• Dr Hofmann
    5.6k
    Neobično sam emotivan nakon ove utakmice. Ljudi moji kakav će show bit na Kranjči pa to nisu istine. Ne znam koji mi je kurac, ali skoro mi je iz oka zasuzilo na stadionu. Ajme meni kakvu ćemo mi imat bolesnu atmosferu...I znam da se ne treba vraćati u prošlost, ali ja ću ipak to napravit. Jebem majku Canjugi, Mamiću i svim onim klošarskim uhljebima koji su nam uzeli ovakve noći.

Jebem vam majku sto tisuća puta, dok je vatromet ispred Opusa na parkingu

@Ludovic IX :lol: , nema veze ako gube, zasvirat će naše trube
  • Dzgšb
    2.1k
    Ova sezona je čista emocija, imamo upravu predugo sanjanu ,imamo sinergiju igrača i navijača na čelu kluba s najvećim u povijesti ,brojem 10.

Kako je lipo biti Dinamovac..

Nikad zaboraviti 10.3.2024, sve je počelo tada zahvaljujući njima imamo čist i slobodan klub.
  • Ludovic IX
    11.4k
    80% ljudi lutalo tražeći auto. Neki jos lutaju
  • nkdz
    1.2k

Ej, borba je :sweat:
  • KtcGoat
    4.7k
    Lijepo li je Dinamovac biti... :smile:
  • NVKOD
    12.2k
    Jedna prigodna nakon duple krune:

• Dudu
    3k
    Zadnja utakmica sezone.

Zagorac, Perez, Zebić (75. Perić), KTC (45. Torrente), Tabinas (45. Mikić), Bennacer, Šunta, Soldo (60. Bozhkov), Horvat, Ćutuk, Cordoba (45. Varela)

Lagana promocija mladih i oproštaj za ostale :lol:
  • Noel
    21.2k
    Fala Dinamo :heart:
  • fakin
    4.1k
    ako dobro računam, poput 3. najvećeg kluba u državi, upravo smo osvojili superkup 2026!

čestitam svima na trostrukoj kruni
  • BBBaranja
    4.8k

Morat ću te razočarati,danas sam se našao u društvu jednog glazbenika koji zna nastupati na dočecima i kaže da je proslava naslova ispod zapadne tribine..
    Ali nebitno gdje je,idemo proslaviti ovo što smo zasluženo uzeli ove sezone :smile:
  • kajjaznam
    444
    gdje god da je, bit će fešta
  • kajjaznam
    444
    Jbg, ja na trajektu za Vis, gore na palubi Petra Hektorovića, gledam tekmu. Stojke zabio gol, ja se dignem, počnem urlat, a tovari sam glava dole i muk. Kod drugog gola okreće se lik stariji i pita : jel idemo u EL. hahhaahh
    Idete deda idete, neprocjenjivo
  • GOAT
    6.9k
    danas sam se našao u društvu jednog glazbenika koji zna nastupati na dočecimaBBBaranja

Pozdravi mi thompsona puno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube