stvari kad ide 1 na 1 ili na postavljenu obranu već uvik istu.
    Stvar je toga šta nikad ne znaš kad će to uradit, kojom brzinom, pa upravo i to šta kažeš sam, nevjerovatan osjećaj za prostor i završnicu.

Oršić nije nikako usporediv s Almenom ili Hoxhom ili bilo kojim takvim tipom igrača po klasi,tp1997

i di se to uspoređuju po klasi? :lol: Kolega je napisa da mu je Almena jako predvidljiv igrač, a ja kažem da je po tome Oršić gori 150 puta i da vidiš po tome koliko je ta stvar nebitna.
  • Beowulf112
    439
    Modrinjo da je pametan dosao bi pomoc dinamu u pohodu na ligu prvaka i igrao bi za dzaba..to je najmanje sto moze uciniti za klub koji ga je lansirao
  • NitkoBitan
    36.8k
    Ne sjeca se da je obecao kako ce se vratit u Dinamo.
  • VaxMerstappen
    78
    Ja mislim da uz to što ga boli ona stvar za Dinamo, također ga je strah na koji način bi bio prihvaćen od strane navijača.
  • Mr Anderson
    19.3k
    Nadam se da će Modrić uskoro objaviti kako završava karijeru nakon SP da se prestane više fantazirati i cmoljiti o njegovom dolasku u Dinamo.
  • Nolifer
    15k
    I evo opet izlizana priča o Luki, bit će kako bude...
  • rokikaciga
    14.2k
    također ga je strah na koji način bi bio prihvaćen od strane navijačaVaxMerstappen

Da danas javno kaze "zelim se vratiti u Dinamo, ispuniti obecanje, financije nisu problem" vjerujem da bi mu dobar dio navijaca oprostio ili ga barem ne bi pljuvalo.
  • Papastrumf
    22.9k

Što je izlizano?
  • Nolifer
    15k

Pa sva ta negativa oko toga. Krimen mu je prošlost i to svi znamo.
  • Kujtim Shalla
    9.5k
    Ja ne bi imao ništa protiv da takva veličina dođe u Dinamo i završi karijeru u klubu gdje je sve počelo. Medijska pažnja u cijelom svijetu bila bi neprocjenjiva ,a da ne govorim koliko bi značilo.sa svlačionicu i kompletan klub , mlađe uzraste pojava takve veličine u svlačionici ,na hodnicima. Mentor svima . Šta je bilo bilo je
  • Papastrumf
    22.9k

Ne moze mu proslost biti krimen nego ono sto je cinio u proslosti.
  • Droljo
    28.2k
    Točne službene brojke o ukupnom broju prodanih dresova nisu javno objavljene jer klubovi rijetko iznose precizne prodajne podatke u komadima, ali talijanski mediji predvođeni La Gazzetta dello Sport izvještavaju da je Modrić izazvao pravi marketinški bum na San Siru.
    Iako precizna brojka izostaje, poznati su konkretni detalji o "Modrićevom efektu":
    Broj 1 na listi: Luka je odmah po dolasku pretekao dotadašnje klupske zvijezde Rafaela Leãa i Christiana Pulišića te postao najprodavanije ime na Milanovim dresovima.
    Žuti dres kao apsolutni hit: Treći, žuti dres Milana (u kojem je Luka zabio svoj prvijenac protiv Bologne) doživio je skok prodaje od 44% u odnosu na sezonu ranije.
    Skokovi nakon utakmica: Nakon te pobjede protiv Bologne, prodaja Modrićevih dresova u klupskim trgovinama skočila je za čak 98%.
    Globalni fenomen: Lukin dres se ne kupuje samo u Italiji. Zapravo, čak 58% svih prodanih trećih dresova naručeno je izvan granica Italije, što samo potvrđuje koliku je globalnu bazu navijača donio sa sobom iz Real Madrida.
    Ukratko, iako se točna brojka drži kao klupska poslovna tajna, dresovi s brojem 14 doslovno "lete s polica" i trenutno su najtraženiji artikl u Milanu.

AI na pitanje koliko su prodali modrićevih dresova od kad je došao u milan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.