• Dzoni
    5.7k
    Nema smisla vraćat Oršića, on je realno za 2.krilo max i samo bi ukaljao svoj predivan 1.mandat u klubu
  • vjeko1701
    24.5k
    i samo bi ukaljao svoj predivan 1.mandat u klubuDzoni

Al ne kužim zašto je u našem nogometu nemoguće da netko iz zvijezde postane rezervna opcija na temelju realnih čimbenika poput godina ili ozlijeda a da se to ne smatra nekim kaljanjem ugleda ili prijašnjih postignuća.

U nogometu je normalno da se igrači u poznim godinama dolaze oprostiti od nogometa u "svojim" klubovima i dolaze kao rezerve i popune na male ugovore. I to mi je ok.

Uostalom, kako ćemo ikad postići ono da nam veliki igrači završavaju karijere u klubu ako se ne naviknemo na takve tranzicije. Ili će ti igrači morati prestati s nogometom dok su još uvijek jako dobri ili ćemo svi skupa morati pristajati na to da su zadnju sezonu ili dvije rezerve. primjerice KTC. Dal njegov status ove sezone kalja njegov doprinos velikim rezultatima kluba?
  • Crni86
    21.7k
    ma taj upis sam jako dobro shvatio i da se tebi to neda citat, a ne da bi bio problem klubu :smile:
  • Dzoni
    5.7k
    da se to ne smatra nekim kaljanjem ugleda ili prijašnjih postignućavjeko1701

Nije to problem, problem je kada na terenu nije ni sjena onoga kao prije.
  • Dinamo-SB
    1.3k
    Orša kao backup uz max ugovor 1+1. Naravno ukoliko se radi o nekim normalnih primanjima što u prijevodu znači da za nas ne bi bio veliki finacijski rizik. I ja mislim da svi Oršu podcjenjuju,jaka je to glava i mislim da može pomoći pogotovo ako mu se jasno iskomunicira uloga backup krila. Također se zanemaruje činjenica marketinga koliko je popularan. Jasno iskomunicirana uloga backup krila na 1 godinu s normalnim primanja - apsolutno za. Čak i da ne bude na razini, pridonjet će imenom,a i na kraju sezone može biti neka lijepa priča i oproštaj kao što će KTC imati u subotu. Nije to ista priča kao Mudražija i Ademi.
  • emilperska
    16k
    Oršić kao mentor nekom novom krilu + Vidoviću ili Hoxhi definitivno da. Oršić kao starter ne.

Veliki sam fan malog Horvata, ali mislim da on još sigurno neće biti godinu dana spreman da rotacijski ozbiljno participira u prvoj ekipi, tako da Oršić ne bi uzeo nikom ništa.

S tim da sam uvjeren da i s ovakvim koljenima Oršić ako je odmoran je space shuttle za cijeli HNL. Sigurno ga ne bi dovodili da starta u 40 utakmica kao onomad kod Krznara ili Čač mača.
  • vjeko1701
    24.5k
    Al zašto? Pa nije ni KTC pa ga i dalje slavimo kao legendu i ne kalja nam ono kaj je kroz svoju karijeru u Dinamu dao.
  • deda
    45.7k
    Mene kod Orše kao backupa brine činjenica da je on dizelaš po prirodi dakle treba mu malo da uđe u štos. Bojim se da kao rezerva ne bi jednostavno uspio doći na radnu temperaturu. Inače, volim Oršu i rado bi ga vidio u našim redovima. Zvone će odvagnuti dobro da li nam moze biti koristan, kakav status bi imao i koliko iz takvog statusa može dati.
  • Fatos Beqiraj
    2k
    Opcenito sam protiv vracanja igraca na kraju karijere. Mi smo Dinamo, europski klub ocemo sto bolje rezultate. Trebaju nam igraci u vrhuncu karijere.

Eventualno ovako ove rekovalescente koji mogu mozda se vratit na ono sto su bili.

Ne vidim benefit da igra Orsic, Brozovic, Lovren, Vida...

Jedino nekog ko bi bio bas pojacanje Kramaric, Kovacic, Modric
  • Dadox
    1.4k
    Nisam za povratak bivših igrača ili trenera,ali kad je u pitanju najbolji igrač Dinama otkada ja pratim napravio bi izuzetak…Orša je uvijek dobrodošao.
  • vjeko1701
    24.5k
    Izuzev njegove popularnosti među navijačima, meni je ideja dovođenja Orše besplatno i na prikladan ugovor dobra jer si popunio to mjesto rezervnog krila brzo i jeftino, istovremeno doveo provjeren karakter i ime koje će mnogima biti jako drago vidjeti na terenu a ušteđeno vrijeme, trud i novac možeš onda potrošiti na druge pozicije i igrače.

Ne želim uspoređivati Oršu sa Godom, ali nije to toliko drugačiji kontekst. Besplatan domaći igrač koji je na kraju dao puno veći doprinos nego je trebalo truda da ga se dovede. Uz takav minimalan trud i ulog, Orša može biti samo pozitivna priča.

I da, slažem se s Dedom, Orša je znao imati dilezaške početke sezona, al to je bilo puno utjecajnije na nas kad nam je bio udarna igla i igrač o čijoj igri uvelike ovisimo. Kao igrač sa nekih 20ak nastupa u sezoni, kaj sa klupe, kaj u prvih 11. Mislim da bi se isplatio.
  • ShanKu
    2.2k
    Da postoji anketa ili referendum, naravno da bi glasao ZA povratak Oršića. A sada jel nam treba ili ne, nek presude ljudi iz kluba, ne znamo njihove planove. :)
  • Archangel
    97
    Ja sam isto za povratak Oršića. Pa dobro je igrao ove sezone u lošijem klubu. Bio bi i dalje koristan Dinamu.
  • Fatos Beqiraj
    2k
    a mogao bi pomoc sigurno ko backup, ali ja to gledam da ce Vidovic igrat krilo jer se bolje pokaza nego u sredini, i da ces dovest jos jednog dobrog da mu bude konkurencija za prvi 11. I onda orsa ispada treci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.