• dBK
    406
    Neobično sam emotivan nakon ove utakmiceDr Hofmann

Ova sezona je čista emocijaDzgšb

Uf, uf, znači nisam samo ja...netipično mirno sam dočekao utakmicu, dijelom jer sam (iako po prirodi blago pesimističan) bio uvjeren da dižemo Sunce bez ikakvih problema, a dijelom jer sam, pogotovo nakon relativno sumnjive (traume, traume od lani) prve polusezone cijelo srce dao prvenstvu, a kup "super ako, ali i ako ne bude...dokle god nije KNOVJ".

Sve je dobro završilo, pobjeda nad "rivalom",dobro igrali, pristup pravi, pehar je naš... smiješak, zadovoljstvo, idemo dalje.
    I onda kreće dodjela i proslava...sad će izgledat baš ona patetika, koje stvarno nisam ljubitelj... scene koje gledam, čista, čista ljubav na tribinama, Boban koji pjeva u loži, ali ne silazi na dodjelu (da li da ukaže čast Zajecu koji je to preuzeo ili radi neke druge poruke, neka druga tema, ali veliki plus što god da je od nabrojanog), Zajec pjevuši isto, svi na istoj strani, svi za isti cilj...i izletilo je sve, svi HAŠK Građanski, Canjuge, Croatie, braće narkomani, Peterneli, Rožići, bivši policajci, Vlatke i na kraju krajeva i nekakvi Marići i sva ostala gamad koja je uvijek, baš uvijek bila prisutna u podsvijesti, i bacala sjenu, nekad više, nekad manje, na svako slavlje i svaki uspjeh...uglavnom, krenuo je lagani pritisak iza očiju, a onda jedno kvalitetno plakanje, zlobnici bi mogli reći HNK Rijeka suza...

Poruka/poanta?
    Nije na meni da ikome šaljem ikakvu poruku, ali evo kad me već krenulo...
    Većina nas je ovdje, duže ili kraće, potpuno nebitno, iz istih/sličnih razloga, odnosno jednog razloga...tako da tu, poruka nije ni potrebna.
    Ostali kolege, ne znam koliko ste svjesni trenutka kojem svjedočite bez obzira na sportske rezultate, a kamo li što se i to odradilo, i to sa itekakvim stilom...uživajte, kritizirajte gdje treba kritizirati, ali nemojte tražiti dlaku u jajetu...

Edit:
    Da ne bi bilo da je sve idealno i ja držim lekcije, što se tiče zapažanja sa same utakmice koje mi se nisu svidjele:

1. Ništa novo, niti je utjecalo na rezultat - ali suci nastavljaju trend, na razini 2. ciparske
    2. Paranoja možda, Livi nije baš bio "unutra" kad se slavilo, nekako suzdržan
    3. Bennacer, kojeg bih volio braniti, baš preko neke stvari odigrano...prije 20 dana bih rekao da ga zadržimo kako god, ali danas baš vidljivo u korist kolega koji ga pljuvaju
    4. Sad ćete me napasti...volio bih da je drugačije, Zajc je super lik, ali nije igrač za Dinamo kakav zamišljamo...postaje vidljivo čak i protiv HNL protivnika
  • blue heart 72
    3.4k
    Upravo stigli doma, bila fenomenalna tekma, doslovno u svakom pogledu. Top, top, top.

Ekipa, jedan frend u inv.kolicima je nakon tekme na onoj livadi (parkingu preko istoka) izgubio novčanik sa karticama, dokumentima.....
    Pa ako je slučajno možda našao taj novčanik može mi se javiti, tako da proslijedim telefonske brojeve
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet