• austrijanac
    11.2k
    Austrijska Laola, koja je mozda i najveci crawler (automatski cupaju sve vijesti iz svijeta) sportskih vijesti, objavila da za Belju ima vise deset upita, medu kojima su Feyenoord i Ajax najaktivniji.

Znam da je Dabac rekao da nikaj od prodaje, ali godi čut da je vruca roba :smile:
  • keppi
    575
    Radeljić je došao, a od novoga u biti nema ništa.
    Po raznim medijima se uglavnom recikliraju prije spominjana imena.
    Prijelazni rok prije godinu dana je bio podosta zahtjevan kako zbog hrpe igrača koji su otišli ili trebali otići tako i zbog povećeg broja onih koji su došli.
    Osobno za neke igrače koji su tada došli jedva da sam i načuo (Villar, Vinlof....pa i McKennu i Dominqueza ili čak Zajca nisam baš nešto pratio).
    Sada je sportski sektor imao ipak puno više vremena za temeljitije analize, pa vjerujemo da će nas po mnogo čemu ugodno iznenaditi.
  • ElDorado
    11.1k
    Oduševljava me da Boban sada rješava stvari na vrijeme. Znači nema čekanja kao što je bilo s prodajom i kupnjom u doba mešetarenja. Tako da bolje da se ništa ne piše nego nas iznenade s dobrim pojačanjima. Nama stvarno sada ne trebaju nekakve rotacije. Trebaju nam stvarna pojačanja pogotovo na krilima i kvalitetna rješenja u vezi. Tekmi će biti dosta da svi budu zadovoljni.
    Ove godina moramo biti konkurentni u Europi a ne da se čuvamo za HNL kao ove/prošle sezone.
  • rioda
    16.3k
    medu kojima su Feyenoordaustrijanac

Kaj se oni javljaju? Nikad nisu platili igrača više od 10 milijuna eura...
  • ElDorado
    11.1k
    Dabac je rekao na HRTu jednu ključnu rećenicu: u ovom trenutku ne moramo prodavati (nije od riječi do riječi ali tako otprilike)
  • Efes Pilsen
    15.7k
    Vjerojatno pokusavaju uvalit Ivanuseca pod racun. Vrijednost ista kao Turcima Livakovic kad su ga kupovali.
  • criticus
    7.9k
    Vjerojatno pokusavaju uvalit Ivanuseca pod racun.Efes Pilsen

Znači Beljo 20 milijuna.

Beljo i Ivanušec pod račun 25 milijuna. Može.
  • Zg123
    3.6k
    Moram priznati da je porazno za nasu ligu da nema niti jednog mladog igraca trenutno kojeg mi mozemo kupiti. Ne znam sta ti svi klubovi rade i od cega misle zivjeti ali cini mi se da svake godine sve manje i manje talenata ima ili odu prerano.
  • Jurki
    25.1k
    kaj se cudis kad su pojedini vlasnici klubova izjavili da nebi imali juniorski pogon, da im to propozicije dozvole.
  • Common Sense
    1.4k
    Beljo je već sada van financijskog dosega klubova tipa Feyenord i Ajax. Vjerujem da je on postao jako zanimljiv klubovima značajno većeg financijskog statusa, tipa Bournemouth ili Brighton i kladio bih se da je to njegova iduća destinacija (Premiership).
  • debeli biciklist
    18
    prošli prijelazni rok fantaziralo se o pongračiću, erliću, šta mislite postoji li mogućnost dovođenja duje čalete cara ako se prodaju dominguez ili mckenna...3 milijuna je po tm, plaća navodno oko 1.65 m eura, ono nije da financijski ne bi izdržali čak i bez cjenkanja...
  • tp1997
    2.7k
    Iskreno, što će nam? Ako ode Dominguez (naprosto mislim da ako odlazi itko iz stoperskog para to je mnogo vjerojatnije on), McKenna i Galešić su stoperski dvojac koji komotno može igrati na europskoj razini, a za HNL su avion.

Limitiranog smo budžeta, imamo mnogo većih prioriteta, počevši od Livija i nekoga tko bar donekle liči na zamjenu za Mišića, pa do bar jednog brzog, pravocrtnog krila iznad HNL razine
  • Str1nger Bell
    3.5k
    Oršić potpisao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.