• kariola86
    294
    I umjesto koga bi on trebao igrati? Zajca? Stojkovića? Ne, hvala!
  • scooniepenn
    6.8k

Ja sam prvi tvrdio da nisam do kraja siguran za Bakrara pa me brutalno pozitivno iznenadio i sad sam u taboru onih koji ga ni pod razno ne bih prodavali. No, njegove brojke prije Dinama ukljucujuci HNL su na razini Salaha i Olisea za Almenu.
  • rokikaciga
    14k
    Sto se tice cisto igrackih kvaliteta Modric je i dan danas top 5 srednjih veznih na svijetu ali moze odigrat max 90 minuta tjedno na toj razini. I samo igracki bi digao Dinamo za dvije stepenice u Europi. Druga stvar je sta je on...ne sican se sta san tija rec.
  • OsamŠest
    7.4k
    Ako je uopće ikada postojala mogućnost vraćanja Modrića u Dinamo, to je bilo prošlo ljeto.

Fokus na Kovačića i svi sretni.. :grin:
  • Danko
    3.2k

9 golova u 59 utakmica mls-a za koju ovdje tvrdimo da ne igraju obranu.
    Hoću reći da brojke ne moraju značiti, ak naša struka procjeni da je za nas onda vjv je za nas. Nikakav roki se tu srećom ne pita.
  • scooniepenn
    6.8k
    Ja hocu reci da je zabio 8 golova u Istri i 9 golova u MLS-u uz dosta ogranicenu minutazu. Cak i ako pricamo o dojmu u HNL-u Bakrar je u slabijoj ekipi izgledao puno bolje nego Almena u nominalno jacoj. Brojke ne moraju biti presudan pokazatelj, ali Almenine su nepostojece.
  • CastAway1986
    5.7k
    Oršic moze ,ali samo kao backup opcija !
    Almena ?? Almena je španjolski Stipe Biuk , Lisica je duplo bolji i korisniji igrač od njega samo što nema neki dribling pa se ne svršava na njega kao na ove španjolske "fantaziste" čija statistika nije bolja od Špikićeve..
  • Dinaminjo
    2.1k
    Almena cuo glasine da se Dinamo interesira pa nabija statistiku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.