• hardek
    10.1k
    Ja sam gledao par tekmi u Ligi prvaka i dobro je izgledao. Čak sam bio iznenađen koliko dobro je izgledao s obzirom na ozljedu i godine. Ima još force u Orši
  • crophantom
    4.4k
    čekamo kolege s onim spider grafovima :sweat:
  • austrijanac
    11.2k
    Mislim da je Spanjolac na desnom krilu nekako blizu zicera, tak da sam zadovoljan da lijevo krilo Orsa i Vidovic pokrivaju.
  • IceMan
    4.1k
    Orša ima radnu etiku kao Perišić. Vidi se to na igraču odmah.

Tim više sam optimist, jer ako je Perišić na takvoj razini nakon puknuća ACL , mislim da može biti i Orša.
    Koji je btw i mlađi.
  • Orc123
    15.8k
    pa to sam i mislio, zamjena za Hoxhu, Hoxha ide....
  • Jurki
    25.1k
    Svi mi znamo ko je i kaj je Orsic.
    Ali isto tak kao i danas je bila opca ekstaza zbog povratka Pjace.. pa smo se svi jaako razocarali.
    Ne znam u kakvom je Orsic stanju, nisam gledal Pafos. Isto tak znamo kad je bil kod nas da mu je trebalo dosta utakmica da uđe u formu. Uvek je bil dizelas.
    Treba pricekati nekoliko utakmica pa da onda vidimo na cemu smo.

Sretno Orsa i tebi i nama. Nadam se da nakon povratka Ademija i Pjace bude treca sreca s njim.
  • Roky
    68
    Neka patka novinarska mi se cini al bumo videli...
  • tp1997
    2.7k
    Neka patka novinarska mi se ciniRoky

Na osnovu čega?
  • Roky
    68
    i prosle godine se spominjal kaj ja znam niko sretniji od mene ak je istina
  • mlinchica
    6.2k
    Za nikog mi nije toliko žao kaj nije vani uspio kao za njega.
    Ako je itko zavrijedio, on je.
    Još ga je i Zlatko ignorirao toliko… ma..
    Pričekala bum još službenu obavijest ali ovo je top ako se ostvari. Nema tu sumnji da on neće dati sve od sebe na terenu. Koliko još može, bumo vidli.
  • skener
    8.4k
    Radeljić free
    Oršić free

Za koga čuvaš lovicu Zvone? Tko je ovogodišnji Beljo?
  • Mr Anderson
    19.2k
    Za koga čuvaš lovicu Zvone?skener

Salah desno
  • Papastrumf
    22.9k

Uff, da ti je znati…
  • Fan
    2.3k
    Oršić kao zamjensko krilo top, kao prvo krilo :down:

siguran san i da neće biti prva opcija.
    don

Apsolutno se slažem.
    Vjerujem u Bobana i vjerujem da je Orša doveden isključivo kao zamjensko krilo koje ima mogućnost prometnuti se u prvog picka (možda čak i desno) i da uz njega, jasno, dovodimo i vrhunsko lijevo krilo za prvu opciju.
  • Archangel
    100
    Tek sam sada vidio vijest da Oršić dolazi!! Ipak je istina! Ovo me jako veseli!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.