• Paggini
    84.9k
    Za koga čuvaš lovicu Zvone? Tko je ovogodišnji Beljo?skener

Durdov
  • Omake
    17.5k
    S obzirom kako mu je izgledao centaršut ove sezone s obje noge, moći će Oršić i lijevo i desno. Dobivamo još jednog fantastična šutera i izvođača svih prekida.
  • Archangel
    100
    Oršić je vrhunsko krilo za Dinamo nivo, na kojim ste vi drogama. Uz njega nekog mlađeg i talentiranog da uči i preuzme palicu za 1-2 godine
  • Jurki
    25.1k
    Livi, Šunjić i ključaj temu do zime.
  • Noel
    21.4k
    Oršić je vrhunsko krilo za Dinamo nivo, na kojim ste vi drogama. Uz njega nekog mlađeg i talentiranog da uči i preuzme palicu za 1-2 godineArchangel

Netko tko u 8 utakmica ligaške faze lige prvaka da 2 gola i 2 asistencije u smiješnom Pafosu je odličan igrač za Dinamo. Ako se uz to zove Mislav Oršić i dolazi bez odštete onda je to odličan transfer.
  • Crusades
    24.1k
    Napad Orša - Beljo - Bakrar. Neće protivnici znat s koje strane više udara :cool:
  • rokikaciga
    14.2k
    Ma vracaj sve stare
    Livi, Jedvaj, Sunjic, Majer, Kovacic, Ivanusec
    rokikaciga

Ajde Zvone. Orsu nisam upisao jer sam znao da dolazi :eyes: :lol:
  • Boycie
    4.1k
    Orša je u svom dinamu i na novoj Kranjči duplo bolji igrač nego bilo gdje na svijetu.
  • Archangel
    100
    8 golova i 17 asistencija u 67 utakmica. Bolje nego Xohxa.
    s time da se tamo vraćao od ozljede i ne igranja. Pafos ga je vratio u top stanje i sada bu Dinamo profitirao
  • mlinchica
    6.2k
    opca ekstaza zbog povratka Pjace.. pa smo se svi jaako razocarali.Jurki

Pa ne znam baš da su se svi jaaako razočarali njegovim igrama. Nije da ga nismo gledali u Rijeci. Meni nije bio baš takvo razočarenje jer nisam niti očekivala onog mladića koji je otišao u Juve.
    Razočarenje je veće zbog situacije oko rastanka.

Isto kak se hejta Ivanušeca kaj je htio otići, a ne zbog terena. Tu zadnju sezonu nam je on izvukao kroz proljeće, dok je Petko bolovao.

Ne mislim da ih se treba vraćat samo treba imati realnija očekivanja.
    Tak i sad ne treba očekivati da će Orša biti onaj prije odlaska u eng i ne bu bilo razočarenja.
  • CerealKiller
    373
    Oršić je igrao dosta dobro za Pafos ove sezone. 7.17 prosječna ocjena, u 39 utakmice ima 12 asistencija. Fale malo golovi ali siguran sam da ce u Dinamu zabijati vise. Mislim da će Beljo i Orša duo biti odličan. Godine me ne brinu, ako može Perišic nakon one ozljede sa 37 moze i Orša sa 33. Imaju isti mentalitet
  • cibona
    8.1k
    Oršić mi je jedan od najdražih igrača ikada koji je obukao dres Dinama i koliko god sam tada bio protiv njegovog odlaska, bojim se da bi mu se mogla zadesiti sudbina Ademija, Pjace, i svih onih povratnika koji nisu ni približno obilježili drugi mandat u dinamu na način na koji se to očekivalo.

Međutim, jedan je oršić, karakterno predivna osoba i uvjeren sam da će se odlično uklopiti u svlačionici. Mislim da samo treba ući s realnim očekivanjima, ne trebamo očekivati brda i doline, ali sigurno nam ne može odmoći. S tom mišlju svi ćemo biti na dobitku.
  • Zagabria
    368
    Ako je to istina buraz mu ide na dinamove tekme bar sam tako cuo.
  • Noel
    21.4k
    Ciparska djeca i mladež koja navijaju za Pafosa nakon izdaje u suzama viču Oršiću:

"Pederu jedan zagrebački, mi smo ti bili dobri samo za rehabilitaciju a sad se vraćaš u najbolji klub na svijetu"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.